Durerea unei pierderi de sarcina (18)
Raspunsuri - Pagina 7
cristina_ana spune:
Michelle, daca erai in ziua 15 eu zic sa nu-ti mai faci probleme. In cazul in care sarcina ar fi afectata de radiografie, sigur nu se mai dezvolta. Mie asa mi-a spus un stomatolog, ca si eu eram speriata de asta la un moment dat.
Am sa incerc sa caut eu unde s-a mai discutat si iti pun link-ul. Oricum, stiu ca am citit demult, dar ma duc acum si dau cautare.
Cristina, 16+
POZE
cristina_ana spune:
Michelle, citeste aici:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=84622&SearchTerms=radiograf
Ma duc sa mai caut.
Cristina, 16+
POZE
cristina_ana spune:
Am mai gasit si asta:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=21226&SearchTerms=radiograf
Dupa cum vezi, riscul este f.f.f mic, dar parerile sunt impartite totusi.
Cristina, 16+
POZE
Pepsi spune:
mariana, felicitari din suflet, sint tare fericita ptr tine!Mikael,Thank you for your message, it is very nice, all my congratulation for the litle girl and your wife!
mirelush, stii parerea mea in legatura cu tratamentul de sustinere, prietena mea medic imi zicea ca daca nu e folosit corect face mai mult rau decit bine, ca tu, poate ai ce-ti trebuie ca si concentratie de hormoni si daca iei in plus in loc sa faca bine face rau! acuma, depinde de la caz la caz, eu, stii ca nu mi-au dat nimic acuma si se pare ca e bine!mai ales ca tu nu ai avut probleme de sustinere la prima sarcina! iar cu visul, iti zic ca e un semn, vei ramine curind gravi, si-i vei auzi inima, exact ca si in visul tau!
michelle, vezi ca cristina iti zice exact ce ti-am zis si eu, , parca ne-am vorbit!
jojo, te-am trecut gravi din proprie initiativa ca nu stiam daca vrei, apoi mi-am zis, lasa ca-mi spui tu daca nu vrei! ma bucur ca-ti place, arata tare frumoasa lista!
laura, imi vine sa rid cind imi spui ca m-ai crezut!eu, eram convinsa!mai ales ca nu-i vedeam fata, era din cauza ca n-o cunosc!da, Dominic e un dulce cum vorbeste el franceza!spor la treaba!
mcrissa, nu am auzit de boala asta!
linduska, celelalte capitole le vei putea vedea clikind sus pe capitol, dar nu am avut inca timp sa le pun, dar am sa incerc azi s-o fac!
ingeras, m-au incalzit pozele tale, sint tare frumoase, si cele in natura si celelalte, ai o scumpete de fetita!
johanna, bafta mare la medic, ai grija de tine!
irlandeza, imi pare atit de rau, tot stresul asta prin care treci, mi-am permis sa te trec gravi pe lista, in speranta sa-ti poarte noroc! of, atit de rau imi pare prin ce treci, sint alaturi de tine!
kalosalina, e o timpenie ce zice medicul ala! pai eu am pierdut sarcina mult mai mare ca a ta, 12s, si mi-a zis 1-2 cicluri menstruale, si am avut si chiuretaj!
va pup pe toate!
Flavia 24+ si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
mcrissa spune:
cristina-ana merci pentru idee am postat la odisee despre rickettsia, toata lumea se uita, dar nu-mi raspunde nimeni nimic
flavia se pare ca mai nimeni nu a auzit de ea.nici eu nu auzisem pana in ianuarie.este extrem de rara din cate am auzit, dar uite ca de mine s-a lipit
Mcrissa in asteptarea mormolocului
ladymina77 spune:
Pupici la fete,incerc sa nu ma enervez ,dar nu ma pot abtine cand vad ce idioti de medici sunt acolo in Irlanda.Zici ca-s in comuna primitiva sau ca pe vremea lu` buna` cand habar n-avea lumea de nimic.Ceri atatea pareri,si toti sunt nesiguri,inexplicabil ce scoala si ce experienta pot avea oamenii astia!!!
