lamuriti-ma si pe mine!!!!

lamuriti-ma si pe mine!!!! | Autor: raluk_dobos

Link direct la acest mesaj

Buna seara..sunt o viitoare mamica de gemeni baietei...acum am 30 de saptamani...stiti cumva cat timp mai sunt sigure contactele sexuale??? unul din baiati este pozitionat jos(inca de la inceput)...multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauracatu spune:

Raluca,
Si io am in burtica gemenei baietzei si pot sa spun ca mi-a interzis doctorul sa mai am relatii sexuale inca din saptamana 22. Dar tu nu ai intrebat medicul tau de asta?
asta am patit-o io.
Pupici
Laura26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Mie dupa ce mi-a facut cerclaj, la 13 saptamani mi-a recomandat sa ma abtin. Am mai "comis-o" si noi, dar doar de vreo 3-4 ori toata sarcina . Ultima data cred ca eram in luna a 6-a, nu imi amintesc exact. Mai bine intrebi medicul. Ce doctor iti urmareste sarcina?

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk_dobos spune:

Laura25, multumesc ca m-ati primit in "gasca voastra"...chiar nu stiam ca sarcina gemelara are restrictie mai mare in privinta asta..ma bucur ca am scris pe forum aceasta problema...multumesc ca m-ai lamurit...medicul se numeste Galearschi de la Cuza-Voda...toata sarcina pina acum mi-a urmarit analizele si ma pune sa le repet o data la 2 saptamani...

Raluca 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanae spune:

Raluk mai bine va opriti sa se faca bebeii mai mari.E tare greu sa nasti prematur,stiu din experienta. si nastere usoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurastanciu spune:

am am gemeni de 2ani si patru luni si cred ca pana la inceputul lunii a 7 am avut relatii. copii au fost bine si i-am nascut la 35 de saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Ei Raluca, daca ai ajuns la 30 de saptamani eu zic sa luati o pauza de la sex ca nu mai aveti mult de asteptat. E mai sigur. Mai ales in ultima perioada a sarcinii.
Eu de la 14 saptamani de cand am facut cerclajul am interzis la sex, iar pana atunci nu am facut de frica sa nu pierd sarcina pentru ca tot sangeram...
Nastere usoar si la termen (sau cat mai aproape de termen)!

lachi 19+ Karina Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_b spune:

Sex? Ce-i aia?
Pot sa dau data exacta a ultimului contact: 2 iulie 2006.
Pe 3 am aflat ca sint gravida. A fost o sarcina mult prea delicata ca sa imi arda sa risc. Iar acum, ca am scapat de angoase, sint asa obosita ca adorm imediat ce ating patul. Poate sa incercam in alta parte?

Monica, mama pinguinilor Andrei si Raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Raluk, indiferent cum sunt pozitionati copiii, sfatul meu este sa renunti la sex, la orice fel de efort si sa te odihnesti acum cat mai poti, pe urma vei avea muuuulta treaba. Fiecare zi in plus este importanta pt sanatatea copiilor, asa ca nu risca.

Numai bine,
Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cana spune:

parerea mea este sa va abtineti e mai sigur

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

quote:
Originally posted by cana

parerea mea este sa va abtineti e mai sigur

Raluka a nascut intre timp!

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput