Pacientele optimiste si gravi ale dr Tutunaru (25)
Raspunsuri - Pagina 28
maria08 spune:
Buna fetelor!
Intru si eu sa va salut!!!!! Nu am noutati si de aceea postez mai rar, dar va citesc in fiecare zi.
pentru toate Tutunicile!!!!!!
O zi buna!!!!
sdany spune:
Kora bine,bine si in pliculeze...?
tu ce mai faci? dupa cate am citit te pregatesti pt. FIV, cam pe cand? stiu ca acum iei AC.
inca o data multam`
despre histeroscopie stie cineva? am mai facut acum 3 ani, dar la cantacuzino. nu stiu cum procedeaza dr.T. acum 3 ani, interventia a fost facuta sub anestezie generala, deoarece aveam sinechie uterina si dr. a hotarat ca este prea dureroasa si de aceea m-a anesteziat total. sincer nu imi amintesc prea multe despre aceasta inerventie
KoraPop spune:
sdany ti-am mai trimis un PM.Eu fac FIV in martie-aprilie, am sa incep aprox. din 20-25 martie si...nu mai am rabdareeeee
Kora
CARPE DIEM!
miki01 spune:
Zenobia, Maria,
Multumesc mult pentru raspuns!
Nu am stiut ca dr. T face si FIV. Este cineva care a reusit cu FIV la dr. T + Dr. Matei? Sau cu IA?
va pup,
Miki
KoraPop spune:
Fetelor vreau sa deschid eu urmatorul capitol, ce ziceti, sunteti pro...contra...?Am timp sa ma ocup si sunt curioasa daca am mana buna....Ce zici Zenobia, imi predai stafeta?Poate te trec la gravidute!
Kora
CARPE DIEM!
ylinca spune:
Pentru deschiderea noului capitol vin cu info noi:trompe infundate, laparo in iunie.
Am rugaminte sa fie scos cuvantul "genetic" de la info. Multumesc.
Va citesc zilnic.
Ylinca
Zenobia spune:
Sigur ca da, Kora. Deschide-l. Speram sa ai mana buna.
Zenobia
Barzoiul buclucas
Poze 2007, Miresica, Cununia civila, Prin lume
-----------------------
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]
alinacoman79 spune:
buna dragelor,
zeno si claucia: multumesc mult pentru intampinare. va pe fiecare in parte
ysa26: am fost in dec T mi-a dat sa imi fac doar analizele de inceput: cmv, listeria, toxo etc si mi-a zis sa ne apucam de treaba. In ian cand am fost cu rezultatul analizelor mi-a zis ca sunt Ok (mai putin cmv-ul igg pe care cei de la ids au omis sa mi-o faca - apropo rezultatul analizei a iesit pozitiv:e ok?) si mi-a zis sa ma mai duc la el dupa cateva luni daca nu iese nimic. Si cam atat am facut. Deci ca o concluzie suntem incepatori de tot: adica ne dorim doar de 3 luni, pana acum fara probleme, cm 26-28 de zile, ovulatie normala in a 12-a zi (dupa mucus si simptome), z27 cu mari emotii - desi cred ca nu am avut succes nici luna asta.
Kora: iti doresc un capitol cu noroc, cu multe tutunici cu burtici
orchis spune:
Pot sa va confirm eu ca marti dr.T a fost pana tarziu in spital. Eu m-am dus marti dim. pt o consultatie si, spre disperarea mea, m-a oprit si m-a internat pt cerclaj (aveam dureri). Stiu ca a fost la un curs pana pe la 11. Eu l-am asteptat pana pe la 13 iar dupa mine a mai avut o operatie!
Am si eu o intrebare, stiti cum o cheama pe rezidenta lui, cea blonduta si draguta? Ea s-a ocupat de mine iar acum trebuie sa ma duc sa-mi dea CM si externarea. Am uitat insa numele ei ...
Un martisor pentru fiecare
orchis
18+
lilianaFi spune:
..si o pt toate fetele acestui minunat forum pe care l-am indragit si din care grup as vrea sa fac si eu parte daca ma promiti,tinind cont ca in prezent sint pacienta dr.tutunaru la distanta,povestea mea:sarcina oprita in evol.la 13+2,in iunie anul trecut,cind v-am si descoperit si pe dr Tutunaru la infertilitate.ro si apoi pe voi;laparoscopie in ian.acest an cu dg:endometrioza pelvina,aderente-adezioliza,trompa stg.infundata;sotul O.K.(salut in mod special pe Zenobia care a facut laparoscopia in acelasi timp cu mine si cu care am si vorbit cind ne-am scos firele,asteptam la elias pe hol linga lift-sp.carantina);nu fac diphereline sa nu ies din cursa,incep protocolul pt fiv pe 5 martie si cu aceasta ocazie tot in mod special o mai salut pe KoraPop pt ca traim aceeasi experienta si in acelasi timp,in prezent sint putin stresata pt aceasta noua aventura....cam atit...tuturor fetelor:sanatate si macar cite un pt a fii deplin fericite