praline belgiene

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

sorry//// http://www.groparu.ro/?cat=11

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

la multi anamana! sa te bucuri de cadoul primit! vezi, dumnezeu stie cel mai bine ce ne dorim de aniversari! tu esti o norocoasa, si maria si mai si ca te are ca mamica! pupici si bine ati vneit acasa, acomodare usoara!

miri_mik si pestisorul auriu (28.02.2006)
http://b2.lilypie.com/DjTMp1.png

Mergi la inceput

pikantsel, te penalizam pentru ca ai scapat din vedere o informatie... ziua anei. da gasim noi o solutie sa ne mobilizam:d sa nu uiti s-o treci pe lista la locul potrivit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

La multi ani, Ana, multa sanatate si viata indelungata, implinita si fericita alaturi de micuta Maria si al tau sotior. Intentionat nu ti-am urat de ieri, ca stiam ca azi e ziua ta.

Nici ziua mea nu e trecuta pe listuta (si am dat-o inca de la primele postari cand ma laudam ca sunt tauras) sau trebuie indeplinite anumite conditii?

Pupici si duminica placuta

Mami de David (18.11.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpi spune:

LA MULTI ANI ANA!!!, multa fericire, sanatate si tot ce iti doresti sa se implineasca! Bine-ai venit acasa cu minunea mica , cel mai frumos cadou primit, acomodare usoara si multa sanatate! Multi pupici

"Desi noi calatorim prin lume pentru a gasi frumosul, trebuie sa-l purtam in noi insine sau nu il vom gasi niciodata."
Ralph Waldo Emerson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Ana, 'La Multi Ani!!!!', sa traiesti, sa infloresti, sa fii sanatoasa si norocoasa, sa iti traiasca Maria si sa fiti cele mai bune prietene!!!Desi asa, aveti aniversare zilei de nastere in aceeasi saptamana:)!!!
Uite si muuulte floricele pt tine si bebe

Mergi la inceput

ha, oana, pe cand treaba cu supravietuirea? ca io am overleeft cu greu pe pista cand mi s-au facut ochii ca doo bile de ping-pong citind printre gafaituri o rata cardiaca vecina cu viteza unorape autostrada:))) adica 175. si covorul ala rulant se facuse rosu foc si bipaia ca-s pe cale sa mor:))) cum am reusit nush, da cum incepeam sa panichez... ma tinea dracia tot intr-o bipuiala:) ma si vedeam impleticindu-ma , jap jos de pe covor, fruntea lipita stramb de cosul de gunoi de aruncat hartii, cracii in sus, fara nici o rigoare aparenta, balele care s eprelingeau pe parchet, lume care s eintreba cine-i aia, tipa de la onthaal care venea si zicea: a o stiu, e nebuna aia de vrea sa faca pe wonderwoman, apoi cum pleaca toti si eu raman stramba si cocambata pe vecie, fara ceas si telefon la mine ca sa incer, cu ultima frantura de puls constient sa apelez urgentele si pe al meu barbat care zboara peste cap pe la kikido:) nu mi-a defilat viata in fata ochilor:))) doar ce penibila as fi sa cad gramada p-acolo:))) poate e ceva in neregula cu capul meu:))) da nu-i bai, am implinit palnul de calorii prajite, 356. pot sa mananc fritsi. va las ca vine soacra in vizita... geweldig!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns genia spune:

buna fetelor, am nevoie de ajutorul vostru. dupa 15 ani de italia, de aproape un an ne.am mutat in germania, unde eu si baiatul meu de 16 nu reusim sa ne integram de nici un fel. nu stiu deloc germana si nu am nici o tragere de inima sa ma apuc de invatat, franceza stiu cite ceva si nici nu mi-ar fii greu sa ma apuc sa mai studiez. din aceasta cauza, am vrea sa plecam in belgia, sotul meu a primit 2 oferte de la o firma din bruxelles, dar noi nu stim deloc despre acesta tara. as vrea, daca puteti, sa.mi spuneti cit reprezinta taxele din salariul brut, cum e cu asistenta medicala, pensie... orice informatie ar fii binevenita.
mii de multumiri si weekend placut la toate.

Mergi la inceput

ma bucur ca ai vneit pe la noi genia. fetele te vor lamuri cu siguranta. am sa-l intreb si pe sotul meu, ca recunosc ca am uitat, si daca am informatii suplimentare ti le transmit. un weekend placut si voua:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ror spune:

ANA draga, LA MULTI ANI, sa fii sanatoasa si fericita, caci nici nu se poate altfel, cu o asemenea bucurie, ea fiind Maria. Sa cresteti mari si sa va bucurati una de alta. Felicitari si taticului Viorel.

Madisor, fetita, felicitari. Ma bucur mult ptr tine, iti doresc sa ai o sarcina cat mai usoara si sa cresteti repede
Multumesc ptr felicitari :)

Ardeiash, hi, hi, hi, si acum imi aduc aminte de povestea bicicletei cu sa si cu blanita...., ce bine ca acum e soare, fie el si cu dinti. Multam ptr cercei, ca n-am apucat sa zic nimic si sa nu crezi ca-s o nesi....a.

Morgane, filmuletul l-am primit, m-am amuzat...

Bepilina, suntem prinsi in proiecte. Depus dosarul. Acum nu avem altceva de facut decat sa fim rabdatori si sa asteptam "verdictul". Incercam sa fim optimisti. O sa va anuntam daca avem noutati

Carmen, multumesc si tie ptr deranj. Mi s-a parut ca ai fost un pic suparata in seara aceea. A fost din cauza gps-ului sau erai un pic obosita? .

Scumpi, Nina, Miricel

Nora, fii tare, sper ca totul sa decurga cat mai bine si sa se gaseasca cea mai potrivita solutie ptr mama ta.

Ati vazut fetelor, avem cativa "berbecuti" pe aici, cum ii rezolvam?

Pupici si weekend frumos. A iesit soarele, fugim in parc sa profitam si noi un pic.

Ror

Mergi la inceput