Sezatoarea canadiana (58)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

Ana, voi v=ati vandut casa singuri? a fost greu? ma refer la acte, taxe , etc stiu ca scutesti o groaza de bani din comisionul agentului , dar ma gandesc ca e si bataie de cap. dar daca ati iesit in profit frumos merita...bafta la Calgary! Tot in conta vrei sa lucrezi si acolo? cum e piata? Va admir ca mai vreti sa faceti o mutare, asa mare...eu nu as pleca nici batuta...mi-ar placea sa o iau iar de la capat, acum cu mai multa experienta la bord, dar nu am mari dezamagiri la quebec (adica mai multe decat altii ) asa ca nu as pleca. sa auzim de bine!
mai ira, pana la urma tot aia e ,un drum de 40 min : il stai pe loc sau mergi ...mie tot timp pierdut mi se pare! dar parca mai ai noroc sa mearga si repede pe pod , pe cand ala lung, lung ramane...

dar nu conteaza asta, daca tu lucrezi acolo ...asta e important.case de 150mii sunt sigura ca se gasesc, chiar mai misto decat alea de 250k de pe insula, dar fiecare cu socotelile lui...dupa dezbaterile cu emigrarea, astea cu casele dau cel mai mult de cap!

pot sa apelez si eu la maseuza aia ? ca tot pe Rive Sud stau...si asa ma cocosaza asta mica cu cele 7kile jumate...

Mergi la inceput

maaaammmaaa,ira , ce faza cu elasticele....sa ii omori nu alta...aveam si eu una la banca unde am lucrat inainte care bea apa calda, ca cica de ce sa mai dea banii pe ceai, ca tot aia e...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Ktrinel,

noi am vindut singuri casa ( 500 $ cu taxe ne-a costat publicarea ei pe duproprio) iar cistigul obtinut nu e mare- eu spun ca-i decent- ne acopera cheltuielile facute cu ea, deci eu sunt multumita, pentru ca o casa vinduta la timp scurt dupa cumparare risca sa fie in pierdere.
in Calgary, asul meu din mineca e sotul meu,inginer constructor, cu experienta si in Romania si aici, eu voi incerca tot in contabilitate binenteles, si poate imi duc la capat acolo examenele de certificare; deocamdata ma luptintensiv cu engleza.

Ana

sa o ajutam pe Emma
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=79512&whichpage=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

La multi Ani de 8 Martie si sa fiti iubite !!!
Vreau sa va spun ca astazi am sarbatorit 8 martie cu colegii mei, si eu sunt singura immigranta. Nu credeam ca se poate, dar vad ca a dat roade, ca tot le-am spus eu acum cateva zile de 8 martie.

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

quote:
Originally posted by Ktrinel

maaaammmaaa,ira , ce faza cu elasticele....sa ii omori nu alta...aveam si eu una la banca unde am lucrat inainte care bea apa calda, ca cica de ce sa mai dea banii pe ceai, ca tot aia e...

Doamnee, m-am trezit singura din somn de ras.
K-trinel, esti pedepsita.

Facuram deci oferta la o casa, va tin la curent daca e bine au ba.

8 martie ? Si quebecoisii il sarbatoresc, mie mi-au zis toti colegii felicitari azi.

Asa obosita n-am fost de cand m-am nascut. O fi de la vreme, sau chiar de la munca ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

O primavara frumoasa plina de bucurii va doresc ....si la mine la scoala s-a anuntat dimineata prin PA sistem ca e ziua internationala a femeii , din pacate a lipsit tamtamul, dar se compenseaza cu crazy hair day

Cristina

noi si poze mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Irina merci ptr info-maseuza.

Sa nu uitati fetele sa schimbati ora simbata.

Miine nu cred ca intru pe Dc din motive de mucenici as ca ii urez de pe acum cameliei (ange)la multi ani, sa fii fericita, sanatoasa si sa ai numai bucurii de la copilas si sot.

Dana si gemenii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Ira- bafta cu casa!
Cristina- have fun si cat statzi?

ANGE- LA MULTZI ANU CU SANATATE SI REALIZARIU PE TOATE LINIILE!!!!

Denisa
Denisa 21+ w si'de Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

ira, va miscati repede nu gluma ...oameni hotarati! bafta!

urez si eu lui Ange La multi ani fericiti ! multi pestisori cunosc...mai e un pic si o sarbatorim si pe Denisa, nu??? ca sa nu mai zic de barbatu-miu..pe 12...e plina balta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

La multi ani, Cami!Sa fii sanatoasa si iubita... deci fericita!

Ira, bafta cu casa! Unde? Si care? Am vazut casele de pe site-ul pus de tine, mi-a placut mult de tot ce am vazut!

Mucenici - si eu am facut din aia moldovenesti, colacei in forma de 8, unsi cu miere si cu nuca pe deasupra. Yamiam!

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 - www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 - www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 - www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput