FIV 105
Raspunsuri - Pagina 19
zouzounaki spune:
MONI,CRIS,SHERI,VIGI LENTUL si fuguta la Odisee sa-mi tineti si mie un loc...pup fetele
"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca
www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page
pussi spune:
fata mosului eu stiu doar povestea lui nenea Gonal a lui F, eu numai cu el am facut primul FIV...dar am luat doze si pana la 150 UI, era in pen!! Contine numai FSH...si din cate stiu eu FSH ..duce la maturizarea foliculilor, prin urmare cam asta face Gonal F...iti creste outele!! Restul medicamentelor nu le stiu Si cu statiua si cu coico eu zic sa ne dai si noua sa nu se topeasca
PUSSI
KITTA spune:
Fetelorsunt si eu azi Z1, asa ca maine ma delectez cu luatul sangelui din vena din nou.Sper ca de data asta sa am parte de un FSH sa nu mi-l mai piarda.
Monilandce repede trec zilele> E valabil si pentu tine MOana. Pentru Shericred ca au trecut mai greu, dar haide ca numai maine nu e marti cum se zice. Doamne ce petrecere o sa fie daca Sheri ne da vestea buna, si daca nu o sa fie, tot o sa petrecem noi intr-un fel....
venera_h spune:
cris86, si eu am simptome diferite acum fata de primul fiv si ma gandesc ca e de bine :))
Doamne-ajuta tuturor!!!!
Cine mai face punctie miercuri sau joi?? Eu abia marti aflu sigur!
POOOP
rubia spune:
Fetelor mie mi se intampla ceva ciudat,adica am inceput de ieri sa am dureri ca la CM dar eu nu am asta niciodata inainte sa-mi vina. Durerile apar in prima zi de CM iar acum sunt abia in Z23.Mi-e si frica sa ma gandesc ca poate am ramas ca daca niciodata n-am ramas insarcinata nu stiu cam care ar fi simptomele.Ar fi un vis implinit dar...sa nu ne grabim.
Will see!
Pupici la burtici si viitoare burtici!
cris86 spune:
Neata fetelor,mie ieri mi-a fost tare rau dupa ce am facut gravibinonul am ajuns acasa si m-a luata o durere de cap si cu lesin,cad mi-am luat tensiunea o aveam 7 cu 4 nici nu puteam sa stau in picioare.Sotul meu s-a speriat foarte tare si a sunat la salvarea dar cand a spus ca am facu un ET a trebuit sa stea 5 minute sa le explice ce inseamna ala VA VINE SA CREDETI? in final sa spuna ca e normal sa am astfel de stari dupa ET si sa beau multe lichide(dar daca ea nu stia ce inseamna ala embriotransfer de unde stia ea ce e normal sau nu?).
Pana la urma am baut o cafea si a mai crescut tensiune,acum sunt mai bine,dar vreau sa va intreb pe voi, a mai avut cineva tensiunea asa mica dupa ET si gravibinon?
cristina
http://community.webshots.com/user/cris8674
cris86 spune:
Dariela, tin pumnii stransi,stransi si fac si galerie ,sa ai ovocite de calitate ff buna si la fel de buni si sa rezulte super embrioni
cristina
http://community.webshots.com/user/cris8674
Mirela_1 spune:
Buna dimineata!
Oana, deci ai trecut cu bine de botezul stimularii? Bravo, mi-a mai disparut si mie teama. Auzisem eu ca nu dor menogoanele dar niste impresii la cald fac foarte bine.
Moni, eu iti doresc sa sarbatoresti si mai si la 14 zile de la ET. Ai grija la serviciu. Nici eu nu voi putea sta mai mult de o saptamana acasa.
Pussi, bafta marti. O sa ne stimulam cam in aceeasi perioada. Eu merg joi la eco si atunci imi va spune cand incep.
gabitu spune:
Dariela bafta la punctie, tin pumnii sa fie bine.
Cris si Moniland ma pentru voi sa fiti sanatoasea si sa stea la voi in burtic 9 luni.
O saptamana minunata tuturor, pupici.
Gabita
Aldolina spune:
Buna dimineata fetelor!
Moniland, Cris, Sheri, doamna lui Vigi Lentu, cum va simtiti acum in prag de a fugi la Odisee? Aveti grija de . Mult a fost, putin a ramas si uite acum ne dati vestea cea mare!
Venera, Marrina, Dariela, bafta la punctie, sa dea DD sa aveti foliculi de calitate super la fel si (desigur nu voi.
Danap, MOana, Pussi, stimulare usoara, intepaturi fara dureri si rezultate exceptionale!
Iertare daca am uitat pe cineva.
Rubia, sa te auda Dumnezeu si sa fie cu ochisori.
Mult succes si numai bine tuturor fetelor care sunt in 'focuri'. Fiti optimiste si nu va stresati
Va pup pe toate fara exceptie,