Casnicutze sexy (109)
Raspunsuri - Pagina 15
mikiriki spune:
plec la munca
o zi frumoasa
MIKI
``Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii, care nu-l asteapta! ``
Danelutza spune:

pufymic spune:
Salutare fetelor!
Am revenit si eu dupa o alergatura prin oras (sa rezolv treburi)....cu piticii dupa mine....obositor!Noroc cu al meu cumnat ca ne-a transportat cu masina.....dar si-asa tot obositor a fost!
Cami distractie maxima sa aveti!!!!Si sanatate multa !
Asteptam impresiile!
Alina eu tot asa am procedat si cand am inceput diversificarea cu Alesio si a fost bine, asa ca indiferent cine ce zice eu tot la 2, maxim 3 zile gatesc pentru bb....
Alexa ce mai face?
Miha cum e la servici?
Eu
Bimilit spune:

ce-i cu linistea asta fetelor?
ioana refacere rapita socrului tau.ce fac feciorii?
cuscra ai fost la analize?
banano, ti-ai baut medicamentele?
cami distractie frumoasa.te asteptam cu poze si povesti.
burtiocutelor unde sunteti?
danutza, ai disparut la somnul de frumusete
?
alinutza si miha, mai aveti putin si gata ziua de munca.
monica unde esti?
va tzuc si mai vin............
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
alexa si mami spune:
gata munca, io termin la 15![]()
copila face nani, io treaba prin bucatarie.
ca sa fie treaba treaba, alexa s-a virusat de la ta'su si io de la ea
suntem toti 3 muciosi, dar in stadii dieferite.
www.tickercentral.com/view/64zu/3.png" target="_blank">alexa
alexa si mami spune:
heeey, am si io putin timp de palavre, da' n-am cu cine:(
www.tickercentral.com/view/64zu/3.png" target="_blank">alexa
mariussimiuc spune:
Eu termin la 17...
Si acu asteptam sa vina in vizita seful cel mare,americanul. 
Miha 
Danelutza spune:
Bianco aseara m-ai invitat la dans si ai disparut 
Miki eu nu-l cunosc pe sotzul tau, dar itzi pot spune ca e un domn
. Altul in locul lui n-ar accepta ca tu sa corespondezi cu un barbat, indiferent despre ce vorbitzi. Cred ca noi femeile sintem mai dure, ca mie daca mi-ar face asha ceva soatza, l-as rezolva la propriu
, adica pe amindoi si pe el si pe ea
. Sa nu spui ca sint geloasa, nu, e respectul care trebuie sa-l aiba fatza de mine.
Hai sa-ti povestesc ceva. O tipa din tzara, ruda de a mea, coresponda cu un tip pe mess. Sotzul la serviciu, ea intrase in shomaj si statea acasa. Nu intru in amanunte, concluzia, ea s-a indragostit de individ, ca mai avea si camera web si se vedeau, l-a pus pe sotz sa imprumute 2 mii de euroi, care pentru Romania sint destui banutzi, a zis ca pleaca la o prietena in Spania sa lucreze, ca sa-si cumpere si ei mashina. A plecat dar in Anglia, si l-a salutat din mers. Acum au divortzat, iar el a ramas sa plateasca datoriile. Concluzia (nu ma intzelege gresit, nu-i cazul tau): din joaca potzi distruge o casnicie, daca-ti iubesti sotzul, incearca sa nu-i dai motive sa sufere.
-ici sper ca nu te-ai suparici pe mine ![]()
Doina ai primit mesajul meu ? Daca da si ai vreo nelamurire itzi explic, pe cine am invatzat sa faca asha, a reushit. Sper sa te ajute si pe tine DD. 
Mirela am vizionat toate pozele, dar tzi-a ieshit mumoasa prajitura, ce nu-ti placea la ea ?
Simo ce-ti face flacaul ? Ai grija, nu-l scoate prea mult in frig zilele astea, ca-i ingheatza cuculetzul. 
Ioana sanatate multa socrului.

Danelutza spune:
quote:
Originally posted by Bimilit
danutza, ai disparut la somnul de frumusete?
Numai motzata, eu m-am luptat cu iarba din gradina, ca cresc lalelele si nu se vad