Durerea unei pierderi de sarcina (18)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elaa spune:

kalosalina: daaaaaaaaaaaaaaaaaa, suntem intru totul deacord cu tine,
problema e : cine invarte din inel sa se intample minunea?
nasa mea a nascut acum o saptamana, are un baietel mititel de 2.800 gr si mi-a trimis poze cu el e asa mititel si frumusel si vreau si eu unulll, doamne cat de mult te poate schimba un bebel, vad asta la nasii mei , care de o saptamana sunt cu totul alti oameni, abia astept sa se intample si la mine minunea asta, promit ca fac totul cum spune medicul, nu mai merg la serviciu, stau cumintica, nu fac sex, mananc numai ce face bine la bebe.., nu-i asa ca o sa-mi dea un bebe dupa ce am promis acum?
astazi cand am mers la masa la pranz cu sotul l-am intrebat daca a pus samanta luna asta(ca mereu imi spune ca ma anunta el cand pune samanta)asa ca de data asta mi-a dat sperante ca e posibil sa fie ceva....asa ca astept sa mai treaca astea 7 zile cat mai sunt

pupici si scuzati-ma ca am luat-o pe aratura

Ela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Elaa, pai daca ati facut deja insamantarile de primavara sigur o iesi ceva.Ceva bun cu ochisori. Doamne ajuta.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Sa-i traiasca baietelul si sa-ti dea Dumnezeu si tie unul cat mai curand (sau poate o fetita...ce va doriti voi mai mult)!

Bebica te asteptam
http://tt.lilypie.com/czYrp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elaa spune:

eh, la sarcina trecuta imi doream fetita, acum nu mai am pretentie, cred ca tot ce vrea dumnezeu ne da , singura dorinta e sa fie....si sa fie sanatos
referitor la insamantari....eh, sper sa fie si samanta buna,(ca degeaba e bun utilajul ,daca samanta nu-i de soi, tot nimic nu iese)

Ela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

Multumesc la fel si tie draga Michelle, sa te auda DD si sa "treaca" la treaba, aducandu-ne o minune.
irlandeza, ma bucur mult ca ai scapat de chiuretaj. O sa vezi ca o sa revina toate la fagasul normal si poate in curand, iepurasul o sa vina si la tine cu II.
Laura, cum mai e? Asteptam sa ne anunti de II si tu, cat mai curand.Tinem pumnii !
Pana la noi vesti, -ici la toate fetele.

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!

Lau-Meli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

buna fetelor,
aseara cand am mers la culcare nu mi-am putut gasi nici o pozitie convenabila. M-am pus pe o parte si am simtit in burta ca un lenm sau ceva rigid care s-a miscat putin nenatural. Am asteptat sa simt fetita pana am adormint, am simtit ceva dar foarte usor. Uneori ea misca mai mult de atat. Azi dimineatala la fel am asteptat sa o simt, dar nu este prea multa activitate in burtica la mine. Am fost asa de suparata incat m-a pufnit plansul. Sotul meu era de fata si s-a enervat pe mine "ca fabric tot felul de lucruri rele, ca sunt negativa...". Poate are dreptate dar imi e asa de frica, desi el zice ca bebe e protejat foarte bine de uter si lichidul lui daca doar ma misc de pe spate pe o parte nu are cum sa isi rupa gatul (de aia imi e mie frica, ca si-a rupt gatul).
Va pup pe toate si va multumesc ca existati.
Imi e asa de frica
va pup pe toate

What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul

Va rog aprindeti o lumanare in amintirea bebelusului meu Paul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

19+ poze cu fetita si cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Cristina26 iubita, nu te mai gandi la prostii! Nu are cum sa pateasca asa ceva in burtica! Bea apa rece si stai linistita si asteapta sa miste. Cica apa rece ii face sa se trezeasca si sa miste sau sa stai pe o parte (pe stanga, parca, dar nu mai stiu sigur,sigur). Sigur are mititica o zi mai obositoare si face nani.

Eu mi-am mai luat un test de sarcina si astept pana duminica: daca nu-mi vine CM il fac!

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

buna fete dragi, va fac mai intii un nou capitol, apoi intru sa va citesc si sa va scriu!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=95712

aici aveti capitolul 19, spor la scris, acuma intru sa va cintesc

Flavia 25+ David si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput