Casnicutze sexy (109)
Raspunsuri - Pagina 20
georgi75 spune:
quote:
Originally posted by mariussimiucquote:
Originally posted by monica-elizabet
maine fac supitza de pui copilashilor
Si mama mea o sa faca o supa de pui...copilasilor...
MihaAzi poti fi caine...Maine poti fi copac...
Ce sa inteleg de-aici? Cine-s copilasii?Tu si Robert?Sau Robert si Teodora?
lui Robert si sanatate
mariussimiuc spune:
Dimineata cand s-a trezit cica era bine,n-a mai facut febra.Chiar nu pot sa inteleg de la ce sunt puseele astea de febra.Cand are...cand nu are...
Da mey...copilasii suntem noi,eu,sotul si Robert.
Ce?Nu sunt si eu copilul cuiva? ![]()
Miha 
Bimilit spune:
miha si sa inteleg ca sotul o sa pape la mamica lui
.
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
georgi75 spune:
Miha eu chiar l-am intrebat pe dr cand a fost Stef cu maselutee daca e posibil sa faca febra de la masele.Parca nu-mi venea sa cred.Si mi-a zis ca daca e pana in 38 atunci da, e posibil sa fie de la masele.Ii doare si se agita singuri.Daca trece de 38 atunci nu mai e de la masele si trebuie cautata alta cauza.Daca tu ai fost deja la dr cu el si e ok atunci probabil ca maselutele ii supara.Tin minte ca pe mine m-a frecat vreo3 saptamani cu maselele de ajunsesem zombie.Dormea si noaptea f prost.Robert doarme noaptea?E agitat?
Aia a fost perioada in care am ajuns sa zic ca nu mai vreau copii.Disperasem....
Maimutzul meu e in regula pana acum.O fi scapat?N-am dus-o de azi cum hotarasem ca am zis sa o urmaresc.Doamne ajuta sa fie bine.Am vorbit ieri cu o celega si i-am zis ca zac si mi-e rau si bla bla bla.Si m-a sunat adineauri directorul sa-mi zica sa am grija de mine si daca nu mi-e bine sa stau acasa azi sa nu mai plec pe drum bolnava
.Nu-mi vine sa cred.Mai sunt si directori cu suflet mey....I-am zis ca mi-e mai bine si ma pot duce la scoala.Pe urma tot mie mi-e greu sa recuperez materia ca n-ar avea cine sa-mi tina locul in scoala.
Hai pupare.Ma duc sa fac un sos cu ficatzei de pui
mikiriki spune:
va salut in fuga sa nu-mi cada iar netul.
Danutza, ti-am raspuns pe mess.
MIKI
``Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii, care nu-l asteapta! ``
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by georgi75
[font=Comic Sans MS][navy]Miha eu chiar l-am intrebat pe dr cand a fost Stef cu maselutee daca e posibil sa faca febra de la masele.Parca nu-mi venea sa cred.Si mi-a zis ca daca e pana in 38 atunci da, e posibil sa fie de la masele.Ii doare si se agita singuri.Daca trece de 38 atunci nu mai e de la masele si trebuie cautata alta cauza.Daca tu ai fost deja la dr cu el si e ok atunci probabil ca maselutele ii supara.Tin minte ca pe mine m-a frecat vreo3 saptamani cu maselele de ajunsesem zombie.Dormea si noaptea f prost.Robert doarme noaptea?E agitat?
Georgi,inclin sa cred ca e de la maselute,cu toate ca noaptea doarme bine.Doar dimineata se agita si vb prin somn.
Asa ca...maine. 
Miha

Simo78 spune:
saracutzul de el! lasati mai nu mai radeti de baiat, ca si eu cand a trebuit sa fac analizele din primul trimestru mi-au curs lacrimile pana am deschis recipientul ala, de tare ce vroiam sa fac...d`apai un copilas.
Simona
16+
Matei Hisham
poze
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by Simo78
saracutzul de el! lasati mai nu mai radeti de baiat, ca si eu cand a trebuit sa fac analizele din primul trimestru mi-au curs lacrimile pana am deschis recipientul ala, de tare ce vroiam sa fac...d`apai un copilas.
Simona16+
Matei Hisham
poze

Miha

mikiriki spune:
am revenit ![]()
iar a cazut pagina 
Miha, sanatate lui Robert. cred ca te bucuri ca e mama ta la tine.servici usor
Georgi, sanatate multa
Dana banana, cum te simti?
Dana Ch, ce faci? cum au iesit analizele?
Gravidutzelor ce faceti?
Doina, multam de cafea
Eu nu m-am suparat pe nimeni. In fine situatia noastra e alta. el a vrut sa ma verifice daca spun adevarul sau nu. a desporeit c-am spus adevarul si asta l-a deranjat.
va pove eu mai multe cand nu mai am probleme cu PC-ul asta.
va pup pe toate
MIKI
``Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii, care nu-l asteapta! ``

s-a trezit omuletzul croit pe treaba