Vine barza?(35)
Raspunsuri - Pagina 22
L5845 spune:
quote:
Originally posted by elly_me
Lau cred ca au listele prea lungi si mai sar si ele cate o pagina si le aduc copii tot la cei care au deja prea multi si nu mai vor- sau pur si simplu nu mai vor sa-si faca treaba.
elly
ca am raspuns asa tarziu, dar abia acum am vazut ce ai scris
se duc si renunta la BB. Daca ar sti ce mult ne chinuim noi, poate ar apela la metode contraceptive decat sa renunte la un suflet care nu a cerut sa apara pe lume.Speram totusi ca barzoiul sa vina mai repede si pe strazile noastre, ca asteptarea asta, cel putin pe mine, ma chinuie rau de tot.
si sa auzim de numai bine .Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli
si 
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!
kitzy spune:
Si eu de multe ori vad pe strada fete din astea sarace sau chiar tiganci cu ditamai burta si ma gandesc ca poate multe din ele lasa copiii cine stie pe unde si eu ma chinui sa am un sufletzel al meu si nu vrea sa vina![]()
elara spune:
Buna, fetelor...
Eu sunt cam suparici...
Am fost la baie si am o f usoara sangerare inchisa la culoare (care s-a luat pe servetel) cam cum e CM-ul spre sfarsit.
E prea tarziu sa sper ca ar fi de la nidare? Daca ar fi bebe?
Sunt Z22 si Z9 DPO cu un CM de 28 zile.
Azi e a 5-a zi de TB 37,1.
Unde as putea face test de sange HCG? La maternitatea Giulesti dar unde? Si cat de dimineatza sa ma duc? E prea devreme pentru un test de sange?
Ce sa fac? Oare vine Cm? Sau mai rau? E bebe si are probleme?
Oare sa iau niste utrogestan vaginal? Un ovul seara e bine?
hai, bebitza, vino...
Aspiranta optimista din martie 2007 ![]()
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
L5845 spune:
elara, draga mea, din cate stiu, testul betaHCG, poti sa-l faci la orice laborator bun de analize si la orice ora.
si tinem pumnii, sa fie de la implantare si sa fie
.
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli
si 
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!
Zenobia spune:
Elara, beta HCG-ul il poti face in multe locuri insa stiu ca la Victor Babes si la IDS iti da rezultatul in aceeasi zi. Numai ca z9 este cam devreme pentru analiza asta. De obicei iese neconcludenta si te va pune si mai mult pe ganduri. Mai asteapta un pic. Peste vreo 3-4 zile e foarte bine daca o faci. Pana atunci pune Utrogestan cate doua ovule/zi, seara, cand te asezi in pat. 
www.margento.ro" target="_blank">Zenobia
Barzoiul buclucas
Poze1
Poze2
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]
elara spune:
Laura si Zenobia, Va multumesc foarte mult pentru raspunsuri. 

M-am mai linistit. Mai ales ca am postat intrebarea si la "Aspirante optimiste >20" si la "endometru, monitorizari..." si am primit numai raspunsuri incurajatoare si de la voi la fel...
Adevarul e ca ma bosumflasem si ma cam ingrijorasem. Acum am ajuns acasa si abia astept sa pun utrogestanul.
Sper sa ma intorc si sa va dau vestea buna.
Am mai identificat un simptom la "Vine barza" pe care il am si eu: mameloanele moi si se retrag in interior. Daca le ating se ridica si apoi cam in un minut revin la loc.
Toate pe acest forum sunteti minunate...
Mereu am primit raspunsuri la diverse nelamuriri, dar acum vorbele voastre sunt foarte pretioase pentru mine si incurajarile voastre valoreaza atat de mult.
Nici nu va pot multumi suficient. 

Va doresc sa va indeplineasca Dumnezeu Bunul dorinta de a avea un copilas (sau mai multi
)
hai, bebitza, vino...
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
Zenobia spune:
Elara, ar fi foarte bine daca ai lua si acid folic (Fier), o pastiluta pe zi. Este recomandat sa iei din momentul in care decizi ca vrei un copil pana in luna a treia de sarcina. 
www.margento.ro" target="_blank">Zenobia
Barzoiul buclucas
Poze1
Poze2
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]
elara spune:
Zenobia, iti multumesc foarte mult de sfat. 
O sa am grija sa iau. Am in casa, ca in ianuarie cand m-am dus la dr sa fac un control si i-am zis ac vrem bebe mi-a zis si ea sa iau. DE atunci, o vreme..am luat zilnic ..dar in ultima luna am cam uitat cate o zi doua.... Si iaca se pare ca tocmai acum vine minunea. 
Gata ma apuc iar sa iau.
hai, bebitza, vino...
felicia20 spune:
Elara, tin pumnii sa fie
! Si eu am niste emotii mari, mi-e frica sa-mi fac test sa nu ma dezamageasca rezultatul.
http://tt.lilypie.com/Eragp3.png