Aspirante optimiste >20 ani (59)
Raspunsuri - Pagina 9
![](images/user_woman.png)
aniast72 spune:
ancadragoman, dr Niculescu face monitorizari de ovulatie si la spital, si la cabinetul particular. La spital dimineatza (de luni pana vineri) intre 8 si 9, la cab. particular la ora 13, dar nu mai stiu in ce zile...anul trecut in vara facea in fiecare zi, mai putin martea. Cand vei merge la el cu analizele, spune-i ca vrei CSD (Contact Sexual Dirijat) si iti va spune sa te programezi pentru Z11 a ciclului pentru monitorizari. Iti dau mai multe amanunte pe mess.
Pupici aspirantelor optimiste
Andreea 12+
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
underqueen spune:
am si eu o intrebare: as vrea sa fac un test de sarcina (l-am si cumparat ). problema este ca nu stiu daca o sa fie concludent sau trebuie sa mai astept...sunt in Z 21... ce ma sfatuiti? ard de nerabdare sa aflu...
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
irina_stef spune:
parerea mea este sa mai astepti cateva zile.chiar daca esti insarcinata sunt sanse mici ca testul sa fie concludent in z21.parerea mea.mai bine mai astepti ca sa nu fii dezamagita si sa te alegi cu aceeasi incertitudine pe care o ai acum.z21 din cate?
http://tt.lilypie.com/kpNAp1/.png
Asteptam bb-lu !!!
-IRINA-
underqueen spune:
cred ca 28. nu prea am calculat pana acum. dar cred ca 28.
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
ladymina77 spune:
Intru si eu in randurile voastre si va salut dorindu-va sa ramaneti cat mai repede gravi:).Va citesc de mult,n-am scris decat odata cred,insa mi-am luat inima in dinti si am zis sa mai scriu poate-mi purtati voi noroc.La fel ca si voi mor de nerabdare sa vedem ce-am lucrat luna asta,sunt Z24 din 28 (luna trecuta a fost prima dereglare ,probabil dupa Av spontan in nov 2006,mi-au venit uratii la 25 in loc de 28 de zile).De azi dupa amiaza ma cam deranjeaza cateva dureri de burtic si mijloc,TB este de mai bine de o sapt 37 sau 36.9 e de bine?In rest nimic,sani normali,nici la sarcina pierduta nu au inceput sa ma doara mai repede de 5 sapt.Ma ustura degetele sa fac un test,ieri am facut unu` si era O liniuta doar.Ce ziceti?.Va pup si va doresc o seara frumoasa.
mina
LAZARINA spune:
LADYMINA 77 imi pare rau pt pierderea suferita dar ma bucur ca nu te-ai descurajat;daca tb s-a mentinut ridicata eu zic ca e de bine.Iti tin pumnii si poate nu mai vin uratii vreo 9luni de acum incolo.poti incerca testul maine dimineata cu prima urina ....e mai sigur pupici si sa ne spui si noua maine ce a iesit
irinuta
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ancadragoman/ancadragoman.jpg)
ancadragoman spune:
Ade eu zic ca tu ai ceva prin burtica ,fa un test
Baby stai linistita ca la modul in care ai prestat luna asta sigur ai bb in burtica si scapi de mine ca pleci la odisee
Andreea multumesc pentru raspuns
Irina
anca
poze nunta
asteptam gemenii....
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bb_yasmi/bb_yasmi.jpg)
bb_yasmi spune:
ade, test ai facut??
eu daca nu raman nici luna asta, cred ca stiu de ce: am observat ac in ambele luni de cand incercam la bebe, nu ma prestat in z20 si z21, posibil ca atunci sa fi fost ovulatia!! sper sa ma insel si sa fie cu ochisori luna asta!!
eu va zic noapte buna! si maine sa aveti o zi cat mai placuta (ca ne auzim spre seara..).
pup toate "viitoarele mamici!!!"
Sotzie fericita!!!
irlandeza spune:
Dimineata merg la spital, am niste emotiiiiiii......
Sa dea Domnul sa fie totul bine.
Si felicitari noilor gravidute.
Noi 2 singurei
Delfinutza spune:
Irlandeza....tin pumnii
...sa dea D-nul sa fie bine...stai linistita si ai sa vezi ca totul va fii ok...felicitari tuturor fetelor care sunt gravidute.Pup toate fetele
Delfinutza