Vine barza?(35)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabitza1977 spune:

Buna dimineata,

Va rog mult sa ma primiti si pe mine printre voi!
Imi doresc tare mult un bb si eu si sotul meu "lucram" cu spor in acest sens!
Urez mult-mult-mult succes tuturor celor care isi doresc bb si va deranjez si cu o intrebare: s-a intamplat cuiva dintre voi sa ramana insarcinata din prima luna in care si-a propus acest lucru?

Va multumesc si va pup mult!

Cu drag,
Gabitza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns midasnu spune:

Buna fetele, ma primiti si pe mine la in clubul vostru?
Mie mi s-a intamplat sa raman gravi din prima luna in care am zis ca vrem bebe. Azi dmineata am facut testul barza si a iesit pozitiv! peste trei zile mai fac unul, desi eu cred ca sunt sigur gravi, am o intarziere de CM de 7 zile. Suntem bucurosi amandoi, acum ce ar trebui sa facem?

Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CHOWPERSA spune:

In primul rand sa va urez tuturor tot ceea ce e mai bun si mai frumos pe lume(adica un BB),
NOSTALGIA MA apuca cateodata si mai intru si pe aici sa vad ce mai fac vechile mele colege de suferinta(atunci cand nu vezi decat o liniuta) si totodata cele mai fidele sustinatoare.
pentru Clauclau : cum ce sa faci ? FELICITARI si treci la Odisee, AI SA INVETI ACOLO TOT CE TREBUIE.
O fosta aspiranta poate nu foarte optimista atunci dar care va incurajeaza din toata inima acum si va roaga sa nu renuntati fiinca minunile exista.
VA PUPICI MULT.

BAIETEL GRASUNEL
VEZI CEL MAI IUBIT BARBATEL

POZE ALEX

MINUNILE EXISTA, TOTUL E SA AI INCREDERE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CHOWPERSA spune:

FELICITARI MIDASNU E VALABIL SI PENTRU TINE CE I-AM SPUS LUI CLAUCLAU.
Fuguta la odiseee.

BAIETEL GRASUNEL
VEZI CEL MAI IUBIT BARBATEL

POZE ALEX

MINUNILE EXISTA, TOTUL E SA AI INCREDERE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Buna!
Nici eu nu am mai scris la acest subiect de ceva vreme.....dar reusitele m-au convins......
Spun tuturor gravidutzelor: FELICITARI!!!!!! SARCINA USOARA SI BB-EI SANATOSI!!!!!
Doamne Ajuta sa reusim toate!!!!
NUMAI BINE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns midasnu spune:

Mersi frumos de indrumare, chiar ma ratacesc prin forum!

Pupici, mie parca tot nu-mi vine sa cred, am asa o emotie interioara! voi sunteti primele care afla, dupa sotul meu, bineinteles!

Elena

Mergi la inceput