Aspirante optimiste >20 ani (59)
Raspunsuri - Pagina 2
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/baby_r7/baby_r7.jpg)
baby_r7 spune:
TEO si condoleante pt. bunicul tau.
ma pt. sufletul lui.
ACUTA multumim de capitol
inca o data va pup pe burtica pe toate , ca imi sunteti dragi!!!!!!!!!
MONICA , capul sus si nu mai plange, daca nu e luna asta sigur va fi luna urmatoare, trebuie doar sa ai rabdare.
fetelor mai am si eu o intrebare:
daca TB e 37 azi si testul pt. ovulatie e negativ inseamna ca am ovulat aseara?
sa mai prestam si diseara? la tot
.
VREAU UN IN 2007!
http://tt.lilypie.com/kAkep2.png
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
geany_bc spune:
Am fost si am urmat multe tratamente dar nu am vazut nici o ameliorare, asa ca luna asta m-am decis sa fac o ultima incercare.
Adica am sa fac injectii cu 2 polidine timp de 5 zile si as vrea sa iau si niste supozitoare, dar inca nu m-am decis de care: movalis sau carpicon.
http://tt.lilypie.com/kIE9p2.png
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ancadragoman/ancadragoman.jpg)
ancadragoman spune:
Geany cand ama avut anexita mi-a dat asa:
Cefalexin cps500mg-3/zi
Ketonal cum ti-am zis
Polidin 2fiole pe zi intr-o singura injectie 7 zile.
anca
poze nunta
asteptam gemenii....
anais74 spune:
Poate sa ma lamureasca cineva legat de ovulatie. Desi am un CM de 28 de zile, am avut ov in z12. De unde stiu? Pai cu o zi - doua inainte am abut acel albus, iar in z12 seara am sangerat pina in z13 dupamasa, m-a durut burtica. E posibil sa fi fost ov? Am prestat in cele doua zile de dinaintea z12 (adica z11 si z10). Poate poate
didi-anda spune:
Buna fetelor!
Kriss felicitari!!!!!!!!!!!s-ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!!!!!!!!!
ma bucur tare mult cand intru sa va citesc si mai vad cate o graviduta!!!!!!!! sa dea Dumnezeu sa continuam tot asa si sa plecam toate la odisee.
va pup pe toate!
kriss79 spune:
Multumesc mult fetelor!tuturor
Nici mie nu imi vine sa cred inca..sotului inca nu i-am zis..
Dupa amiaza ma duc sa imi dea dr de fam o trimitere pt analiza de sange..probabil pt. maine dim..
intre timp..cred ca voi mai face un alt tip de test ca sa fiu sigura
Stiti care e faza comica? ca nici nu ma gandeam ca luna asta se va intampla pt ca am fost cam ocupati si stresati si ..certati chiar , drept urmare s-a intamplat numai o data sa prestam..pe 3 febr dimineata
cand eram la Sinaia..
edit..si inca ceva...nu am nici un simptom din cele pe care le "aveam" , doar ceva dureri de ovare ca la ciclu..dar si alea rar..
Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006);Revelion 06/07
Incercari bebik
Cristina
katja spune:
quote:
Originally posted by maria08
Katja: Nu e relevant daca nu ne spui de cate zile e CM-ul tau?
Ok, am sa repet aici toate datele si pt celelalte fete: Edometru 6.1, OD - 14,2, Z19... CM 28 zile fix (este ceas). Am ovare polichistice (OV - 27 chisturi OS - 25 chisturi). Doctorul mi-a spus ca sunt atipica pt ca persoanele cu ovare polichistice au CM mult mai lung (sau chiar lipseste), in schimb la mine vine fix la 28 zile. Am urmat tratament cu Diane 35 dar am fost imuna la acestea. Nu inteleg nimic din ce mi se intampla!
![](bang.gif)
anais74 spune:
Kriss, ma bucur asa de mult pentru tine! Este atat de incurajator sa citesti astfel de vesti. Cand te astepti mai putin, atunci se intampla. Sa fii o
frumoasa si fericita!
anais74 spune:
Katja, sunt alaturi de tine! Sa fie cat mai curand. Desi, de multe ori el vine atunci cand DD considera ca e vremea pt el si tine.
katja spune:
Teo, imi pare rau pentru bunicul tau, condoleante. Stiu ce inseamna o astfel de pierdere si sunt alaturi de tine. Sa stii ca e mult mai bine sa te gandesti ca el a plecat undeva unde ii este mult mai bine si de unde te priveste si are grija de tine!
kriss79 - felicitari si mi-ai dat o idee!!!! Luna viitoare merg si eu la Sinaia! Cine stie, poate, poate... Sa ma cert un pic cu sotul inainte? Ce zici?
hahahahahah! Felicitari si 9 luni superbe cu un super bebe!!!!!!