Clubul moldovencelor de peste Prut (41)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Trin spune:

Buna!

Trec numai sa va salut ca am de lucru pe nerasuflate.
Lilia - sa va faceti bine cat mai repede.
Alinka - unde ai disparut??? Sper ca e totul bine la voi.
Alina - de obicei tigaile de la Tefal sunt de teflon. Asta ca reper pentru tavi.
Diana bine ai reaparut! Mai stii ceva de Liuda??

O zi buna la toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Diana, si mie mi s-a parut din mesajul tau ca esti plina de viata, si ca Natalita are o un mare rol in asta. Tare-i haioasa cum zici ca ii place sa cinte, ai posibilitatea cumva sa o filmezi?

Tishka, din proflul tau am aflat ca te cheama Maria. Frumos nume, inca n-avem nici o Maria printre moldovence. Fii binevenita si sarcina usoara! Si asa cum ziceau si alte fete, te asteptam si cu alte detalii. Pe cind ai termenul mai exact? Ca si eu sint graviduta de octombrie, ca si tine.

Rodica, numai nasul ti-l bagi aici? Nu scrii si tu vreo doua-trei vorbe? Ce mai faceti voi: burtica, Paula, tu?

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tishka spune:

Salut Natalia. Fac cred 5 saptamini, asa ca sintem de octombrie ambele. Multumesc pentru urare, si tie la fel sarcina usoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marianca spune:

Buna fetelor,eu sint printre voi o noua.
Sint nascuta in Moldova or. Chisinau,de 3 ani locuim in SUA cu familia cu cei 3 copii ai nostri.
Ma primiti si pe mine in cercul vostru?

Mariana77

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

quote:
Originally posted by Trin

Buna!

Diana bine ai reaparut! Mai stii ceva de Liuda??

O zi buna la toate!

Poze

Da, chiar azi am vorbit cu dinsa, nu mai vorbisem de vineri.
Deci problema lui Bogdanel nui tita mamei ci limba lui, cica e prinsa si trebu piscata, da nu stie unde sa o faca.
In rest posibil sa apara colici, si iam zis sai dea plantecs si apa de marar.
De aceea ca nu poate anina il hraneste in brate, si daca nu se poate aseza tre sa stea in picioare, si cind il pune jos se scoala sii o veselie...
Sotiunea fericit nevoie mare si mindru la culme.
Iam mai dat sfaturi una, alta, si iam zis de ceva sa sune sa intrebe.
A, la dinsa calculatoru e jos, si ea nu se poate aseza, da pe burta niciatit, deci o sa mai treaca ceva pina o sa poata scri.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3 si 4www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

quote:
Originally posted by Balbina

Diana, si mie mi s-a parut din mesajul tau ca esti plina de viata, si ca Natalita are o un mare rol in asta. Tare-i haioasa cum zici ca ii place sa cinte, ai posibilitatea cumva sa o filmezi?

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Nati am o droaie de filmulete cu ea, da nu am cum sa le pun la pc, ca nam cablu, program, driver, si ceo mai trebui.
Plus ca am incercat cu camera unui vecin si cind il trec pe pc face un film de 3min 700MB, nu am idee cum sal fac mai mic.
Si uite la ea, ea intreaba lumea de termen da ea nu zice nimica de al ei.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3 si 4www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violetik spune:

Intr-adevar cum spunea Diana, eu am muuuuult de lucru.
De "kalian" sau mai bine zis "narghelea" ni-am luat si noi unul din ala original, din Turcia, cind am fost la odihna. I l-am dat nasilor cadou dupa intoarcerea in tara.
Un calduros "Bun Venit!" Mariei
Salutari si urari de bine pentru toate moldovencele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

quote:
Originally posted by doroti_5
Si uite la ea, ea intreaba lumea de termen da ea nu zice nimica de al ei.

Astept sa-mi confirme medicul ca ii bate inimioara puiului cel mic, apoi pun ticker, promit.

La capitolul micsorat filmulete din pacate nu pot sa te ajut, ca nu ma pricep deloc. Cind am nevoie de un filmulet mai mic, ii zic sotului si-mi face el tot, eu doar ma folosesc de rezultat.

Violeta, mult spor la treaba!

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tishka spune:

Buna si tie Violeta! Multumesc pentru primire si ne mai auzim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamaElei spune:

Buna, Nati!
Chiar ma intrebam pe unde esti... Eu imi bag nasul ca tare m-a facut curioasa mesajului Mariei si am scriu un mesaj separat dar care a disparut in neant (multumita netul nostru inexistent) si taaare m-am nerfat.
Noi sintem bine, mincam inghetata se pare ca e molipsitor... Paula se zghihuie pe la terenurile de joc, deja am fost la toate de prin imprejurimi.
Karina, noi avem pompa de nas care se pune la aspirator, pe care o perioada am folosit-o la greu si ii multumeam in gind in fiecare zi la Nati ca mi-a luat-o. Am folosit-o inainte de operatia de polipi si primele zile dupa, cind trebuia sa se curate totul acolo si erau niste eliminari de numa. Si mie la inceput imi era frica de reactia Paulei la zgomotul aspiratorului, dar cumva a fost acceptata pompa fara mari probleme. Asa ca eu personal recomand aceasta pompa
Referitor la polen nu stiu ce sa spun, poate mai gasesti info pe net. Eu ii mai dau la Paula miere, dar polen nu i-am dat inca niciodata.
Tu, Nati, sper sa nu se supere fetele, dar ma intereseaza cum faci tu chiftelele si ce fel de cuptor cu microunde ai, ca trebu sa ne luam si noi si cum nu pot folosi cuptorul (care imi lipseste tare mult, ca acasa il foloseam la greu), sper sa aiba unele functii de la cuptor (sorry, dar nu merge neam msn...)

Rodica 23+ si PAULA AMELIA (02.09.04)

Mergi la inceput