Informatii utile Suceava

Informatii utile Suceava | Autor: Libra

Link direct la acest mesaj

Bine (ca) v-am gasit!

Ma numesc Elena, am 33 de ani si o singura dorinta: cel putin un puiut.
Acum doi ani am avut o incercare nereusita (HSG, HS, tratament, avort spontan) si numai cu ajutorul lui Dumnezeu si a prietenelor de pe acest forum am reusit sa merg mai departe.
As vrea sa incerc din nou, tot alaturi de voi!

Va rog foarte mult sa-mi spuneti daca stiti vreun dr. la Suceava la care sa merg cu toata increderea.

La Iasi am fost la dr. Carmen Stratone (pe care v-o recomand cu toata inima).

Va multumesc si ma rog sa ne dea Domnul sanatate si copii frumosi si sanatosi!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

Buna Libra.......e foarte greu ceea ce vrei tu.......Poate Merticaru.....sau Dragoi......sunt putini.......buni nu prea cred ca exista.....Mai bine continui cu Iasu' sau la Cluj.....Timisoara...

"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Libra spune:

Multumesc Mihaela!
De Dragoi am mai auzit (de bine) iar dr. Merticaru... e batran ca Unirea... sa-mi fie iertat...

Sa dea Domnul sa ni se indeplineasca dorinta!

Elena

_
"Un om destept invata si din greselile altora, unul prost nu invata nici dintr-ale lui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

Dragoi e medicul matusii mele. Cu el a nsacut. Ma gandesc ca fiecare are parerea lui despre el.....

"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela_22 spune:

Buna Libra
Eu te-as sfatui sa incerci la d-na doctor laura coca eu merg de aproape un an la ea si sunt multumita si am auzit lucruri fff bune depre ea.

Mergi la inceput

Buna Adela si multumesc pt. raspuns. Imi poti spune unde are cabinet? (macar zona.

_
"Un om destept invata si din greselile altora, unul prost nu invata nici dintr-ale lui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela_22 spune:

Cabinetul e chiar la intrare in obcini intre sediul BCR si reprezentanta Fiat si nr programari (sper sa nu fie considerat reclama) e 0744 666987
Sper sa-ti fi fost de ajutor

Mergi la inceput

Saru'mana! E si aproape (eu stau pe G. Enescu).

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanaoti spune:

Buna Libra,
sa nu te duci niciodata la Merticaru. E un neprofesionist in toata regula. Cel putin asta e exeprienta mea si a f multor femei.
De Dragoi am auzit ca face si glume cam ciudate.
DR Coca e ok cred. O prietena a avut probleme dupa nastere, dar nu cred ca din vina ei, posibil sa fi fost un accident.
Trebuie sa crezi f tare si sa te rogi pentru bebel si va veni vei vedea.
SI eu sunt din SUceava si am fost la iAsi la un dr. cu care am si nascut. In SUceava fusesem la HAncu, dar are ffff multi pacienti si nu da nr de tel si nu te tine minte.
Sanatate si succes la bebelusi,
Otilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpete spune:

BUNA FETELOR,
si eu sunt din suceava,si am fost la dr coca,vorbeste frumos,iti explica tot ce intrebi,(eu una o bombardam cu intrebari)nu te repezeste,dar cred ca, de lipsa dotarilor sufera cel mai tare medicii profesionisti ,degeaba sunt pregatiti daca nu au cu ce sa-si arate preagtirea!
nu vreau sa va descurajez,eu am pierdut 2 sarcini supravegheta de dr coca(una la 26 saptamani si alta la 8 sapatamani).ce m-a deranjat cel mai tare a fost ca nu mi-a zis de ce s-a intamplat,nu au facut nici o analiza bebeului si nici nu mi-a recomandat niciodata nalize sau tratamente complexe!totusi ii multumesc deoarece am nascut normal si nu am avut nici o problema dupa(infectii,etc)
acum merg la bucuresti,la un medic,sunt graviduta in 12 saptamani!!va pup si curaj

Mergi la inceput

Multumesc fetelor!

La dr. Coca am gasit programare abia pe 21 martie. Pana una-alta imi e mai usor sa ajung la Iasi, la dr. mea.

Sarcini usoare si bebei sanatosi celor care sunt gravidute, va rog sa-mi tineti si mie loc la Odisee :)

Pupici,
Elena

_

Mergi la inceput