Pacientele optimiste si gravi ale dr Tutunaru (25)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ysa26 spune:

Zeno
Lauravoinicu tu ce mai faci?
-ici la toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mica-mica spune:

Buna fetelor !
Zeno fruntea sus, si de la capat . Lasa ca vine soarele si pe strada noastra .
Astazi am fost la monitorizare, lume multa ..a devenit o obisnuinta,dr. bine dispus, ziua 30 si nimik , luna trecuta am ovulat abia in ziua 47 ( am cicluri neregulate dar fac tratament homeopat )dar am constatat cand mi-am recuperat cartonasul ca endometrul meu scazuse de la 10 la 5,7 si nu inteleg de ce ( nu am mai putut sa intreb dr.).A mai patit cineva la fel , sa-i scada endometru fara sa ovuleze sau oare o fii o greseala de notare ??
O zii buna !
la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bonitta spune:

Pup tutunicile,

Claucia, Mihavasoi, mirella76, kristind, sa va traiasca sambureii si sarcina cat mai usoara in continuare, va . Draga, Kristind, nu te mai lua dupa Miss Piggy, si fa ce-ti spune Tutu. Eventual suna-l direct pe el de fiecare data. Si mie mi-a facut o faza nasoala odata Ramonica. Ultima oara insa cand am sunat, ce-i drept pe telefonul lui Tutu, mi-a raspuns o domnisoara f. amabila care mi-a spus ca dl. doctor nu poate vorbi momentan, dar sunati maine la ora cutare ca il gasiti. Asa a si fost. Si nu era Ramona, ca ei ii stiu vocea.Te
Maria 215ro- sa stii ca eu am facut o IA la Tutu. Vezi ca am scris eu despre experienta avuta la capitolul anterior parca. Daca vrei mai multe detalii, cu multa placere iti voi raspunde.
Alfa anca - tin pumnii sa fie II liniute!
Kora si Zeno, va pup, fete dragi! Fara ajutorul vostru nu stiu ce m-as fi facut. Zeno- imi pare sincer rau pentru rezultatul la test, dar nu-i nimic, sigur data viitoare vor fi II liniute. Poate totusi ti-ai facut testul prea devreme..

Fetelor, eu am intrat sa va pup pe toate, ca plec sa ma laparoscopiez. Voi reveni printre voi peste 2 saptamani, cand ma voi intoarce la sv. (n-am internet acasa)si va voi povesti ce am facut.
Sper ca pana atunci sa mai aud de gravidute noi.
Va pup pe toate, fara exceptie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Bonitta sper sa iti fie de folos!Iti urez bafta multa si astept sa ne spui rezultate cat mai bune!Fii curajoasa si optimista!
Merdan iti urez si tie ca si Bonittei bafta multa la laparo!!!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns telusa spune:

quote:
Originally posted by alexia28

Teo felicitari inca o data ma bucur ca ai vazut punctuletul

Ysa si mie mi-a zis Ramona tot asa devreme sa vin, sa speram ca si pot pleca de la serviciu la ora aia si sa ne vedem. Bafta la examen

Kitty ce ai facut la Tutu?

Telusa nu inteleg daca sarcina s-a vazut in uter cum este suspiciune de extrauterina?

La eco s-a vazut ceea ce poate fi un sac gestational, dar la fel de bine poate fi un "pseudosac" care apare in uter in cadrul extrauterinelor.
Mai fac o eco miercurea viitoare sa vedem daca a evoluat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

pupam si noi fetele!!!

teo ma bucur ca sunteti ok.

zeno

felicitari noilor gravidute si bine ati venit noilor tutunarese!!!

eu am programare pe 7 martie la T, controlul de 6 sapt va fi la 7 pt ca atunci a mai fost loc. sper sa ma poata duce sotul, asa o luam si pe terorista mica cu noi ca sa o vada T.

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmc_nd spune:

Zenobia, ! Lasa testul, era stricat. Cum mai ziceam mai demult, pana nu vin rushi, nu mai cred pe nimeni! Si invers este valabil insa, citeam azi despre simptomele de gravidutza si m-a apucat rasul - nu cred ca mi-a scapat vreunul de-a lungul timpului, desi... nu era cazul. Asa ca raman la parerea dr. T, care se bazeaza doar pe fapte: fac bHCG, echo si atunci este clar.

Merdan, Bonitta, tin pumnii pentru laparo!

Va pe toate si va urez un sfarsit de saptaman linistit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria215ro spune:

Multumesc Bonitta, ai fi tare draguta daca mi-ai putea explica cum a fost>Chiar ma intereseaza!!!!!!!
Bafta multa la laparo! Cand zici ca o faci? Si eu mi-am facut programare pt laparo, pt orice eventualitate, daca nu reuseste IA. Sunt programata abia pe 1 iunie, cica nu mai sunt locuri pana atunci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Fetelor, va rog raspundeti-mi! Sau nu a avut nimeni chist pana acum??!!

bebe?!

Ioana, cea mai optimista aspiranta

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syyylviuta spune:

Hello!
Sunt noua pe aici, dar mi-am facut programare la dr. Tutunaru pe 7 martie, deoarece am aflat numai lucruri bune despre el, si poate face o minune.
Noi ne chinuim de ceva vreme sa facem un bebe, dar am un ciclu foarte neregulat, daca pot sa ii zic asa, avand in vedere ca ultima data a venit pe 14 decembrie anul trecut... Si nu, nu sunt insarcinata, as fi vrut eu... Abia astept sa merg la dr., dar nu prea stiu la ce sa ma astept. Puteti sa-mi spuneti cateva cuvinte?
Mersi frumos!

Mergi la inceput