Casnicutze sexy (109)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

dau, dau, cum sa nu? nu ai vazut ca te astept cu cafeaua calda dimineata? si aia te asigur ca-i TARE!

Simona 16+ Matei Hisham

poze

Mergi la inceput

monica eu grisul il pun ochiometric. cand obtin o compozitie ca o mamaliga moale incep sa le incerc. adik bag o lingurita in supa care fierbe si apoi pun un pic de compozitie, daca se dezintegreaza, mai pun un pic de gris...da un pic un pic, ca imediat se intaresc. succes data viitoare.

ptiiu! uitati-va la mine cum dau sfaturi de bucatarit!

Simona 16+ Matei Hisham

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

adica pui linguritza "la fiert" in supa...ca nu pricep care-i faza cu linguritza
sigur o sa mai incerc...dar parca mi-e frica sa le fac...nu stiu de cemi se par asa complicate

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by monica-elizabet

adica pui linguritza "la fiert" in supa...ca nu pricep care-i faza cu linguritza
sigur o sa mai incerc...dar parca mi-e frica sa le fac...nu stiu de cemi se par asa complicate

monica

dap, sa fie fierbinte cand iei din compozitie.

Simona 16+ Matei Hisham

poze

Mergi la inceput

aaa...deci cu lingurita aia pe care o "fierbi" in supa iei din compozitie?(nu o lasi acolo in supa sa fiarba mult si bine)...hai ca mie trebuie sa-mi explici ca la prosti
ca te ostenesti cu mine

monica

Mergi la inceput

da nu ma ostenesc deloc. stai linistita...iar in privinta fricii...de ce??? eu am aruncat in primul an o groaza de mancare ca ma enervam ca nu iese cum trebuie, si o luam de la capat. si grisul nu e scump

Simona 16+ Matei Hisham

poze

Mergi la inceput

Banana si vibratorul pe noptiera..banana catre vibrator.....este pt prima oara?vibratorul:nu...banana:si atunci ce mortii ma-tii tremuri asa?

Simona 16+ Matei Hisham

poze

Mergi la inceput

Un om se plimba prin Central Park in New York. Deodata vede o fetita atacata de un pitbull. Alearga spre fetita si incepe sa se lupte cu cainele.Reuseste in cele din urma sa omoare cainele, salvand astfel viata fetitei. Un ziarist care privise scena vine la el si ii spune: - Esti un erou, maine vei putea citi in toate ziarele: "Un brav newyorkez a salvat viata unei fetite." - Dar eu nu sunt newyorkez! - Oh, in acest caz va scrie in ziarele de maine dimineata: "Un brav american a salvat viata unei fetite." - Dar nu sunt american. Sunt afgan! A doua zi in ziare scria: "Un extremist islamist a ucis un caine american."

Simona 16+ Matei Hisham

poze

Mergi la inceput

super tare

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Pe pagina 2 mey?

Monica,eu pentru galuste pun la un ou 2 linguri de gris.Si mi-au iesit intotdeauna De faza cu supa de lingura nu stiam.

Miha

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput