Piatra Neamt - Perla Moldovei (16)
Raspunsuri - Pagina 20
Adriana_78 spune:
Lora, nu-i nici o problema. Daca se poate vom merge s-o stresam pe Laura.
A fost vreun sarpe ieri la TV?
Lara era si ea terminata ieri, ca n-a dormit la pranz si la 7 seara dormea deja, iar eu m-am dus la 8 la culcare![]()
Adriana si Lara
Laura25 spune:
'neata!
Adriana, la mine puteti veni fara nici o jena, ca nu ma stresati si nu ma incomodati cu nimic. Eu oricum sunt acasa, oricum am 2 care fac balamuc, unul in plus pt o ora-doua nu conteaza. Ti-am spus, singurul meu stress e sa nu o apuce jalea dupa voi si sa nu reusesc sa ma inteleg cu ea, sa o potoesc. In rest, va astept cu drag si o cafea buna. Pentru prajituri, treceti pe la Dana
.
Iti trimit PM cu nr. meu de tel.
Mei, eu ma gandesc sa ies azi cu shtrumphii cu carutul. Nu am mai iesit cu ei asa din toamna. Poate o sa incapa si o sa stea cuminti. Socrela nu vine azi deloc si singura nu ma mai incumet sa-i scot afara pe jos, dupa cate mi-au facut ieri
.
Laura
de shtrumphi,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi
LoraG76 spune:
Laura, bafta si distractie placuta pe afara!
Eu pot sa vin sa te ajut sambata...dar cu tot cu Iustina, bineinteles, ca Eugen din nou lucreaza...

Lora, mami de Iustina
ana1980 spune:
Laura eu tocmai m-am intors cu Casandra dintro plimbare cu carutul. Este placut deocamdata. Saracutza chiar a adormit.
Ana
si
Casandra
LoraG76 spune:
Hei, iar ati disparut? V-ati dus la Dana, la masa cumva? Fara mineeee????????
Lora, mami de Iustina
LoraG76 spune:
A venit copilul acasaaaa!!!!! 

Si s-a apucat de devastat deja....cutii, saci, sertare noi etc. etc.....

Bravo, mama, redecoreaza, ca nu-s bine asezate! Designer te face mama!

Lora, mami de Iustina
ana1980 spune:
Lora ce pustiu e pe aici...
Dana pe unde umbli? Ai probleme cu netul?
Laura pana la urma in ce formatie ati iesit afara? Tu ai primit alocatia copiilor luna asta(aia de 200 Ron - sau cica asa trebuia sa fie din Ianuarie)?
Ianusca ce mai face Ian? Ce a mai dscoperit in ultima vreme?
Criss ce bine ca te-ai hotarat sa faci inca un bb...
Ana
si
Casandra
Adriana_78 spune:
Buna!
Noi suntem pe aici. Acum am venit de afara, ca nu mai ploua si e tare cald. Lara nu se mai lasa dusa, erau si multi copii. E innebunita dupa copii. Am auzit de la o domna in parc, ca in grupa lui fii-su de la gradi sunt 30 in grupa. 
Asa o fi peste tot?
Lora, pai ce bucurie pe Iustina cu atatea lucruri ascunse prin cutii, cu sertare neexplorate. Pt. ea e prima noapte in casa noua, nu?
o seara frumoasa!
Adriana si Lara
ana1980 spune:
Neatzaaaaa !!!
Unde suntetzi mey? A venit primava si ati si plecat de acasa?
Lora cum e cu copil acasa din nou? Cred ca mai avea un pic si
Dana si la absentze....nu stiu cum te scotzi - nici scutirea scutirilor nu te scoate![]()
Adriana ati gasit ceva?Mai venitzi azi in Piatra?
Noi vom pleca pana la Bacau la Metro si Selgros.Mai avem cate ceva de achizitionat.![]()
Ana
si
Casandra
Adriana_78 spune:
Buna dimineata!
Lara s-a trezit la 6:30 azi, asa ca cred ca va adormi fara probleme la pranz.
Cred ca vom pleca cand doarme ea si va ramane cu mama acasa.
o zi frumoasa
Adriana si Lara