Casnicutze sexy (109)
Raspunsuri - Pagina 4
Bimilit spune:
sara buna!!!!!!!!!!sexoaselor
bey pt toata gasca

fetelor dans

si pt burticutze cate o felioaie de tort.
mai, la petrecere fu super.am avut 13 copilasi, superbi si cuminti.doamne ce distractie au bagat.matei abia a vrut sa vina acasa.
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
mariussimiuc spune:
Am plecat la nanita.Noapte fructuoasa va doresc! ![]()
Miha 
Bimilit spune:
fetelor va multumesc pt felicitari.doamne ce mi-ar fi placut sa fiti si voi la cheful lui matei.
olga draga io nu inteleg un lucru: de ce puii mei te tot stresezi ?ce daca , nu dai zilnic cu aspiratorul si bagi haine la spalat de 2 ori pe sapt?ca la o adica tot tu iti faci treaba.lasa draga ca Tony creste si peste ani sigur nu o sa zica ; saraca mama cat s-a stresat.si cu gatitul : comanda la restaorant de 2-3 ori pe sapt si ai rezolvat problema.asa esti si tu mai relaxata.
banano de azi bagi doar cafea fara cofeina.si avem noi grija de te tragem de maneca ca sa-ti bei medicamentele.
cami, unde esti???????????
georgi reprezentanta WW[seat, audi, ww] si opel in RO are super oferta la masinile noi.adica iei masina noua , dai avans 15-30% si restu faci rata pe 5 ani.in rata intra :valoarea reziduala, asigurarea CASCO si rata masinii.daca tu lasi firma de distributie a masinii in RO sa-si lipeasca autocolante pe masina ta[sunt mici] esti platita lunar cu 170 de euro.sunt 2 conditii impuse de firma: sa faci lunar 600 de km si sa mergi tot lunar la service la ei.
danutza , io n-am nimic cu nimeni, doar uneori is am blonda
mno, acu va tzuc da mai vin...........
sa curga rauri de 

bebeluselor dans 

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
Liana30 spune:
mihaaa atunci ce pricepisi tu?hai sa elucidam misteru ca nu ma ia somnu![]()
Bimamaaa
bine ca venisi cu bucatzica aia de tort ca muream aci
hai ca bag si un dans asea pt tini
io tot blonda![]()
bananoooooo ce credeai ca scapi??
hai ca te pupez io sa treaca mucii..tzoc.tzoc
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
Liana30 spune:
mihaa plecasi si ma lasasi cu
nu stiu unde ca nu gasesc balta
ok..ok va las si io ca va stresai destul azi![]()
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
mikiriki spune:
asa mult ati scris????? ma duc sa citesc
MIKI
``Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii, care nu-l asteapta! ``
mikiriki spune:
acum am ajuns acasa. am fost cu cea mai buna sefa din lume si cativa colegi la o beuta. maine , adica azi plec la munca.
ma bucur c-ati scris mult, chiar imi era dor sa citesc.
Olga, nu te mai stresa. nici eu nu reusesc sa fac multe in casa. colegu are 4 zile libere si i-am facut lista.
cand am ajuns acasa vreau sa va zic
. super arata tot. a si gatit, mooooaama si ce bine. dar ma intreb daca data viitoare cand are liber mai face asta, sau trebuie iarasi sa ma cert cu el si sa-i spun ca mi-a ajuns deja.
eu i-am tot explicat ca lucrez 8 ore cu bani (si daca ma incurc tre sa-i pun din buzunar si nu cred ca i-ar conveni) si n-am timp destul sa fac munca si acasa. nah ca m-am descarcat, sper sa nu va suparati pe mine.
io va iubesc pe toate ca scrieti ca nu scrieti.
va doresc noapte buna
MIKI
``Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii, care nu-l asteapta! ``