Arsenie- ex Ozone

Arsenie- ex Ozone | Autor: Clover

Link direct la acest mesaj

Sunt ultima persoana care sa se innebuneasca dupa imagini de barbati de pe sticla, dar sa imi explice cineva cand a devenit baiatul asta atat de atragator?

Cine ce stie de el?

Keep the promises you make to yourself.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Ai neste poze mai recente cu el? Ca sa stim si noi despre ce vorbesti... Eu de exemplu nu l-am mai vazut de pe vremea cand participa la "Eurovision" anul trecut...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

a devenit destul de popular in urma participarii la dansez pt tine... mai ales dupa flirtul ala cu Aliona.

Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Intreb si eu ca nu stiu:si a ramas impreuna cu Aliona?Ca la "Dansez...." era mare dragoste intre ei...

Ana-Maria,mami deAlex&Luana si
Ea e TOYO...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

cica nu ar fi fost impreuna cu aliona. ea are un prieten italian, sau din italia , cam asa ceva.

Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Povestea cu Aliona a fost doar o poveste scormonita si menita sa aduca mai multe voturi.
Tocmai din acest motiv nu a castigat Aliona, ca s-a aflat ca ar avea o relatie cu un italian.Fiind italian se presupune din start ca are bani , asa ca premiul a mers la partenerul Andrei parca.

De Arsenie nu-mi place, nu-mi plac blonzii si nu-mi plac barbatii slabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

Nu-mi plac blonzii......si nu mi se pare frumos......sunt blonzi frumosi, cum ar fi Brade Pit, dar asta nu mi se pare frumos.....

"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Nu pot sa zic ca e frumos dar nici urit nu e,e simpatic si citeodata conteaza mai mult ca un barbat sa fie mai degraba simpatic decit frumos.

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key of your heart"

Mergi la inceput