Pacientele optimiste si gravi ale dr Tutunaru (25)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ysa26 spune:

Mai vine cineva pe 2 martie la cabinet la T?
Poate o sa mai cunosc pe cineva, pe Iyoana o voi intalni sambata pe 24, iar pe Zenobia si Alexia le-am vazut putin intr-o dimineata la Elias.
Poate chiar o sa-mi aduca si mie noroc...
Aveti grija de voi si sa auzim numai de bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elflo spune:

Va salut pe toate si va prezint povestea mea:
in urma unei spermograme facuta de sotul meu in septembrie am simtit cum cade cerul pe mine: oligoastenospermie severa ( rezultate dezastruoase; 1.8 mil, motolitate a 10 %; b 15% ; imobili 75%). Am inceput sa caut pe net despre oligoastenospermie, am gasit DC si de atunci va urmaresc tot timpul. Eu sint din Iasi si medicul la care merg mi-a facut niste investigatii sumare, sotului nu i-a recomandat nimic, nici macar sa mearga la un urolog. A facut tratamentul Liviei, de la sine putere. De citeva zile ma tot framint ce medic sa aleg din Bucuresti, iar in seara asta m-am hotarit,de fapt voi m-ati convins: dr Tutunaru.
De aceea, va rog tare mult sa ma ajutati cu raspunsuri la niste intrebari pe care nu am cui sa le adresez decit voua:
1 unde e mai bine sa merg, la cab particular sau la Elias, tinind cont ca eu sint din Iasi, iar de la serviciu nu prea pot pleca tot timpul?( ma gindesc la programari simbata si duminica, desigur ele fiind in functie de cm)
2. cu ce analize sa ma prezint la medic? desigur ca imi va da un nou set de analize de facut, dar ma gindesc ca poate ajuta daca vin cu o serie deja facute.
3.e bine sa cer programare intr-o anumita perioada in functie de cm? care e perioada buna? ( asta in cazul in care pot sa aleg, pt ca am inteles ca e foarte aglomerat)
Multumesc mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

quote:
Originally posted by ysa26

Mai vine cineva pe 2 martie la cabinet la T?
Poate o sa mai cunosc pe cineva, pe Iyoana o voi intalni sambata pe 24, iar pe Zenobia si Alexia le-am vazut putin intr-o dimineata la Elias.
Poate chiar o sa-mi aduca si mie noroc...
Aveti grija de voi si sa auzim numai de bine.

Ysa da eu o sa vin pe 2 martie la cabinet

Zenobia tinem pumnii stransi stransi

Teo bafta multa azi la tutu sa auzi inimioara samburelului

Bun venit noilor tutunarese Elflo si Maria215ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Buna dimineata!

Voi incepe cu noile tutunici: Bine ati venit printre noi si fie ca perioada de aspiratie sa fie cat mai scurta iar odiseea cat mai aproape!

Maria215ro: eu stiam ca IA se face atunci cand aveti o problema cu spermograma. DAca tu zici ca spermograma voastra este buna, atunci s-ar putea ca Tutu sa-ti recomande o laparoscopie (o metoda de diagnostic foarte buna care sa depisteze eventuale probleme, de genul: trompe infundate, endometrioza etc...Dar poate nu e cazul...). Cam asa face Tutu: daca dupa vreo 2-3 runde de monitorizare si o spermograma buna tot nu vine bebe, atunci te programeaza pentru laparo. Te sfatuiesc sa intri pe site-ul dl dr, infertilitate.ro si acolo vei gasi explicatia a ceea ce inseamna laparoscopie. Orcim, voi sunteti norocosi ca tu ovulezi si sotul tau e ok, poate este si o chestie de timp sau de sincronizare. De cat timp incercati?

Elflo, o sa incerc sa-ti raspund, ata cat ma pricep:
1. daca esti din provincie (ca si mine) eu zic ca este mai bine sa mergi la cabinet. Dl dr are program dimineata la spital si dupa amiaza la cabinet. Adresa cabinetului este Str. Constantin Sandu Aldea, nr 86, intre Facultatea de Agronomie si Manastirea Casin.
2. Eu zic ca nu are ce sa strice daca iti iei si analizele cu tine. Eu nu facusem nici un fel de investigatii inainte sa merg la el, dar am vazut cu unele fete s-au dus cu setul de analize, iar el s-a mai uitat peste ele (e adevarat, ca din cate am inteles eu, la unele s-a uitat, la altele nici nu a vrut sa auda).
Nu stiu daca iti va da sa refaci analizele. Eu l-am intrebat in timpul monitorizarii "Ceva analize nu fac si eu?" si mi-a raspuns "Nu faci nimic pana nu-ti spun eu!". Destul de clar, nu?
3. Prima data eu am fost in z15 si ma dadeam ce ceasul mortii ca o sa-mi faca eco endovaginal si ma fastaceam toata. Ei bine, prima intrevedere cu el a durat 5 minute (pe ceas) si mi-a spus ca luna urmatoare sa sun in z1 si sa ma programez pentru z11 pentru monitorizare. Ne-a facut o fisa pe o hartiuta, pe care si-a notat date generale, tip: lungimea CM, varsta, daca am facut ceva investigatii, daca a facut sotul meu spermograma...
El vrea sa faca o runda completa de ecografii (monitorizari) astfel incat sa-si dea seama exact ce se intampla cu endometrul si cu foliculii.
Sper ca ti-am fost de ajutor!

