Pacientele optimiste si gravi ale dr Tutunaru (25)
Raspunsuri - Pagina 11
Zenobia spune:
Si tu, Brutus???
Asa cum v-am mai spus si in postarile anterioare, VINERI!!! Sa fie clar!!!
Zenobia
Barzoiul buclucas
Poze 2007, Miresica, Cununia civila, Prin lume
-----------------------
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]
kitty_nic spune:
quote:
Originally posted by Zenobia
Si, tu, Brutus???
Asa cum v-am mai spus si in postarile anterioare, VINERI!!! Sa fie clar!!!
Zenobia
Barzoiul buclucas
-----------------------
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]
ok!
Mami Cristina si Daria Ioana
Poze
Viitorul suna foarte bine: vine bebe!
Nimic nu este intamplator.
Ioanatugs spune:
Zenobia, i-mi bag si eu un pic codita si mai pun putina sare pe rana: DE CE VINERI???? Ai cumva un test slab pozitiv si astepti ziua de vineri, ca sa fie mai clar????Am zis doar, nu am dat cu Si apropos, in ce zi esti??
Iyoana spune:
Hai Zenobia, ca nu stiu cum o vei scoate la capat! Esti la inghesuiala rau!!!
Dar nici cu Mmc_nd nu ma laud ca si pe ea trebuie sa o batem la cap cu un testulet!
iyoana
Zenobia spune:
Ioana, vineri pentru ca:
1. azi sunt ziua 29 si atunci voi fi 31, deci va avea mai multa relevanta
2. joi am multe ore si daca imi iese negativ dimineata au incurcat-o studentii cu mine; o sa fiu un car de nervi
Ma descurc eu cu inghesuiala!
Zenobia
Barzoiul buclucas
-----------------------
maria215ro spune:
Multumesc fetelor pt sustinere.Sunteti tare dragute.
mmc_nd, chiar Tutu mi-a propus varianta cu IA inainte de laparo.Eu zic ca nu strica macar de proba.Azi am fost la monitorizare(ziua 14) si este totul ok,adica am ovulat.Mi-a dat pt 10 zile utrogestan,apoi asteptam sa vedem ce va mai fi.Oricum, eu sunt f hotarata sa fac si IA pt ca nu mai inteleg nimic din toata chestia asta.
O salut si pe merdan si pe Iyoana.Va pup
telusa spune:
Salutare fetelor,
Am si eu o provocare: test sarcina pozitiv, bhcg confirma sarcina de cca 4 sapt., doua zile mai tarziu bhcg scade, concluzie, sarcina oprita in evolutie. 4 zile mai tarziu bhcg in continua crestere, ecografia arata existenta unui sacut de 2mm in uter care nu s-a modificat intr-o saptamana, suspiciune sarcina extrauterina. A mai trecut cineva prin asta? Care a fost rezultatul? Totul se intampla sub supravegherea dr.T.
elflo spune:
Azi mi-am facut programare la dr T. Pe 9 martie sint la Bucuresti. Sint ffffff bucuroasa.
PT Zenobia: iti spune ceva ziua de 22.05.2004 la Iasi ? la Ciric...Daca nu, intreaba-l pe Tom...
ysa26 spune:
Multi -ici la toate fetele.
Alexia poate ne vedem pe 2 martie la T, pe la ce ora te duci? Cand am sunat mi-a zis sa ma duc intre ora 12 si 20.Cred k ma voi duce pe la 12 sau 1, k am fost odata la fel si nu era nimeni si am intrat imediat. Nu stiu exact ora acum,iti voi spune saptamana urmatoare.
Zenobia, Mmc_nd tin pumnii .
Iyoana din cate am citit pe acest forum, majoritatea au ramas cand nu se monitorizau si au prestat dupa bunul lor plac. Asa k iti fac galerie de pe acum
Haideti fetelor, trebuie sa avem in fiecare saptamana cel putin o .Cine se anunta saptamana asta? Ce ziceti Zeno, Mmc_nd? Toate va facem galerie
danielac100 spune:
Zenobia,
Te inteleg ca nu vrei sa faci testul si chiar mi se pare o aiureala sa faci un test decat daca ai o intarziere de o saptamana... asa...
Altfel, nu are rost.
Daniela