FIV in Ungaria 10

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Multi si din partea mea!
Vreau sa urez bun venit si REvenit aspirantelor de Ungaria si multa incredere fetelor, ca se poate !!!

Daria, drum bun si bafta maine! sa vii cu vesti fbune!
Mariaa, si eu am auzit si la alte fete ca rezultatele spermogramelor pot fi eronate, asa ca nu dispera si eventual, repetati-o la 1 luna macar, sa aiba timp sa se refaca "gigeii"; asa i-a spus dr verisoarei mele , ca daca o repeta prea des nu prea e relevant rezultatul.

Mai Auburn-gravidutza, nu ne mai dai nici-un semn? mie mi-e dor de tine si vreau sa stiu ce faceti amandoua, si tu si printesa!
Pussilina, !
Liana, !
...si multi alti pt toate unguroaicele mele!

Andicu 21+
Poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Buna unguroaicelor ! Am si eu o intrebare. Progesteronul injectabil se poate cumpara fara reteta de la farmacie? Dc da , se poate lua si pe reteta scrisa in Ro? Cum ii spune in ungureste?
Liana pe cand urmatorul eco? BB-lasii sunt cuminti? Si asa cum spune Pussi pune si tu varsta sarcinii acolo ca sa stie omul cand vine la spital , ca maine poimaine spui ca nasti si noi nu stim. Floricica mai traieste? Scoate-o afara acum ca ii place frigul.
Ioana78 ce mai faci? Cand tb sa ajungi la Szeged?
Crinutza m-a intrebat Avalon de tine si spre rusinea mea nu am stiut sa-i spun decat ca vrei sa faci FIV la unguri. Din pacate ea nu poate scrie pe DC (nici PM) dar va poate citi. Speram ca moderatorii sa remedieze pb.

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

miki floricica nu mai este de o saptamana..nu stiu ce s'a intamplat dar s'a ofilit dintr'o data..si ii mergea asa binee..io o banui pe soacramea..da tac deocamdataprogesteronu e la fel si in ungureste..e o singura farmacie care il produce special pt clinika..nu stiu daca merge si cu reteta din Ro..
legaturoooo am 8 saptam si nu trec la semnatura pt ca trebbuie sa modific de fiecare data iar eu uit..si nu vreau sa va induc in eroare..ca poate uit si ramane la semnatura 8 saptsi io poate sunt sa nascasa ca cine vrea sa stie intreaba
andicuuu pup fotbaliatorul care fotbaluieste
crinutzaaaaaaaaaaa ce mai faci????
ioana?ioana?tu esti ioana?????
Pissss daca tu nu ma vrei io tot te vreau..na!!na!!
Auburn voleibalista ce mai face?nu vrei sa spui nimik?

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

cine zicea ca -mi da adresa unei pensiuni din Timisoara, parca Pussi?! dati mi va rog ca sotul meu s-a razgandit, vrea sa plecam pe la 13-14 si sa ramanem undeva pe aproape de Szeged la noapte, astept, va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Buna dimineata!!

Am si eu o veste buna, poate ca ati aflat ANCADRAGOMAN e !!!
Legaturilor ziceam si eu asa...ca nie nu mi-e greu sa calculez..daca tin bine minte UM la tine a fost 05.01.2007...
DariaioanaCrinuta cu Andicu au stat la pensiune in TM..eu stiu doar zona in care era pensiunea, Liana a stat la o pensiune in Sannicolau...asa ca vorbeste cu ele!! Tin pumnii!!! si Drum bun!!

Auburn, Pis Liana stiga catralogul..si voi pauza!

Eu azi iau ultima pastila de AC!!!

PUSSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

buna dimineata fetelor, si o saptamina cit mai agreabila

DM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenusareasa spune:

Buna dimineata la toate fetele de pe aici,aspirante , mamici cu burtici sau deja mamici cu pitici
Noi asteptam sa vina rusii zilele-astea ca sa ne apucam de AC,elevit si acid folic.Am gasit si cazare la Szeged destul de convenabil,nu e chiar linga clinica ,e la 1/2 de ora de mers pe jos,dar oricum suntem cu,doar sper sa fie curat!
Trebuie sa-i scriu si lui Chivu sa stie si el ca ne-am hotarit pentru aprilie.Apropos de cosmetica,ce tunsoare se poarta la Kaali,ma-ntelege-ti voi?0 barat sau 0,5?

la toata lumea!

A feather can mould a stone if moved by the hand of love.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

cenusareasa : te rog frumos poti sa imi scrii si mie unde ai gasit cazare la Szeged deoarece azi sun si eu pt programamre . Mersi

DM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitu spune:

'Neata la fete.
Pussi gata cu ultima pastila . Si acum ce urmeaza? Oricum iti tin pumnii sa ajungi repede la Odisee , am vazut ca este aglomeratie pe acolo....
Cenusareasa ma bucur ca ati gasit cazare. O sa fie bine, o sa vezi .
Daria multa bafta.
Liana un pentru mamica si puiuti.
Va pe .

Gabita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitu spune:

Magda multa bafta cu programarea si analizele. Iti tin pumnii sa fie bine si sa vi se realizeze dorinta de a avea un .
Te

Gabita

Mergi la inceput