Dura lex sed lex(Clubul Juristilor:)(6)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

eva, eram la dieta..incerc sa mananca inca sanatos, dar mai sar si dincolocu o pizza alaltaieri, o prajitura azi..deocamdata pe cantar nu am pus nimic.. Inca nu am greturi..au cam inceput sa ma cam doara sanii si sa ii simt mai greoi si mai sensibili..
Si al meu prof de lucrare de licenta tot cu multe subsoluri a vrut..si sa fie stufoasaera pretentios..ca de, era decanul:)

Acum am vazut ca ieri a fost ziua marianei tache..care din pacate nu a mai trecut pe la noi demult..
La multi Ani Mariana!! sa fii sanatoasa alaturi de familie si sa ai multe bucurii si impliniri!

Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006);Revelion 06/07

Cristina6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eva03 spune:

Kriss uitasem sa iti raspund despre revista Mami: da, este lunara. Ai reusit sa o gasesti? Am mai luat eu si alte reviste cu aceesi tematica, dar nu am fost multumita decat de asta, ceea ce m-a facut sa ti-o recomand.
Si iti multumesc mult pentru raspuns. M-ai salvat iar!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Eva,da cu cat mai multe note la subsol si spete din plin
Si mie imi place mirosul primaverii-mai ales al celei tarzii-cu parfum de liliac (florile mele preferate)
kriss,bine ca nu ai greturi,la mine au aparut pe la 6 saptamani-am suferit foarte mult
kg.in plus am inceput sa iau incepand cu luna a 5-a

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelapriboi spune:

Amar bine ai venit printre noi.
Va invit la o cafeluta si la un ceai cald, cu lamaie.
Kriss eu am inceput sa iau in greutate in luna a 5a si in primele 4 luni chiar am slabit 4 kg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Neata
eva, da, am si luat revista Mami..numai ca aproape jumate de rev. e cu bb..dar ma informez in avans
Angela, multumim de cafea!
Un inceput de saptamana reusit!

Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006);Revelion 06/07

Cristina6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Kriss, eu am inceput procesul de ingrasare din prima luna de sarcina! Nu mi-a fost rau deloc si mancam orice.
Daca aveti timp, poze noi:
http://good-times.webshots.com/album/558003669ALcFdm
Scuzati eventuala dezordine, abia ne-am instalat si nu e gata toata mobila.

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amar spune:

Buna dimineata fetelor, Angela multumesc de cafea as bea una si cu ochii cum se zice numai ca nu pooot..la mine merge acum iaurt natural..asta e fiecare cu ce poate...cu toate ca de ieri dimineata nu am mai vomat...greata parca nu prea dar totusi stau asa in expectativa cine stie..poate trec nenorocitele ...ca tare m-au mai chinuit..
Ieri a fost grozav afara 16 gr..a iesit la iarba oarecum verde pe langa padure pe aici prin apropiere..mai mult am vrut si eu sa mai conduc , ca de cand cu greturile astea n-am putut deloc , dar ieri a mers..
Fetele cu lucrarile de licenta sfatul meu e sa le faceti consistente, minimum 80 de pagini , cu subsoluri cat cuprinde , de spete si bibliografie nu mai vorbsc..ca asa le place , sa vada acolo munca si transpiratia, asa era atunci pe vremea mea dar nu cred sa se fi schimbat...si importanta este prezentarea lucrarii..sa cunoasteti foarte bine cuprinsul..sa-i luati tare voi de la inceput sa nu inceapa ei cu tirul de intrebari ca te zapacesc si mai apoi sa aveti pregatit un speach mic in care sa faceti motivatia pentru care ati ales aceasta tema...

in speranta ca v-am putut fi un pic de folos va doresc o zi buna la toate si la copilasi

carmen 12s

Mergi la inceput

Buna seara!
Am ajuns si eu cu intarziere sa va inveselesc. Iata:
Pe patul de moarte sta intins un mos de 80 de ani, sot, tata, bunic,
strabunic.

I se apropie sfarsitul si de jur imprejurul patului sta toata
familia:sotia,toti copiii si toti nepotii si cativa stranepoti.

Toti asteptau in liniste si deodata batranul se trezeste si spune:
-Trebuie sa va spun un secret mare! Aveam de toate: masini bune, femei
frumoase, multi prieteni si un cont mare in banca.

Intr-o zi mi-a spus un prieten ca trebuie sa ma insor , ca sa am o
famile ca altfel nu o sa aibe cine sa-mi dea un pahar cu apa pe patul
mortii.

Ei si asa m-am insurat si viata mea s-a schimbat radical.In loc sa merg
la discoteca cu femei..stau acasa si ma uit la seriale ,cu sotia.

Masina o folosesc doar ca sa duc si aduc copiii de la scoala si sa
mergem impreuna in concediu,la mare.

Toti bani din banca s-au dus pe scolile voastre .Zilele frumoase si
libertatea mea...le-a luat vantul!

Si acum cand stau intins si astept la moarte stiti ce e cel mai rau din
toate?

-Ce,dragul noastru tata?il intreaba cu totii
-Nu mi-e sete!

Irina tu cum te mai simti?
Amar ce rau imi pare pentru voi ca va simtiti asa rau. Eu nici n-as fi stiut ca sunt insarcinata.
Multumesc mult pentru sfaturi. Imi imaginam ca e mai usor..., dar ce imaginatie am!
Unsi o pentru fiecare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelapriboi spune:

Amar lasa ca o sa treaca si greturile astea si o sa vezi tu ce fericita o sa devii cand o sa vezi bb-lul in mainile tale!!!!!

Mergi la inceput

Lora te rog frumos daca poti sa imi trimiti si mie ofertele voastre: ce contin si cat costa. Multumesc anticipat!
Cineva imi spunea de content practic sa imi fac abonament.

Mergi la inceput