Michelle,legat de metoda de protejare,vreau sa-ti spun numai atat ,ca eu de la sarcina cu Bogdan m-am protejat numai asa,n-am vrut pastile,ssterilet n-a vrut sotul si am ales metoda asta.La noi n-a dat gres niciodata.Exista intr-adevar si exceptii ,depinde fff mult de barbat cum stie sa-ti "retraga arsenalul",la timp , ma refer:).Pupici si sper sa fi ok.
Eu stau ca pe jar pana mai fac un test,parca nu mai vad linia II de pe sure:).
mina
Pepsi spune:
mcrissa, am dat si eu o cautare asa pe net!si uite ca sint peste 10 tipuri, tu pe care o ai?
Rickettsia conorii - La fièvre boutonneuse méditerranéenne
Rickettsia africae
Rickettsia felis
Rickettsia slovaca - TIBOLA
Rickettsia typhi - Typhus murin
Rickettsia prowazekii - Typhus épidemique
Rickettsia mongolitimonae
Orienta tsutsugamushi - Otsu
Autres rickettsies
da, cica purecii, capusele, pot sa transmita boala, cica 15 feluri sint cele cunoscute actual ca afecteaza omul!esti sigura ca nu s-au inselat astia in diagnostic, te si miri ca au testat, nu e o boala comuna!una din ele se cheama asa, Rickettsia rickettsii, http://en.wikipedia.org/wiki/Rickettsia
michelle, uite ce am gasit si eu despre metoda coitus, citez 'Consta in evitarea contactului sexual in perioada ovulatiei, cuprinsa intre prima din cele 4 zile care preced ovulatia si cele 4 zile care urmeaza dupa ovulatie'
-'Utilizarea metodei este precedata de urmarirea si notarea pe un calendar a primei zile de menstruatie (care sunt totuna cu prima zi de ciclu menstrual) timp de 6 luni consecutiv'
-'Se noteaza durata ciclurilor menstruale (in medie, de 28 de zile).'
-'Pentru persoane care au cicluri menstruale egale, de 27 – 28 zile, ovulatia se produce cu 12 - 16 zile, in medie 14 zile, INAINTE de declansarea urmatorului ciclu menstrual (numai daca nu apare intre timp sarcina)'
-'Din ciclul cel mai scurt se scad 18 zile, obtinind astfel numarul zilei din ciclul menstrual de incepere a perioadei fertile; din ciclul cel mai lung se scad 11 zile, obtinind numarul zilei in care perioada fertila se incheie' imi aduc aminte ca mama mi-a spus ca folosea metoda asta si la fel imi zicea ca era important sa ai un ciclu regulat ca sa stii cam cind ovulezi!
citez alta parere: Coitus intreruptus reprezinta intreruperea actului sexual inainte de a se produce ejacularea. In situatii repetate poate dauna sanatatii barbatului, putand duce chiar la dependenta.
Prof . Dr. Iliescu Lucian – medic primar urologie, Centrul Medical Medsana
citez de pe un alt sit ce am gasit !Este efectiv Coitus Intreruptus?
NU. Cind barbatul incearca sa iasa afara inaintea de a ejacula, lasa de cele mai multe ori o cantitate mica de fluid ce se scurge in timpul raportului sexual. Acest fluid contine suficienti spermatozoizi ce pot duce la aparitia sarcinii.
