praline belgiene
Raspunsuri - Pagina 25
miri_mik spune:
sunt back, dar nu si functionala:)
imi trebuie un pic de timp sa ma decompresez
pupic
miri_mik si pestisorul auriu (28.02.2006)
http://b2.lilypie.com/DjTMp1.png
miri_mik spune:
pikantsel, habar n-am ce vreme era oin ro. aici fac gradinarit ca s auit d emine:)
ardeiash spune:
bai.. la ce se foloseste bicicleta. habar n-am avut!! http://www.academiaderas.ro/2007/03/28/obiciclista-shugubeatza/
s-auzim numai de bine! si 

Bepii spune:
Salutare pralinute,
Da' ce liniste e pe aici de la o vreme.....Se vede ca a venit primavara si petreceti mai mult timp pe afara sau nu mai aveti chef de scris. Si eu sunt in aceeasi situatie adica cu treburi pe afara, pe la birou dar totusi gasesc timp sa intru sa vad ce-a mai aparut pe pagina noastra si daca vad ca nu-i nimic deosebit nu mai scriu.
Danyelana felicitari pt masina iar pt faptul ca ai zgariat-o, stai linistita ca toata lumea pateste la fel la inceput. De-aia e bine sa incepi sa conduci cu o masina second hand macar nu-ti pare rau ca ai zgariat-o de noua. Si eu sunt ocupata in zilele astea cu condusul prin oras, mai am o zi saptamana viitoare si gata cu scoala. Iar la capitolul "parcare" sunt o catastrofa dar sunt optimista si cu timpul sigur va fi mai bine. Acum tatonez terenul in fata sotului meu ca sa ma lipesc si eu de-o masinuta second-hand.
Miri, bine ai venit acasa. Hai ca macar e bine ca ai un timp super ca sa-l petreci in gradina. Imagineaza-ti ca daca era o vreme mohorata si ploioasa te-ar fi bagat si mai tare in starea de tristete. Sper sa-ti revii cat mai repede si sa poti zambi ca in zilele noastre bune.
Celelalte fete, va salut si va pup pe toate. Va astept pe forum cu noutati despre voi. Si asta sa fie pana saptamana ce vine, miercuri ca joi dimineata plec in tara si mai vine pe 15 aprilie.
Aveti grija ca azi e 1 aprilie, nu va lasati pacalite.
Acum va pup pe toate si va doresc o saptamana ce urmeaza plina de soare si bucurii.

miri_mik spune:
rushinicaaaaaaaaaaaaaa!
mah, sa va fi cumva la nasuc. n-aveti motive intemeiate sa nu masgaliti pe net! cu toate ca e primavara si puneti pante, nu e voie sa stati ca plantele fara sa aruncati un ochi in "urbea virtuala".
io mi-am revenit. am pus flori si flori si flori. am sapat. am adunat mizerii din gradina, acu ma apuc de bricolaj si knutselit pentru paste. nu simt ca e paste, sincer. nici nu-mi arde, da cine stie, poate cu madi si george pe la noi...daca nu pleaca...o scoatem la capat.
io ma bucur acu de soare, cum zicea bepii, ca nu ma baga in depresie. si sper sa-mi infloreasca pronirile artistice. ca am cam lasat-o balta. acu am un plan, da nu-l spun, ca poate nu imi iese si m-as necaji. da vi-l zic p-orma:) hi hi hi. mai am o saptamana cu mama, poate de aia infloresc.:)) hihihihi dupa aia o sa-mi fie dor de ea. si asa am venit din ro cu inima grea ca sunt o rea si o nerecunoscatoare cand altii se straduie sa-si tina mama in viata eu o cert pe a mea:) da asa sunt eu. fiecare moment la timpul lui.
am o tragere speciala de urechi pentru morgane...p-aci nu mai stii sa treci? dar restul? carmen - mersi de telefon, esti o draguta - dar de ce nu esti pe net? rorut? e asa d emare romantismulc ane-ai uitat? scumpisor? pana si pikantsel a luat liber? ana? creste guritsa aia superba de fetitsa? nina e mereu online da cu mine nu vorbeste, tre sa cercetam:) bepii, sarbatori frumoase in ro si astept o parcare cu tine prin mechelen. sunt buna ca insotitor, dau curaj, sa stii:) danyelana... bine ca e numa zgariata. se sterge si mergi mai departe:) curaj!oana... ndah, oana sa vedem daca supravietuieste preaminunatei tabere:))) am numarat pe degete... daca am uitat pe cineva, rushine, daca nu, tot rushine ca m-am indoit de capacitatile-mi intelectuale:)pumpici si vacanta frumoaaaaaaaaaaasa!
ardeiash spune:
sal'tare belgie dulce!
i-asa di frumos afar'// /ca nu-mi vine adiktelea sa mai intru-n casa// bucuria lu' fi-miu!! da' cre'ca va ploua incepand cu maine.. ca-l supara pe-al meu pisioru ala drag si scump!!!
raspund in numele lu' nina" ii are pe parintii ei la ea si e mai sus de-al 9-lea cer/// desi se considera in concediu... n-are timp de nik
si in numele lui morgane: e plecata in nordu' nordului.. nu la pol// da pe-aproape/. mi-a lasat vorba sa-i urez oanei " la multi ani" /// cum si-a adus ea aminte. manca-o-ar mama! nici nu plecasse si mi-a zis// asa ca oana/// toate cele bune din partea lui morgane// cred ca e prima . nu?

ardeiash spune:
si am uitat sa raspund la nedumerire" n-am luat iber miri... insa driept sa-tz spui ... ma cam saturai di vorbit singura p-acilisha! m-am hotarat sa raspund strict la intebari.. asha ca atzii.. 

anneoprea spune:
Miri Mik - Salutare
Sint prezenta, adica citesc – dar ce sa uit, era ceva anume?
N-am mai scris ca n-am ce – adica situatia-i stationara. Singura schimbare e ca am trimis-o in tara pe vechea bona si acum o asteptam pe urmatoarea .De sarbatori raminem pe loc in Bruxelles, Altfel- tot prin doctori cu bb mic - incertitudini, sperante. Pe linga aparatele de monitorizare ne-am scos de o saptamina si cu un aparat de facut aerosoli- cind vede Evan ca bebelusul scoate fum fuge repede la bucatarie de teama sa nu-i vina rindul, si-mi zice sa deschid hota.
Aaa -intrebare daca stiti- de unde se poate cumpara prapur pentru drob?
Va sarut pe toate si va urez sarbatori fericite
Anne Oprea