Luni merg la o petrece pentru copii inca nu stiu varsta deseara o aflu undeva voi fi alba ca zapada.La mine este prina exeprienta de acest gen mai lucrez cu 2 clowni si o printesa care au mai fost dar totusi nu vreau sa merg nepregatita
Am mai lucrat cu copii asta vara in cadru unei tabere dar acolo aveam sansa sa ii modelez timp de o saptamana si de fiecare data a iesit ceva fffooartee frumos .in schimb acu nu stiu la ce sa ma astept
Va rog daca ma puteti ajuta sa imi ziceti ce si-ar dori pitici dumneavostra la petrecere de ziua loR.
Pe langa faptul ca sarbatoritul/sarbatorita o sa fie in centru atentiei nu vreau ca ceilalti sa se simta dati la o parte
va astept sugestiile.multumesc anticipat
ps:rog moderatorii sa mute subiectul la o alta sectiune daca nu l-am postat bine in criza de timp m-ma gandit ca aici il vad mai multe mamici
in primul rind este f important sa stii virsta lor si de abia dupa aceea se poate discuta in detaliu; in orice caz, indiferent ca sint micuti sau mai mari cred ca toti apreciaza face painting, stii sa faci?
M.
melina multumesc pentru raspuns.am facut deja un mic program da stiu sa fac face painting sper sa prinda stiu ca in tabara efectiv ma calaraeau si se impingeau sa ii fac mai repede.cei 2 clowni o sa faca ceva jonglerii iar printesa are rol de mediator cum ar veni se ocupa in general.am construit si o mica poveste.sper sa iasa bine.am ceva emotii sper sa iasa bine
revin cu impresii maine sau deseara daca nu sunt obosita.
te pup
a iesit extraoordinar de bine.nu ma asteptam copii au fost niste dulci.
ps:rog moderatorii sa stearga subiectul din lipsa de raspunsuri.multumesc
imi pare bine pt tine, si eu am o petrecere azi si cautam o ,,zina", regret ca n-am stiut de tine si am antamat pe altcineva; am gasit destul de greu in orice caz, nu inteleg de ce va gaseste lumea asa de greu!!
M.