Cu riscul de a fii la fel de lunga ca o zi de post, vreau sa-i fac totusi galerie Zenobiei , sa le pe Kora, Vali, Alexia28, Teo, Nicole, Ioanatugs, Mmc_nd, si PE TOATE tutunicile dragute si optimiste! iertare daca am uitat pe cineva, nu a fost cu intentie!

Si mai vreau sa-i spun lui Merdan ca ii tin pumnii: stiu ca te pregatesti sa mergi la Bucuresti pentru laparo (maine si vineri). Doamne ajuta sa fie bine!

Stie cineva ceva de Mihavasoi?

hai ca termin, ca v-am innnebunit de cap...
pup fetele!

iyoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Ysa, Yoana, multumesc pentru galerie. Sper sa o faceti cu folos.
Elflo, bine ai venit !!! Vad ca Yoana ti-a raspuns deja foarte pe larg.

Pupici la toata lumea!

Zenobia
Barzoiul buclucas
Poze 2007, Miresica, Cununia civila, Prin lume
-----------------------
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmc_nd spune:

maria215ro, sincer, nu cred ca dr. T iti va face IA (inseminare artificiala) inainte de laparo... Cred ca el ti-a spus de stimulare (ovariana, adica iei niste pastilute ca sa produci mai multe ovule). Iti spun sigur, pentru ca tocmai am fost intr-o situatie similara luna aceasta: faceam stimulare si l-am intrebat daca n-ar fi bine sa incercam si IA. Mi-a spus clar ca aruncam banii pe geam, atat timp cat n-am facut laparo si nu stim ce este acolo inauntru exact. Asa ca mai bine il intrebi inca o data, sa te lamuresti. Eu oricum iti doresc sa nu mai ai nevoie de nici una .

elflo, bine ai venit, inca o ieseanca in club, uraaa! Iyoana ti-a raspuns foarte clar, am sa mai adaug doar ca eu as lua neaparat speormograma (sigur se uita pe ea), iar de programat m-as programa in z10-11, daca ai CM regulat de 28 de zile (eu n-am cum, ca nu-i regulat). In felul acesta nu vii doar pentru consultatie la Bucuresti, ci ai putea incepe si o monitorizare luna respectiva (daca poti sta in Bucuresti cam o saptamana). Se prea poate sa va trimita sa repetati spermograma cu dr. Matei, ca in ea are incredere. ORicum, spermograma se poate imbunatati, mergeti neaparat la un urolog pentru un examen amanuntit (mai ales sa vada daca este vreun varicocel). Dr. Matei lucreaza cu Dr. Calomfirescu, dar sunt convinsa ca si la Iasi gasiti pe cineva bun.

Iyoana, !

Zenobia, in ce zi esti? Ne facem galerie reciproc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_grigore spune:

Iubitele nu stiu daca scriu unde trebuie, dar am nevoie de o informatie urgent. Sunt pacienta dr.T din decembrie si pe 1 martie sunt programata pt laparo. Intrebarea este daca stiti careva cam cat costa, cat trebuie la dr.T, asistente, anestezist.....pt ca n-am avut cu cine sa vb. Va multumesc anticipat si spor la bebei

Te rog sa eviti folosirea caracterelor prea mari. Multumesc. Alé

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Buna dimineata!
Spun ”Bine ati venit!” fetelor noi si sa dea DD sa nu stati prea mult la capitolul aspirante!
Am intrat sa va urez o zi frumoasa!! Eu nu prea am ce sa spun....tin tratamentul in continuare, la T. nu mai vin luna asta.....ne-am hotarat sa postim.
Mmc_nd: Si eu sunt 100% moldoveanca, tot din jud. Iasi.
Ionatugs: Sa ne spui pe cand a ramas histero!
Pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty_nic spune:

Dragele noastre dragi,
Am fost aseara la morfologica la Iosup si mi-am vazut fata (care a ramas tot fata! ). Mi-a zis niste lucruri de am plecat de acolo cam zapacita. Mi-a zis ca fata este "cam deshidratata", in conditiile in care eu beau zilnic 2-2.5 l apa/zi, si in consecinta trebuie sa beau mai multa . Asta e, o sa ma mut cu jumatate de norma la buda si o sa bag 3 l apa/zi. Mi-a mai zis ca am IR-urile crescute.
Lucrurile bune pe care mi le-a spus este ca fata mea "si-a facut temele si a crescut bine", si in consecinta are 20 sapt si 3 zile, fata de varsta biologica de 20 sapt si 397g, toate sunt la locul lor si in cantitatea sau numarul in care trebuia....in principiu in rest totul este bine.
In seara asta mergem la tutu. Cine mai merge? Cu cine ne intalnim?
Bun venit noilor tutunici!
Pupam de tutunici si uram cat mai multe teste pozitive si burtici gogonici!

Mami Cristina si Daria Ioana

Poze

Viitorul suna foarte bine: vine bebe!
Nimic nu este intamplator.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Kitty, ai grija de tine si de bebelusa! Baga apa si ceiut la greu, ca sa-i fie bine, da?

Deci ma apuc de galerie si pentru tin, Mmc_nd

iyoana

Mergi la inceput