Pacientele optimiste si gravi ale dr Tutunaru (25)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Elfo,Telusa,Niobe bine ati venit la TUTUnici,sa deveniti cat mai repede tutunici -dute!Bafta!
Teo nu am inteles ce ai vrut sa zici cu "rezultatul eronat",dar eu iti trimit -ici pe burtik,sa ai grija de !

Fetelor eu + sotiorul meu dam o prin nordul tarii pe la ai mei dragi parinti asa ca pe cand ma intorc sper sa citesc numai vesti bune pe aici!
Va doresc tuturor un weekend cat mai placut si productiv ...si sa nu fiti cuminti !

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Buna dimineata, dragele mele.

Ieri am plecat la mama mea la Buzau ca sa "imi ling ranile" si probabil ca daca n-ar fi avut Internet m-as fi dat pe-aici cu capsorul de pereti pentru ca nu as fi putut sa va citesc. Azi sunt z32, nici urma de rushi. Fooooaaaarte dubios, o singura data in viata mea mi s-a intamplat sa imi vina CM la 32 de zile, acum vad ca o sa stabilesc un nou record . Nu inteleg ce-o fi de vreme ce dupa laparo au venit la fix-fix... Acum s-au gasit sa faca figuri.

Anca, . Sigur va fi bine pentru toata lumea la un moment dat.
Ysa, Mica-Mica, . Mica, am o intrebare, cu vine faci tratament homeopat? Saru'.
Bonitta, ma bucur ca ti-au fost informatiile de folos. Iti tin pumnii luni pentru laparo! O sa fie bine, ai sa vezi!
Marina,
Mmc_nd, sper din tot sufletul sa fi fost prost testul, dar nu cred. Pana una alta te asteptam pe tine cu noutati
Syyylviuta, te-am trecut pe listuta. Bine ai venit!
Teo, cum am mai zis, sper sa fie testul de vina, dar tare ma indoiesc. Nu stiu de ce m-am intristat asa, ca doar v-am zis ca nu ma asteptam sa ne iasa din prima, mai ales ca am avut endometrioza, dar stii cum e... mai ales ca mi-a si intarziat exagerat de mult pentru cum il aveam eu la 27-28 de zile. Asta e... Multi pupici: unii mari si unii mici!
Niobe, bine ai venit pe listutza noastra. Sa speram ca te vei muta curand pe lista mamicilor!
Ana_p, ce mai faci, dragutza mea? Te pup si sper ca e totul bine si ca poate ti se va intampla ceva bun curand.
Madut, La multi ani pentru ieri!!! Te-am trecut pe listuta cu diagnosticul de care sper sa scapi cat mai curand!
Nicole, vad ca toata lumea e speriata de copacei... De ce??? sunt atat de haiosi!
Daniela, multumesc ca te-ai gandit la mine. Tin pumnii pentru laparo.

Un weekend placut tuturor!

Zenobia
Barzoiul buclucas
Poze 2007, Miresica, Cununia civila, Prin lume
-----------------------
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristind spune:

Buna fetele!!
Gema e pe burtica si iti vezi bebicu cam o jumatate de ora! E frumos!!

kristin 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristind spune:

Bonitta sa treci cu bine peste, stai linistita ca nu e

mare filozofie, o sa dormi...abia cand te vei trezi e putin mai rau.

Te asteptam cu vesti!!

Zeno nu te lasa!!! Va veni soarele si pe strada ta, asa

cum a venit si pe a mea, cand nu ma asteptam!!

Eu am fost aseara la Tutu, nu erau decat vreo 3 fete , s-a uitat pe analize, a zis ca sint bune cu exceptia unui IR care e cam ridicat, si a zis sa iau 4 MagneB6 pe zi! Si ne mai vedem dupa eco din sapt.20! Asa ca pot sa ma relaxez si eu, ca mi se luase de atatea drumuri la fiecare 2 sapt.

Va pupic si va doresc un weekend placut!!

kristin 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Kristind imi pare bine ca nu ai de luat decat Magne B6, si eu la fel, am inteles ca poti lua toata sarcina fara probleme. Bine ca nu ti-a dat Pregnyl injectabil (din nou ) ca am mai auzit si asa pentru IR-uri.

