Suceava (16)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

Buna fetele

cine mai merge la sala? Eu m-as duce dar am o leneeeeee. Daca as avea cu cine ma "insoti" cred ca ar fi altceva.
Hai cine se inscrie: Crengu, Eveline...

carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

prima de nastere e acum 204 RON.."felicitari ca ati nascut, va mai asteptam si alta data", adica.

uf, am fost azi cu postnatalul la spital, am uitat complet de cererea pt salariul bonus..las' ca ma duc sapt viitoare, mersi xandruta ca mi-ai amintit.

simina, o sa caut cursuriloe respective si o sa le scriu pe calculator (ca daca le scanez oricum nu-mi intelege nimeni prescurtarile) cand o sa am timp..cate putin in fiecare zi.

duminica il botezam pe bebe, v-am spus?

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina2005 spune:

Meg, felicitari pentru botez!
Este o zi importanta din viata lui Matei...ai grija cum pastrezi crisma si unde se arunca apa de la botez...
Apa trebuie pusa la radacina unui pom fructifer...si sa nu bage persoane straine mana in apa...
Si eu duminica am botez si cumatrie la fratele meu...o boteaza pe fetita lui Maria-Bianca...

Carmen, nu mai am curaj sa merg la sala acolo...cand vad fetele alea de 14-17 ani filiforme...unele mi-au fost si eleve...ma simt aiurea...
Acum fac tratamentul cu Colonix...sa stiti ca-i o chestie buna...
Eu chiar ma simt mult mai bine acum...
Iata cu ce m-am delectat eu:
IUBIRE, FIDELITATE , CASNICIE
"Iubirea este : o parte pozitivâ binevoitoare al personalitatii. E una din procesele fizico-chimice care se petrec în creier. Aceste procese fizico- chimice la olalta numite spirit, dispar dupa moartea omului deoarece materia cenusie din creier devine din nou materie prima pentru alte forme de viata. Dupa moarte mai raman doar informatiile nepierdute care mai influenteaza pe cei care le detin. Isus Hristos a fost un pionier al networkingului, si a raspandit invataturile în mod efectiv si influenteaza în continuu lumea, chiar si dupa lipsa lui ca persoana materializata.
Dar trebuie specificat ca nu el a inventat iubirea! Iubirea a existat si inaintea lui.

El a aratat doar ce importanta mare are iubirea în relatiile intre oameni si ca :cei care o practica vor semana ce au sadit(desi în unele cazuri nu se adevereste).
Exista si oameni care sunt incapabili de a se pune în situatia altuia si de a dezvolta iubire cinsita.
Lor poti sa dai iubire cat vrei ca o absoarbe ca un vampir in loc sa o oglindeasca, înbolnavind sufleteste partener-ul/a.
Fidelitatea oamenilor are o strasa legatura cu calitatea educatiei si al bunelor maniere.
Ea poate functiona doar benevol si nu poate fi constrînsâ cu legi, reguli, religie sau amenintari. Ea poate fi demonstrata dand bun exemplu si discutata ca temâ de importanta majora pentru o relatie pasnica si placuta între oameni. Observatorul are de ales. Ce va alege, depinde mult de: motivatiile lui de baza, de starea hormonala din moment si natural de caracterul lui de bazâ împregnat.

Fidelitatea conjugala este în primul rand ca obligatie de subanteles daca partenerii nu au stabilit altceva la comuna întelegere. Doar daca amandoi sant de acord cu ridicarea acestei bariere, pot fi acceptate exceptii sau alte reguli daca asta aduce mai multa fericire sau placeri de viata la toti participantii. Daca aceste bariere sunt ridicate la comuna intelegere si sunt spre binele amandurora atunci se poate considera ca fidelitatea conjugala nu mai are importanta. Nu s-a petrecut nimic ceea ce ar fi nedorit de partener!

Este gresit sa se puna accent doar pe fidelitatea unuia din cuplu. Pot spune ca este o pretentie obraznica si nemanierata.

Fidelitatea conjugala are de obicei o importanta mare pentru linistea sufleteasca a cuplului. Diminueaza frica de boli sexuale si face posibil o senzazie de libertate …

Majoritatea oamenilor mai au si instincte sexuale în subconstient care vor sa inlature potenti concurenti conjugali. Instincturile sexuale pot fi educate si modificate cu iubire, respect si o foarte buna comunicatie. Cei la care aceste instincte sunt lezate (rupte, brutalizate) pot primi probleme sexuale si psihice.
Infidelitate este daca unul din parteneri lezeaza regulile discutate sau subantelese dinre ei desi stie ca partener- ul/a ar fi ranit, i ntristat din aceasta cauza. O justificare pentru asta poate fi doar neputinta de a-si tine în frau propriile instincte animalice sau lipsa de iubire si respect pentru partener. Daca relatia sexuala între parteneri nu este satisfacatoare si nu se poate ajunge la o întelegere comuna satisfacatoare pt. amandoi, va fi mai cinstit o despartire decat un compromis neplacut sau infidelitate. Daca un cuplu doreste sau nu sa aibe o fidelitate conjugala asta sa o stabileasca ei si nu biserica,legea sau societatea.Un cuplu sa se adune doar dupa ce au gasit formula care ii face pe amandoi fericiti. Modificari ulterioare sint utile doar daca amandoi o doresc si le inbunatateste calitatea vietii. Totusi aduc cu ei si un risc latent. Important este ca forma vietii sexuale alease sa aduca la ambii parteneri pe termen lung intelegere,fericire si placeri de viata.

