Din ciclul orice cioara-si lauda puiul....
Sau cum m-am transformat eu intr-o mama denaturata, care-si fugareste copchilul cu aparatul de fotografiat, poate poate mai prinde o perla ! Nu mi-a iesit decat partial....cele 10-15 rateuri (in care fie-mea da cu pumnii in aparat, trage de el, fuge sa vada ce-am filmat, etc) nu sunt prezentate in colajul de mai jos .
Asa ca azi va prezentam:
www.dropshots.com/day.php?userid=241356&cdate=20070211&ctime=014734" target="_blank">catelus cu parul cret
www.dropshots.com/day.php?userid=241356&cdate=20070218&ctime=135900" target="_blank">Mos craciun cu plete dalbe, intr-o versiune stalcita, si
www.dropshots.com/day.php?userid=241356&cdate=20070219&ctime=141227" target="_blank">tica tica doar partial, ca s-a plictisit mandra de atata filmat.
Cu multumirile de rigoare Malinei si bonei , care's adevaratii "vinovati" pentru prestatia de mai sus!
Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)
Raspunsuri
ana-oana spune:
este adorabila, sa-ti traiasca amandoua cucuietele
O.
Om intr-adevar bun e numai acela care ar fi putut fi rau si n-a fost.
Nicolae IORGA
ruxandraru spune:
incredibil cit e de dulcica! am stat cu sotz cu tot si ne am tot uitat la ea! sa ti traiasca vorbareata cintacioasa si dragalasa!
Alex2 spune:
Mickyyy, e adorabila.
Cand vorbeste si al meu asa?
Alexandru
Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...
Mickyyy spune:
quote:
Originally posted by Alex2
Mickyyy, e adorabila.
Cand vorbeste si al meu asa?
Alexandru
Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...
Pai depinde cati ani are , oricum cresc atat de repede.....
Multumim de complimente !
Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)