Si eu trebuie sa mai merg la 20 saptamani, de fapt se apropie vertiginos, saptamana asta care vine intru in 19 saptamani si sunt programata vineri la Iosup la 19 saptamani jumate

Abia astept sa vad bebica din nou, mai ales ca nu prea o simt ca se misca...adica foarte putin cand si cand, nu joaca fotbal (ma rog, cu papusile) prin burtica.

Pup toate fetele, Marinush cea cu comoara nepretuita acasa si extraordinar de frumoasa, ceva poze ne mai incanta retina? Stii tu.

Pup

Clau

18+

bb mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinidoini spune:

Sunt nou intrata in clubul pacientelor dr. T (stiti ca e si un film, Dr T and the women? se potriveste). Ma bucur sa citesc numai lucruri bune despre T si mai ales sa aud tot mai multe vesti bune despre fete care raman .

Am o mica nelamurire si apelez la voi sa ma clarificati: spermograma sot OK, HSG ok, histero OK, hormonal OK, de ce mai e nevoie de laparoscopie, daca nu e nici o problema? Singura problema e ca nu raman odata

pupici

http://photos.yahoo.com/varsatoareafloarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ysa26 spune:

Azi dimineata am fost cu sotul la IDS de a facut spermograma.Rezultatul e normospermie,iar k observatii viteza redusa, mobilitate progresiva tip b. Dr.Matei ne-a indicat sa ia zinc si sa-si faca analiza de prolactina,k poate din cauza asta e viteza mica.De maine il trec pe zinc si putin regim,k este grasut. Pe 2 martie ma duc la monitorizare si dupa calculele mele pe 4 martie ovulez,chiar de ziua mea si poate ma ajuta D-zeu si-mi daruieste cel mai frumos cadou.
Iyoana cred k voi ati fost inaintea noastra, cand am intrat erati la receptie. I-am spus si sotului k banuiesc k esti tu, dar mi-a zis k dak nu sunt sigura, cum sa intru in vorba asa. Dupa ce ati facut analiza, ati plecat vreo ora si v-ati intors? Ai avut o haina crem? Sau nu erai tu? Intre timp a mai venit cineva tot pt spermograma,tot de la dr T, tot din provincie. Era imbracata cu o haina rosie. Sunt putin confuza...
Deci rezultatul cum este?
Zeno ce zici,mi-am castigat si eu titlu de tutunareasa? Ma treci si pe mine pe listuta(cand vei avea timp),k sa-mi aduci noroc. Eu fac monitorizari,iar sotul a facut spermograma, rezultatul e scris mai sus. Mersi mult
Multi -ici la toate fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole31 spune:

Doinidoini, bine ai venit in clubul nostru! O sa incerc eu sa-ti raspund la intrebare, pentru ca si eu sunt cam in aceeasi situatie. Din pacate nu este suficient sa ovulezi si sa ai trompitele permeabile. De fapt dr. T nici nu pune pret pe HSG pentru ca la aceasta interventie serul este introdus prin uter, in timp ce ovulul parcurge drumul exact invers, iar in capatul trompei pot fi niste cili nesuferiti care sa nu-i dea voie sa-si urmeze traseul normal. In al doilea rand pot exista niste aderente nedorite pe uter, care sa impiedice implantarea oului. Sau, in cel mai rau caz, poate fi vorba de endometrioza, adica prezenta endometrului in afara uterului. Toate acestea se vad si se rezolva NUMAI prin laparoscopie. Curaj, esti pe maini bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mica-mica spune:

Zeno esti cumva din Buzau, ca de acolo sunt si eu ?
Merg la homeopata care m-a trimis dr. T, Ivanuta.Eu am ciclurile neregulate , la perioade ff mari si dr. mi-a propus sa incercam o perioada cu homeopate , pentru a scurta durata si a se produce ovulatia si daca nu merge sa trecem pe stimulare...sa vedem.
Fetelor stiti cumva dr.T este si marti la cabinet ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Buna fetelor. Este pentru prima oara cand scriu, dar v-am urmarit cu mare interes. Sunt pacienta dr Tutunaru de 2 luni. Am facut luna trecuta monitorizare pe ciclu nestimulat si am ovulat, dar nu am ramas insarcinata. Astfel ca dr T a decis sa facem monitorizare si pe un ciclu stimulat. Insa surpriza. Sunt in z18 si am un folicul doar de 14,6 mm si un endometru de 7,6. Deci in conditiile astea nu am cum sa ovulez. A mai patit cineva asa ceva?in urma stimularii?
O seara buna.

Mergi la inceput