Viata e ca un carusel, legalizarea unei relatii nu presupune asigurarea fericirii partenerilor…poate ca nici nu putem fi fericiti pana la sfarsitul vietii cu o persoana pe care o alegem intr-o perioada a vietii cand avem necesitati diferite de cele de mai tarziu si poate nu suficienta experienta pentru a face alegeri potrivite
Desigur ca perioada aceea premaritala este binevenita, una este sa iesi la plimbare cu cineva, sa te saruti in parc si sa te intalnesti de doua ori pe saptamana cateva ore in intimitate, si cu totul altceva sa traiesti efectiv impreuna, sa-ti spali vasele si rufele in doi…mai traieste romantismul?"
Am cautat si imagini dragute...muzica...

Va doresc toate cele bune si multa dragoste ...

Jurnalul meu

Simina cu Teo (7.06.2006) ,Diana (30.05.2003) si Andrei (10.04.2001)

Fiecare om pe care l-am iubit si pe care nu mai pot sa il iubesc e pentru mine un pas spre moarte.
Asa ca voi aceia ce stiti ca meritati dragostea mea aveti grija sa nu ma ucideti!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Buna fetelor!
Meg, a fost emisiunea in sambata Pastelui,pe postul Acasa, la :O scrisoare pentru tine! Dan e bine cu moralul, eu stau mai...cu moralul caci trece timpul si stam cam pe loc!
Fetelor voi ce mai faceti?eu cu treburile casei, in gradina, in curte!Va pup pe toate!!!

Redati-mi viata!

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

buna dimineata! haideti la
meg, felicitari pentru botez!
simina, sa-ti traiasca nepotica!
doina, spor la treaba! imi ies floricelele (ce-am semanat din pliculete), acum astept sa vad daca rezultatul coincide cu poza de pe plic...

alexandrina, mamica si raluci (03.08.1997) si narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaRosu spune:

Hristos a inviat!
Pupam fetili . Rad de una singura cand am vazut ce mi-a facut vara-mea ... si cum mi-a stricat ea sumpriza. (Nu-i nici un bai, Miha, doar ca mi s-a parut foarte comic). Scuze, Meg! Din fericire, nu am nascut ca o doamna dar a fost o experienta de pomina. Luni scot firele si voi putea sta pe dumnealui dosul si promit sa revin cu povestea, ca e mult de scris.
Multumesc de gandurile bune. Numai bine va doresc si eu voua.

Edit ca sa ma laud cu Fetele mele

Dana
And, yes, I am a blonde!
Familia mea
Animaluri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

meg sa aveti o zi frumoasa la botez.
Doina spor la treburi si ia putin din optimismul lui Dan, ca iti prinde bine.
Siminasunt curioasa cum va fi experienta ta cu colonix, cum te vei simti, eu sunt putin cam circumspecta . Meg, tu ce parere ai de chestia asta cu colonix?
Dana sa nu spui tu nimic? Da nimic?????? Hmmmm grozav ai pastrat secretul. Sa iti traiasca printesele si sa te bucuri de ele.
xandruta si noi am plantat trandafirii si astazi daca mai am timp (si imi mai aduce sotul niste pamant) plantez si cativa bulbi, sper sa sa prinda ceva de ei. dupa aceea avem putin de ierbicidat si si sa punem gazon. Sambata viitoare ne schimbam geamurile de parter asa ca ma cam asteapta treaba si mi-e groaza de mizerie...dar trebuie facuta si treaba asta.

carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

dana, sa-ti traiasca fetitele! ce frumusele sunt!
carmen, am incercat si niste crini, sa vad ce noroc am, de ei a facut rost maica-mea...

alexandrina, mamica si raluci (03.08.1997) si narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Azi pot sa fac eu invitatia la cafea? Si asa e duminica si daca tot sunt noua aici, macar sa va rasfat un pic, poate, poate ma treceti si pe mine pe listuta!

Pana acum am postat mai mult la mamici de iulie-august, dar asa de tare ma bucur ca v-am gasit! Eu bantui destul de mult pe forum, fiindca stau acasa, in pat, din cauza unor probleme cu sarcinuta. Nimic iremediabil, numai niste contractii dureroase care au inceput prin saptamana 18 si nu vor sa cedeze nici cu pastile, nici cu injectabil. Pana la urma le vin eu de hac!

Dana, de-abia astept sa citesc povestea nasterii. Nu de alta, dar macar imi fac o idee despre ce ma asteapta! Cu ce doctor ai nascut?

Lia S24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Lia, multumesc de cafeluta!sa treaca cu bine perioada de sarcina!
Dana sa creasca mari , sanatoase si frumoase printesele!asteptam sa ne povestesti!
Carmen daca as putea as lua nitel din obtimismul lui Dan, dar la el e cu teoria la mine e cu practica!pana la urma trebuie sa fie bine!!!!!!
Fetelor va doresc o duminica placuta!va pup pe toate!

Redati-mi viata!

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput