Scrisoare de Intentie

Scrisoare de Intentie | Autor: Charlie

Link direct la acest mesaj

Trebuie sa marturisesc ca imi cam prind urechile si habar nu am sa o redactez de asa natura incat sa imi aduca un interviu.

Asa ca ajutor !!!

Ceea ce am citit eu pe siteurile de recrutare sunt scrise cam la fel... habar nu am sa le folosesc pe post de indrumator.

Si ceea mai mare problema : daca compania face publica pozitia respectiva numai prin intermediul unui site de recrutare iar cv si scrisoarea se trimit direct din baza de data a siteului cui adresez eu scrisoarea de intentie ? Nu se specifica absolut nimic, nume, etc.

Am toate datele disponibile atat despre companie, am cv-ul facut , mai am nevoie de o scrisoare de intentie isteata..

Va multumesc pentru orice idei si sfaturi.

------------------------
My motto - sans limites ! (Isadora Duncan)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bfly spune:

Presupun ca modelul general deja il ai si nu asta ar fi problema, ci continutul scrisorii, nu?
Pai, daca e asa, eu iti pot spune ca orice scrisoare de intentie ar trebui sa cuprinda motivele reale si sincere pentru care tu vrei sa lucrezi in compania respectiva! De regula, trebuie sa denote ca te-ai informat cu privire la companie si ca stii exact ceea ce are nevoie si ca tu esti exact persoana potrivita pentru asta, de vreme ce interesele tale corespund cu atingerea obiectivelor din cadrul companiei!
In concluzie: Scrisorile de intentie difera in functie de ceea ce oferi tu ca "intentie" pentru compania respectiva si trebuie sa vina din inima!
De obicei, persoana careia i te adresezi este managerul general al companiei si poti pune ceva de genul: "Domnule manager/director..."
Nu am facut prea multe scrisori de intentie, dar asta stiam eu din documentarea pe care am facut-o cand am avut nevoie.
Cu toate astea, nimic nu garanteaza ca vei fi chemata la interviu!
Bafta multa!

"Nimic nu se pierde, nimic nu se castiga, totul se transforma."

Roxana, mamica lui Andutu grasunelu' bursucelu' scumpicu' zis "Piedone"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Charlie spune:

Multumesc Mult Roxana !

------------------------

Mergi la inceput

Cu mare placere, Charlie! Sper sa-ti ajute cu ceva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Charlie spune:

M-ai ajutat mult sa-mi sintetizez gandurile Roxana ! Eram tare speriata cu atatea asa da si asa nu si greseli si 101 de gafe si toate alea ce vezi doamne nu ar trebui sa le gasesti in scrisorile de intentie si ce ar trebui sa gasesti si etc... Da mi-a trecut. Din inima stiu sa le scriu !

------------------------

Mergi la inceput

Bravo! Ma bucur mult ca te-am putut ajuta!
Sper sa ai noroc sa te angajezi unde iti doresti!

Mergi la inceput