intrebare

intrebare | Autor: dana vio

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor!
va citesc de multa vreme si pentru ca vad ca stiti multe am si eu o intrebare:
am 35ani, nici o sarcina la activ. Am facut histero, stimulare, laparo, iar stimulare, pauza ca m-am deprimat.
Acum am un alt doctor care se spune ca stie ce face(sper). Mi-a dat brocriptina pentru prolactina marita 2luni, si nimic, acum mi-a dat un alt tratament, mai complex, dar, desteapta de mine, dupa consultatie, pentru ca iar eram deprimata n-am mai luat restul de brocriptina, apoi am luat vreo 2zile tinctura de cretisoara+marar+salvie, apoi n-am mai luat nici de-astea.
Rezultatul: sunt in ziua34, fara CM, nici nu pot incepe celalalt tratament, nici CM n-am.
Cum sa fac sa-mi vina CM sa pot s-o iau de la capat?!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Iubita o cale de a a face CM-ul sa vina este sa iei ceva pe baza de progesteron, de ex utrogestan. Vezi ca medicamentul asta se administreaza numai pe cale orala daca vrei sa vina ciclul, pe cale vaginala se ia numai pt sustinerea sarcinii. Incearca sa iau cate 2 pe zi timp de 5 zile. Ai grija insa ca iti poate da senzatii de greata si o stare mai aiurea de ameteala. Ca naturiste ai putea incerca sa iei Vitex. Intra la subiectul dedicat naturistelor si homeopatelor si vezi acolo ca este un link unde se poate comanda si ai si prospectul. Este bun si pt prolactina marita, si pt amsenta cm-ului si pt mai multe
De ce nu iti suni tu dr sa il intrebi ce sa iei sa vina uratii?
Pupici si succes

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana vio spune:

Multumesc de raspuns, am luat in continuare brocriptina, m-am prefacut ca n-am intrerupt (sac mie!) si mi-a venit CM in ziua 34. Am inceput celalalt tratament si acum ma mut la fetele naturiste.
Bafta voua tuturor.

Mergi la inceput