Piatra Neamt - Perla Moldovei (16)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Poate o fi de la curent, Carmen. Nu stiu de la ce altceva poate fi...sau vreo alergie, ca si de la asta se inrosesc ochii. Da-i un pupic de la mine, sa se faca mai repede bine!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Adriana sunt super pozele......DPN-ul e pus pe 25 aug. Eu ziceam aug. Dr zicea ca nasc inainte...ramane de vazut.

Ana si Casandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Adriana vroiam sa scriu ca eu ziceam 28 aug - m-a ajutat fiimea cu tastele

Ana si Casandra

Mergi la inceput

Mai fetelor, deci ne vedem duminica? La 13.30, la Pizza 66?

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasacarmen spune:

buna fetelor
eu nu cred ca vin
ca amandoi barbatii mei sunt raciti...pana la urma ii dau antibioticlui Ares
are infectie in gat , mucisorii sunt verzi, arata cam rau
radu si el e racit rau...asa ca sunt pe post de asistenta
poate data viitoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Ana, si eu ziceam ca o sa fie mai devreme; nu stiu cum calculaeza doct. data DN ca mie nu-mi ieseau deloc calculele. La noi era programat 24 sau 26 iunie si a venit pe 22, era luna plina si poate d-aia.
Abia astept sa-ti vad bb. Sa fie sanatos! Sunt convinsa ca voi vrea si eu imediat unul, ca asa se intampla mereu.
Lora, au plecat norii cu nervi? Ce s-a intamplat? Cine te-a suparat?
Carmen, sanatate lui Ares!
Laura si puiutilor tai multa sanatate! Cum se mai simt?

In Iasi erau -18° de dim. bbbrrr E soare, dar ger. Vom sta in casa, ca Lara se simte mai bine, insa nu vreau sa risc sa i se intoarca tusea. ma gandesc sa ies cu ea pe terasa, sa dam zapada, ca e pana la usa balconului.

un we frumos!
ne gandim la voi maine la intalnire
Adriana si Lara

Mergi la inceput

'Neata!
Carmen, imi pare tare rau, multa sanatate la baieti!
Adriana, bine ca nu e racita Lara, ai grija cu frigul asta. Mi-au trecut nervii, dar tot imi vine sa strang pe cineva de gat (de la serviciu). Si nu cred ca mai am mult pana sa o fac, sa stiti. Ca nu prea stiu eu multe cand e vorba de dreptate. Da' n-are rost sa discutam despre asta. La mine, fata de serviciul lui Carmen e super-lux, sefii sunt de nota 20 cu plus.
Laura, ce fac mititeii? Cum se simt?

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasacarmen spune:

fetelor
am si o veste buna
marti vine o parte din mobila din camera lui ares
azi si maine trebuie sa eliberez camera ca luni pun parchet click si mai dau o data cu var (nu eu- tatal meu ca se pricepe) iar marti vine mobila- abia astept (si mobila e cadou pentru Ares de la parintii mei

Mergi la inceput

Foarte bine, Carmen, sa stapaneasca Ares sanatos mobila! :)
Noi luni vom dormi prima noapte in noul apartament. Dar inca nu avem toata mobila, in cursul lunii martie va fi gata toata.

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Am renuntat, nu mai dua nici o zapada cu Lara, ca e ger rau. Si daca ies cu ea, cred ca n-o sa vrea sa mai intre in casa.
Ieri a cazut si si-a facut ditamai vanataia in obraz. Azi dim, s-a lovit iar in coltul patului nostru, la celalalt obraz (e clar ca are simtul simetriei).
Faza: acum vreo ora bate cineva la usa, ma uit, vad doua doamne serioase. Deschid si-ncep sa-mi turuie ceva de nu stiu ce secta, religie etc. Tocmai atunci vine si Lara alergand, vanata in obraji si cu o sticla de bere in mana (furata din naveta de pe balcon)
va dati seama, ce-o fi zis d-nele alea ... ce mama denaturata, alcoolica... m-au si intrebat" e copilul dumneavoastra?". Zic eu "da". "vai, da ce mama tanara sunteti". ce-o fi zis in sine lor ... asa ca am incheiat rapid discutia, nu vreau sa intru in nici o secta, asa ca le-am zis la revedere.

Mergi la inceput