Procentul de Risc ce poate apare in cazul folosirii corecte a Metodelor Contraceptive
Evitarea relatiilor sexuale 0%
Implanturi hormonale 0.04%
Contraceptive injectabile 0.04%
Legarea trompelor uterine 0.04%
Vasectomia 0.15%
Contraceptive orale 3%
Dispozitive intrauterine (DIU) 3%
Prezervative masculine (fara spermicide) 12%
Diafragma cu spermicide 18%
Metoda naturala 20%
Spermicide 21%
Sansa 85%
am mai gasit o chestie interesanta, cum se foloseste un prezervativ, poate rideti de mine, dar.....e multa lume care le foloseste gresit!
citez : verificati intotdeauna data expirarii atunci cand cumparati un prezervativ. Atentie la modul in care desfaceti ambalajul ( nu folositi) obiecte ascutite); puneti intotdeauna prezervativul imediat ce penisul a intrat in erectie, pentru ca se pot elimina picaturi de sperma cu mult inaintea ejacularii;
inainte de a-l pune, este important sa goliti de aer rezervorul sau un centimetru din capatul inchis al prezervativului. In timpul ejacularii, aici se va aduna sperma. Tinand intre doua degete acest capat, cu cealalta mana derulati prezervativul pana la baza penisului. inchei citatul
hai ca am scapat si de colega si de sefa, si am timp sa pun subiectul la punct putin, cu toate linkurile!
Flavia 24+ David si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
blueeyes2003 spune:
Flavia Mersi pentru raspuns,esti foarte draguta sa spui ca visul are legatura cu faptul ca in curand voi fi insarcinata.Recunosc ca,pe cat de mult imi doresc sa fiu insarcinata pe atat de mult imi este si teama.
Esti tare cu explicatiile despre punerea prezervativului, este oare posibil sa mai fie cineva in ziua de azi care sa nu cunoasca aceste detalii? Interesant!
Va pe toate!
Mirela
"Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici;dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit.Dumnezeu este treaz!" Victor Hugo
cristina26 spune:
quote:
Originally posted by mcrissa
Buna,
mi-au iesit in sfarsit toate analizele recomandate pentru a afla posibila cauza a pierderii sarcinii.toate bune si frumoase pana la Rickettsia, analiza pe care nu vroiam sa o fac pentru ca am inteles ca e extrem de rara (si cam scumpa).dar sotul a zis ca vrea sa le fac pe toate si uite ca am facut-o si pe asta si rezultatul a fost anticorpi Rickettsia pozitiv.poate fii asta posibila cauza a pierderii sarcinii?
cristina26 tot cautand pe forum am vazut ca sotul tau este medic.eu voi ajunge la doctor peste o luna si as fii vrut sa stiu cate ceva despre rickettsia pana atunci.crezi ca ma poti ajuta?cea mai arzatoare intrebare este daca poate fii cauza opririi in evolutie a sarcinii.daca ea este contagioasa si o pot da si altor persoane si daca e o urgenta tratarea ei sau pot astepta o luna pana ajung la doctorul meu.
merci mult
Mcrissa in asteptarea
mormolocului
Draga mea, imi pare foarte rau ca nu ti-am gasit mesajul decat acum. Cand vine al meu acasa o sa il intreb si am sa iti trimit mesaj. Tot ceea ce crede el. Daca stii bine engleza pot sa iti trimit informatiile direct de la el. Inca nu am terminat de citit. Poate ai si aflat deja ... dar tot o sa iti trimit ceea ce imi va zice.
te pup
What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul
Va rog aprindeti o lumanare in amintirea bebelusului meu Paul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
18+ poze cu fetita si cu mine
cristina26 spune:
quote:
Originally posted by Michelle81
Cristina-mersi de raspuns.Da mi-au pus ca un fel de vesta asa pe corp cand mi.-a facut radiografia.Miercuri am fost ziua 15.Unde s-a mai discutat aceasta problema,daca stii si imi poti spune...Multumesc oricum!
Prietena mea a facut radiografie tot la dinti cand a fost insarcinata tot in luna 1. Aici ti se pune sortul ala sa nu iti radiaze burtica, dar este ceva comun aici. Daca ai nevoie de radiografie ti se face aici chiar daca esti gravida. Se zice ca e mai periculoasa o infectie netratata pt sarcina decat o radiografie.
Totul va fi bine, vei vedea.
What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul
Va rog aprindeti o lumanare in amintirea bebelusului meu Paul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
18+ poze cu fetita si cu mine