praline belgiene

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

pikantsel, eu n-am lucrat. am intrebat de ea la scoala. e prof colaborator. adica inlocuieste pe altii. acu 2 ani a predat se pare la scoala si se pare ca e de treaba ca la sfr modulului a primit flori de la elevi.

miri_mik si pestisorul auriu (28.02.2006)
http://b2.lilypie.com/DjTMp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

merci miri....
bai da zgarciti mai sunt colegii tai/// nuam flori!? si altii nu primesc nik?

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

is belgieni. noi la a noastra nu i-am dat decat o cafea si o cutie de cioco. da sa zicem ca-s grupele mici de aia nu ne inghesuim, ca s-ar simti la buzunar:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morgane spune:

Despe, vezi ca ai postat in vechiul topic ...
Nu se mai pune de nici o intalneala?

Pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Pralinutzelor, am si eu iar nevoie de ajutorul vostru.
Acum ceva timp va rugam sa imi spuneti despre hoteluri ieftine si am rezervat la Formule 1 Accor dupa care am inteles ca e departe de oras, pe autostrada si nu vrem sa ne complicam.
Asadar am anulat rezervarea aia si am facut alta, la hotel Van Belle.

Stie cineva detalii despre acest hotel si zona in care se afla? Adresa lor este asta
39 Chaussee de Mons, Brussels 1070, Belgium
si m-am apucat sa citesc pe trip adviser despre experientele celor ce au fost pe acolo, cateva bune dar cele mai multe vb despre zona proasta si cat de periculos e pe acolo seara.

Hotelul pune la dispozitie un minibus care merge la fiecare 15-20 min inspre si dinspre centru, intre 7 si 11 seara.
E chiar asa de rau, stie cineva? Nu vreau sa imi stric vacanta stresandu-ma pt zona.

Pe de alta parte, mai am o optiune la un pret apropiat de Van Belle si anume Crowne Plaza Europe (adresa: Rue de la Loi 107 | (formerly Europa Inter-Continental - Brussels), Brussels 1040, Belgium).
Va rog sfatuiti-ma ce sa fac, intre astea doua sa raman la Van Belle sau sa anulez si sa fac rezervare la Crowne Plaza Europe?

Tb sa aleg in functie de distanta fatza de centru si obiectivele turistice si siguranta.

Va multumesc anticipat pt ajutor.

--------------------

Andra

Mergi la inceput

io nush cum am reusit performanta sa postez la vechiul topic!!

ma rog .. asta e!

ah. .gagici...
conform noilor reglemetari ale academiei romane e corect spus..

uit mereu sa va zic ..

sambata e mare concert la brussels.. free/// la atomium///
vine lume multa :
Zucchero, Axelle Red, Maurane, Simply Red, Scala, Laurent voulzy, The Scorpions, Hooverphonic, Helmut Lotti, Ozark Henry, Kate Ryan, Kim Wilde, Miguel Angel Munoz, les Gypsy King, Nadiya, Lou Bega, Nana Mouskouri, Las Ketchup, Cerrone, Maria Ilieva

si repet .. e free////

uitati aici: http://www.starsofeurope.be/rtbf_2000/events/starsofeurope/uk/index.html // poat ereusiti sa veniti.. se las cu foc de artificii.. misto, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morgane spune:

Fetele din Bruxelles, poate reusiti s-o ajutati pe Motanik.

Plictiseala mare la serviciu, abia astept sa ajung acasa. Sa vedeti, azi am comandat pizza si colegii de birou nu au acceptat sa mai chemam si pe altii, din alte birouri. Doamne fereste, sa ne socializam cumva. Ce mentalitate! Ma intelegeti de ce imi vine sa-mi iau cāmpii cateodata, nu?

Va doresc sa aveti un weekend placut si insorit.
Pupici,

Mergi la inceput

motanik, van belle e mai aproape de centru. zona "periculoasa" cum ii spui tu, nu e fix asa periculoasa, dar e bine de evitat plimbari nocturne. adica sa nu tentezi soarta daca nu e fix musai. daca ai chef sa te plimbi de la van belle ajungi si pe jos in centru, de nu, iei un tramvai si din doua statii esti acolo, sau un metrou.
crowne plaza o fi sunand el bine, dar e in etterbeek, adica alta "comuna" a bruxelului. dureaza ceva sa ajungi totusi pana in grand place. ca de fapt ala e centrul turistic. da cu un metrou, care il gasesti cam pe oriunde, poti ajunge usor cam oriunde vrei. ca sa zic asa, un avantaj e gara midi, in cazul primei variante,care e relativ aproape de hotel, iar de acolo ai conexiuni pe unde vrei.
sper ca am fost coerenta ca am o durere de cap de ma sparg! ca sa fii mai sigura, ia arunc aun ochi la www.stib.be, si calculeaza itinerarii ca sa-ti faci o idee.
pupici

Mergi la inceput

motanik/// eu nu prea stiu sa-ti spun despre hotel-urile din brussel... nu am fosst nevoia sa stau nicidata.. deci nu am niic-o informatie .. d-aia n uam raspuns... insa daca intri pe site-ul hotelului... de obicei. exista o harta care-ti arata dumul pana in centru... si asa te poti orienta ...

cine vine la concert.. e scorpions... simply red.. nu va plac?

morgane: daca tu nu te-ai obisnuit cu flamandezii eu ce sa mai zic!?

va doresc un we frumos..io plec maine la meci la olanda... nu mai poate barbate-miu.. si io vroiam sa merg la concert.. da n-am cu cine... ca -i prea tarliu!

Mergi la inceput

fetelor, concertul de la atomium e acum in direct pe France4!

Mergi la inceput