Suceava (16)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Meg, o sa fii surprinsa cat de bine ai sa te descurci chiar si fara mama...asa am patit si eu dar a fost totul ok pana la urma....
Si daca ni-l mai descrii mult pe Matei si nu pui poze ne "suparam"....hai ca tu ai mai avut poze puse, concentreaza-te un picut si arata-ne si noua comoara voastra...
Cat despre bonuri de masa, de ele beneficiezi doar atat timp cat lucrezi....in postnatal nu ai dreptul si nici in concediu (de orice fel ar fi el, boala sau odihna).
Si eu am patit in primul an cu caruciorul la fel, pana am luat unul sport pe care il caram in spate. Dar cu primul a fost jale...eu stau la et 4 (fara lift, evident) si nu aveam cum sa-l car de niciun fel...asa ca statea in porbagaj....la masina cu care sotul mergea la servici, inchipuiti-va...in fiecare zi sunam si-i spuneam ca vreau sa ies si apoi ca vin acasa...si saracu fugea de la servici zilnic sa-mi aduca si sa-mi ia carutul....asta e ce sa fac...la al doilea bb poate oi sta la casa si nici nu mai vreau carucior....o sa ies in curte cu copilul (visez si eu...)

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina2005 spune:

Buna fetelor!
Astazi avem de sarbatorit 3 mari evenimente:

-bebe Teo implineste 9 luni...este asa grabit sa mearga in picioare incat mereu se rostogoleste si cade de pe pat...Ieri a venit coafeza acasa si l-am tuns...asa ca acum avem cel mai scump bebel din lume...

-fratele meu mai mic implineste 18 ani...

-cumnata mea va naste la ora 17 prin cezariana o fetita ...la Policlinica Betezda...

Doamne ajuta!

Va doresc toate cele bune si multa dragoste ...

PRIMAVARA Jurnalul meu

Simina cu Teo (7.06.2006) ,Diana (30.05.2003) si Andrei (10.04.2001)

Fiecare om pe care l-am iubit si pe care nu mai pot sa il iubesc e pentru mine un pas spre moarte.
Asa ca voi aceea ce stiti ca meritati dragostea mea aveti grija sa nu ma ucideti!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Multa sanatate ii urez lui Teo precum si fratiorului tau, Simina, sa-ti traiasca!
Nastre usoara cumnatei tale!
Bag de seama ca petreceti serios azi....

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilincalif spune:

ehehee, fetele cochetele, si noi am sarbatorit astazi, 13 luni de Zamfiruc ! si ca sa marcam evenimentul a venit prietena noastra care tunde tot ce misca in familia asta si inclusiv prieteni daca se nimeresc in raza de actiune a foarfecilor ei, si am chelit-o pe Zamfiruc. Initial vroiam sa ii scurtez bretonul si sa o tund la ceafa ca mereu transpira si era ud perisorul la ceafa, dar cum nu statea... si a facut un circ enorm, de o tineam si eu si tati si faceam toate giumbuslucurile posibile... si tot degeaba, se foia zamfiruc de parca i-as fi presarat piper macinat in pampersi ! asa ca a intrat in actiune planul B si s-a scos masina de tuns zamfiruci din geanta !!! fetelor, de-ati vedea-o, e dulce de-ti vine numa s-o pupi pe capsorul asta rotund al ei, tre'neaparat sa ii fac niscaiva poze sa o imortalizam cu actuala infatisare... e atit de frumoasa si te indeamna la pupaceala nonstop !!!
singura nemultumita (ca sa folosesc un cuvint blind, nemultumire e putin spus!) este Buni, a facut ca trenul, ca i-am pocit micutza ei zina, ca de ce am tuns-o, ca avea asa un par de frumos, etc etc, m-a naucit cu toate argumentele ei, dar la urma urmei pruncul e deja tuns periutza, asa ca nu e nimic de facut, sa ii lipim firele de par unul cite unul e imposibil ...
iaca se trezeste flamingioaica , ma duc sa ii opresc trompeta !
pupici, mici da'zgomotosi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

La multi ani!!!!!
Pentru toate femeile si mamele din Suceava.
Sper sa va distrati bine azi. Noi avem azi la gradi serbarica. In sfarsit, mergem si noi la gradi. Vom face multe poze.
Va pup si nu uitati sa va distrati.

Bulgaria 2006

Crengu, mami lui Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

la multi ani, dragi mamici!

simina, sanatate lui teo si fratiorului tau! nastere usoara cumnatei tale!

alexandrina, mamica si raluci (03.08.1997) si narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

LA MULTI ANI MAMICILOR!

LA MULTI ANI SI SARBATORITILOR SIMINEI!
Sa fiti fericite si iubite!

Redati-mi viata!

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Simina,cu intarziere, nastere usoara si bb sanatos cumnatei tale.
Sa ne povestesti cu o fost nasterea la Bethesda, si cat a costat.

Bulgaria 2006

Crengu, mami lui Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kali spune:

La multi ani dragelor... sa aveti o primavara frumoasa, sa fiti fericite si iubite, mereu frumoase si intelepte
Va pup cu drag, si daca tot se incalzeste poate ne organizam de-o intalnire

Simina, multa sanatate sarbatoritilor tai dragi.
Link pun mai spre seara; nu te supara dar sunt intr-o mare graba: plecam la medic sa facem ror-ul. Iti inchipui si cu morcovul, ca e la purtator,dar nu te uit.
Crengu, la ce gradi merge Cristian? Vreau detalii. Esti multumita?

Va pup din fuga si va doresc o zi perfecta

Oana, mami de bebish Alexia (25.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

LA MULTI ANI!!! SA FITI FERICITE!

Noi numai din boala in boala o ducem. Am avut niste probleme cu dintii, dureri enorme de nervi dupa un tratament, am trebuit sa iau antibiotice (prima oara dupa 10 ani) care desigur mi-au distrus tot stomacul si sistemul imun, de atunci ba ma doare gatul, ba sunt racita si acum din senin am inceput cu o tuse dureroasa din piept...

Si ca sa fie meniul complet, jasmina a facut o otita si nu poate dormi noaptea, deci nici eu si umblu ca un zombie. A facut si febra 40° care apare mereu ca din senin... de la temp normala la 39.5-40.

deci cam asta de la noi, si sper ca va merge macar voua bine.

Meg, nu-ti fa griji, sa-r putea sa te descurci singura chiar mai bine decat cu mama. La mine a stat mama in primul an al Jasminei in total 2 nopti la noi de mancare am facut tot eu. nu ca n-ar fi vrut, dar pe mine ma enerveaza sa stea cineva dupa fundul meu si sa-mi puna intrebari si sa ma ameteasca de cap. si soacra (fosta) nu mi-a facut nici o data mancare sau un oarecare alt ajutor. nici n-ar fi vrut, dar nici nu se prea practica in Austria sa se dea atata ajutor ca in Romania. Intr-un fel pacat, pe de alta parte, nu se baga nimeni asa mult in viata mea si asta-i tot un avantaj.

ok, va pup si sanatate la toate!

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput