Ajutor - Remedii pt metastaze (2)
Raspunsuri - Pagina 22
lauriciu spune:
Iana, succes la cura de maine!
Va doresc sa o suportati cu bine!
Tatal tau ce stadiu e, Iana?... nu am retinut decat ca are cancer de pancreas.
Ati incercat Nicolit?
lauriciu spune:
Crinutz, si eu stiu povestea voastra si stiu ca ai facut tot posibilul. Poate mama ta era suparata in ultimul timp si de aici ai ramas cu impresia ca nu ai bucurat-o(asa cum probabil ca voi ramane si eu, din cauza nemultumirii mamei).
Dar Dumnezeu stie ca ai facut tot ce tinea de tine. Daca tu esti impacata cu Dzeu, conteaza f mult!
Sanatate!
iana_mari spune:
LAURICIU,tata are cancer stadiu 3,mi-au zis cei de la Fundeni,fara metastaze la ficat.Din pacate este cancer la capul pancreasului,foarte periculos si cu un prognostic foarte slab.
Noi am incercat numai naturiste,ceaiuri si tot felul de leacuri di formula as.De unde se ia Nicolit?
Acum ii astept sa vina sa facem prima tura de cito.
lauriciu spune:
Cum a fost la cito, Iana?
Mama e rau, se pare ca a fcaut apa la inima, e la municipal de luni, cu crize de tahicardie in fiecare zi...de fapt aproape in continuu, cu mici intermitente cand e stabila...
Am amanat cito pentru 9.12
L-am rugat pe sotul meu sa o sune azi pe oncoloaga sa o intrebe cum stam, exact ce sanse sunt...mie mi-a fost frica sa intreb cand am vorbit cu ea. Oricum mi-e frica de raspuns.
Ce ma bucur e ca nu o doare nimic acum...doar e epuizata, dar macar nu are dureri.
Echipa de la Municial e f rezervata in ceea ce o priveste, dar vav de sanse ne-au zis sa vb cu oncoloaga care o are in obs.
E umflata toata (la fata, una din maini...), are o branula in gat ca nu i-au mai putut gasi alte vene.
Nu stiu ce sa fac, mi-e frica rau, am crezut ca mai avem timp, dar acum nu mai stiu...nu e bine.
lauriciu spune:
Nicolit se ia de la Dr Niculescu - il gasesti pe net, nu cred ca mai am nr de tel, clinica se cheama Nicomed. Poti citi mai multe pe site-ul lor. Sunt si multe interviuri in diverse publicatii.
Eu stiu pe cineva care a trait 3 ani cu cancer(nu mai stiu de acre) cu 3 metastaze la organele vitale, cu acest Nicolit.
Mama nu-l poate lua, fiindca il vomita.
Iar cu naturistele nu ne descurcam fiindca se exclud cu chimioterapia din cate stiu eu...
Sanatate!
iana_mari spune:
Lauriciu deocamdata tata a suportat cu bine prima tura.Saptamana viitoare e urmatoarea .De fapt nici nu stiu cand ar trebui sa apara simptomele,ma gandesc ca e totusi devreme.Mananca si doarme binisor,dar nu vrea sa iasa din casa deloc.O sa citesc si eu despre acest nicolit.
Mi-e mila de tine si mai ales de mama ta,dar totusi e prea devreme...
Cat are mama ta de cand a fost diagnosticata?
Copilasul e bine?
lauriciu spune:
Apar destul de repde reactiile adverse la citostatice. De fapt, cred ca depinde de dozaje, de substante...nu seamana unele cu altele.
Mama e tot in spital, ultima criza a facut-o ieri, au linistit-o cu socuri, nu au avut alta varianta.
Nu stiu cand o mai iesi din spital cu crizele astea repetate. Sper macar de sarbatori sa fie acasa. Daca nu, am vb cu sotul meu sa facem un bradut mic la spital. Il luam si pe Radu si mergem toti in par acolo.
Nu are asa mult de la diagnosticare - pe 8 oct a fost toracoscopia care a permis biopsie si extemporaneul a relevat celule canceroase.
Apoi, la o saptamana a iesit biopsia si apoi s-au solicitat testari suplimentare care au dat punctul de origine si restul datelor si au iesit pe 3 nov. Dar treaba e ca se simte rau. Si tahicardiile astea repetate ii fac rau si o epuizeaza. Si nici cardiologii si nici oncoloaga nu sunt deloc incantati de evolutia situatiei.
Acum a inceput sa mai aiba pofta de mancare putin si s-a mai intremat. E drept ca i-au bagat si glucoza...
In fine, sper intr-o minune in continuare.
Pentru toata lumea! Sa aduca Mos Craciun o minune de la Dumnezeu!
iana_mari spune:
Tata a avut primele simptome de la cito si nu au fost deloc usoare.A vomat si nu a mancat bine.Mai rau este ca a facut si febra.
Fetelor si febra este un simptom al citostatecelor?
Joi va face a doua serie si il internez pt. cateva zile.Vreau sa-i puna niste perfuzii cu vitamine si glucoza.
Lauriciu sanatate mamei tale si fii puternica.Sa dea d-zeu sa petreceti cu bine sarbatorile de de iarna.
lauriciu spune:
Mama n-a putut sa vada mancare vreo 2 sapt si ceva dupa cito.
Si a facut si febra, sa stii. Deci cred ca e normal.
Sanatate multa!
Mi-as dori sa cred ca am ramas singurele 2 persoane cu parinti atat de bolnavi. Ce frumos ar fi...Sa nu mai treaca nimeni niciodata prin ce trecem noi acum...
iana_mari spune:
Lauriciu mai linistit putin cu febra.Dr. oncolog mi-a zis ca trebuie sa-i facem antibiotic pe vena.
E putin mai bine mama ta ?E tot la spital?
Si Crinutz posta intr-o zi ca nu mai sunt asa multi bolnavi de aceasta crunta boala de vreme ce numai posteaza pe aici fiice, fii.Sa dea d-nul ca acest topic sa ramana cu noi doua.
Sa auzim de bine.