Vine barza?(35)
Raspunsuri - Pagina 25
sunshine4ever spune:
Felicia hai sa nu ne necajim si sa lasam dorinta in seama lui DD , odata cred ca ne va da si nou.
Kitzy ma bucur ca esti bine, , oare chiar asa o fi ceva de vedem berze?
Va pup pe toate

in asteptarea unui ingeras
felicia20 spune:
Magduta, ai dreptate. Doar Dumnezeu ne poate implini acest vis, nicidecum o barza sau orice altceva. 

http://tt.lilypie.com/Eragp3.png
sunshine4ever spune:
Felicia esti o draguta , o sa imi fie dor zilele astea de voi dar vin repede

felicia20 spune:
Sa te intorci repede - dar nu singura, sa va intoarceti doi, da? 

http://tt.lilypie.com/Eragp3.png
sunshine4ever spune:
Pai trebuie sa te dezamagesc deocamdata pt ca de data sta va fi doar ptiam intilnire, prima consultatie , unde ne va da verdictul daca putem sa sperma sa ne intoarcem data urmatoare doi. Iti multumesc des ustienre. Am zis ca pe linga ca am emotii doar is tare si el inving dar uite ca nu e intotdeauna asa, noroc ca va am pe voi si ma sustineti.

nemary spune:
fetelor, am si eu o intrebare, pt. o colega care a ramas insarcinata(eu nu sunt in stare) si nu mai stie sigur data ultimei menstruatii. problema ei este ca a facut o radiografie la masea in urma cu 2-3 saptamani si din cate stie ea nu ai voie sa faci nici un fel de radiografii in timpul sarcinii. este f.posibil ca atunci cand a facut radiografia sa nu fi fost insarcinata sau chiar in ziua aia sau a 2-a zi sa fi prestat.
ea se gandeste sa faca avort acum, decat sa descopere la 4-5 luni ca bb are ceva si va tb sa faca atunci avort.
voi ce sfat ii dati?
Mari
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
numeioana spune:
Eu spun sa nu faca. Ce fel de radiografie? Da mai multe detalii. Radiografie dentara se face doar cu sort, deci nu e asa de periculoasa. Sa se gandeasca bine de tot cand a avut ultima menstruatie. N-am mai auzit sa nu stii cand a fost. Chiar daca nu iti amintesti ziua (10, 25 aprilie de exemplu) trebuie sa corelezi cu un eveniment, ceva... un week-end in care a fost plecata pe undeva, o intalnire, o vizita... si, dand timpul inapoi, sa-si dea seama cam cand a fost. E pacat sa renunti la un copil pe care atunci cand o sa ti-l doresti n-o sa-l mai poti avea.
Ioana
bebe?! - decembrie 2006
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
nemary spune:
radiografia dentara a fost si nu i-au pus decat o babetica in jurul gatului.
a fost la dr.ei gineco si aceasta i-a recomandat sa faca si o eco, dar am inteles ca nici la ecografie nu poate sa-ti spuna nr.exact de saptamani.
si tocmai asta este marea problema, nu-si mai poate aminti sub nicio forma ziua ciclului din aprilie.
Mari
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
catus76_ro spune:
Buna fetelor!!
Navigam si eu pe forum si am vazut ce ati postat....sa stiti ca la o eco normala se poate spune varsta sarcini dupa anumite masuratori standard.....eu de exp avand un test de sarcina pozitiv m-am dus la dr gineco. mi-a facut eco si spre surprinderea mea sarcina era mai mare decat calculasem eu...aveam ciclu normal si stiam data ultimei menstruatii!
Multa bafta pt 
Catus76
10 sapt
anonimus78 spune:
Am si eu o intrebare: la un ciclu in medie de 29 de zile, un contact sexual neprotejat in ziua a 19-a poate duce la sarcina? Multumesc si succes tuturor in ceea ce sperati!