Salajence - cap 26.

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Cafeaua e servita doamnelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Prezenta la cafelutza ....

Mihaela , problema mare cu intalnirea .... duminica e carnavalul copiilor la magazinul copiilor , deci ... cred ca lasam pe altadata sau poate ne intalnim la carnaval cu copilashii ... chiar asa , ce ziceti ?????

La mine totul e ok , vineri primesc marfa , sambata merg al CJ dupa alta marfa si uite-asa si iar asa o tzin non-stop in aprovizionarea magazinului ...

Luni are Andreea serbare de Ziua Mamei la scoala , joi iesim cu colegii la restaurantul Unicum sa ne sarbatorim noi pe noi .

Voi , care pe unde petrecti de 8 martie ???

Va tzuc ... tre sa ma apuc de lucru !!!

aaaaaaaa ..... am uitat , am primit posete faine si prin 20-25 martie primesc niste pantofi superbi , asa ca puneti bani deoparte pentru intzolirea de Pasti .... glumesc , doar v-am spus sa nu ziceti ca-s rea si nu va anuntz cand primesc marfa !!!

albumele noastre

vacanta in Grecia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_specht spune:

Mergi la inceput

ist jemand zu hause?

Mergi la inceput

Mihaela hause stiu ce insemna...Ce mai faceti voi? Aici e frig si picura... Si mi-e un somn....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

salutare
Semnez si eu condica pe ziua de azi!

Am fost la plimbare, printre picaturi, am luat martzisoare pt fetitzele din bloc...Cu greu am putut alege ceva dragut, majoritatea erau oribile, plasticarii, culori tipatoare, bleah...

Luca-Mihnea Cel Voinic

Mergi la inceput

Fetelor eu am luat vineri din piata niste martisoare super dragute! Cu 10.000 buc, cu personajele din desene animate. Surorii mele i-am luat unul haios cu Crazy Frog!

Mergi la inceput

si eu vreau martisor .am vazut la cate feluri sunt de numa,cand eram eu fata ,pe vremea aia nu erau atatea modele ,acum am vazut ca sunt asa de mari ca niste bibelouri .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

si eu vreau martisor.da sub forma de card [da sa fie alimentat]

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

Mergi la inceput

bia buna idee.da sa aiba si snur cu fundita

Mergi la inceput