Clubul moldovencelor de peste Prut (41)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

Nati saru'mana ,acushi ma apuc de facut tortul.sper sa-mi iasa ceva frumos.
Marianca multumesc de urari.Imi pare bine ca ti-a esit coafura sa cum ai vrut.Din pacate ,deja trebuie sa platim la avion si pentru Deanna,ca are peste 2 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alincic spune:

Salut dregele mele.
La coafor a fost bine mersi,doar ca trebuie un pic sa ma obisnuiesc cu noile sivite si sa am grija de ciolca.Ca pina acum tot am incercat fara ciolca(breton),dar nu ma puteam obisnui.
Crinia,Balbina,mersi de ziua medicului,sper sa nu uit pina atunci.Poate tavele noastre se indoaie ca la noi cuptoarele sunt cu faringheit?
Davina,acolo Loredana papa varza murata( de fapt abia pusa la murat)
Lilia,ce faina e Amelia.Incepe sa faci o carticica cu perlutze de-ale fetei.
Cristina,am privit pozele si imi pare ca ai slabit.?

Lilia,mersi de Martzisor.
Diana,am privit "iarna"si m-am simtzit un pic la moldova.
Cornelia,ce mai ffaci?
Violetic,pe unde esti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

Alincic felicitari pentru minivan.Imi place mult.Niciodata n-as ghici ca tu si sotul tau aveti 3 copii,aratati foarte tineri.
intr-o ora ma duc si eu la coafor sa-mi vopsesc parul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia_c spune:

Felicitari cu Martishorul, sa va aduca caldura, lumina, bunastare si prosperare!

In primul rind, bine ati venit, Mariana si Maria!
Felicitari Mariana cu ! La multi ani sanatosi, fericiti si alaturi de cei dragi! Si nu in ultimul rind, cum zice frate-meu , bucurii de la copii!

Alincic, in primul rind multumesc ca mai intrebi de mine, nu prea reusesc mai nimik, toata ziua mi-o ocupa fata... Cit au fost frigurile alea n-o scoteam afara sa doarma si saracuta dormea doar de vreo citeva ori cite jum de ora max toata ziua, dar azi a fost o zi asa frumoasa si am scos-o afara, a dormit pe rupte 2 ore + 1 in casa (in camera unde in prealabil a stat deschis geamul 2 ore) + la toate a adormit singurica-singurica in carucior, nici n-am leganat-o Mamica, din pacate e f ocupata la serv., la fiece sfirsit de luna are de dat rapoarte, s-apoi acus i se incepe Bacalaureatul, absolvirea studentilor, abiturientul, inmatricularea, primirea masteranzilor si doctoranzilor, s-apoi pina in decembrie studentii astia se muta de la o facultate la alta facultate, unii kiar incearca toate facultatile si culmea e ca nu sint anul I! Mai sta uneori cite vreo 2 ore cu ea, cind trebuie sa mergem la Metro sau altundeva, insa nu e ajutorul ala zi de zi, iar ultimele we nici sotul nu sta acasa... Asa ca uneori sint iepuizata si nu mai vreau nimik...
Va felicit si eu cu "masinuta" achizionata, e super draguta, sa va tina mult si bine! Vai, Loredana ce a mai crescut, in comparatie cu vara, nici n-ai recunoaste-o! Am admirat fetitele cu rochite (caci asta ma intereseaza deja ) la pomul de Craciun, iar Sami era cavalerul lor, nu? Ma bucur ca p/u voi/tine, aveti o familie f frumoasa!
Mariana, am admirat si pozele voastre, copii sint dulci, iar cea mica e cea mai dulce, am vazut ca intre fetele noastre sint doar 6 zile diferenta . Alina mereu vorbea cu admiratie fata de fratele mai mare (cind eram la scoala), iar acum cind ne-am reintilnit despre familia voastra. Cred ca sinteti impliniti ca aveti toate rudele acolo, ati format o mini-Moldova acolo! Cum s-au adaptat parintii tai acolo si de citi ani sint plecati din MD? Ca parintii mei nu cred ca s-ar putea adapta la alta viata/tara... Mi-au spus si prietenele ce scumpa e medicina pe la voi, ele cind vin aici - trateaza posibilul si imposibilul Tortul cu Barbie a iesit super!
Alina, sejur placut in Hawai si relaxare completa! Sa faceti poze sa vedem si noi cum e, ca degraba cred ca nu ajungem pe acolo La multi ani sotului!
Lilia, tare haioasa mai este Amelus! Noteaza-ti undeva perlele ei, la sigur ii va fi interesant sa le citeasca cind va creste mare...
Natali, sarcina usoara in continuare!
Nati, am admirat-o pe pum-pum, e asa dulcica sia sa haioasa cind maninca, deja si a mea cind ii pun bavetica sa-i dau apa, incepe s-o ia cu miina, iar azi si-a dezlegat singura lentuta de la caciulita, cred c-a fost intimplator, insa a apucat de un capat, a tras si s-a dezlegat! Felicitari p/u somn! Eu kiar si noaptea o iau din patut, o alaptez si apoi o pun la loc, doar ziua o las pe patul mare sa doarma... Poate si tu incerci noaptea s-o muti in patut, asa cind se va trezi va fi deja in patut si se va obisnui cu el... Eu am observat cind e satula, apoi adoarme singurica, insa cind ii este foame fara sin nu adoarme orice nu i-as face... Probabil si pum-pum tot asa, adoarme la sin deoarece nu vrea sa se culce flaminda Si inca ceva, cind maninca bine inainte de somnul de noapte(23.30-01.00), apoi se trezeste doar dimineata pe la 6-7-8 sa manince, insa daca nu maninca bine, se trezeste pe la 3-4 sa mai manince o data... Mi-au placut mult costumasele impletite, si noi avem unul impletit daruit, voua cine vi le impleteste? Mi-a palcut enorm si papusile ei, in special cea iepuras-verde... Unde ati gasit-o?
Diana, tu vorbeai despre filmuletele de pe camera foto? Ca eu ziceam de alea de pe camera video... Poate intr-un we cind sotul va fi liber s aveniti sa va inscrie... Insa stiu ca daca vrei sa nu inscrii ceva de pe caseta brut, cind inscrii pe DVD, apoi se fomeaza mai multe fisiere... adica nu e un singur fisier, un singur fisier se primeste doar cind montezi cu programa... de aia inca la noi sta hard-ul plin Ce fel de reviste Winnie Pooh si Spiridusi ai cumparat? ca vreau si eu... Sotul mi-a cumparat ala rusesc cu Detki,insa nu prea mi-a placut, desenele sint cam strasnice... si acum stau si ma gindesc sa cumpar si celelalte numere sau nu ... Noi colectionam Atlasul si am vazut acum ca a mai aparut ceva de genul asta p/u copii Scooby-Doo, cred c-o sa-i zic sotului sa ia si unul din ala... In rest lunar Cosmo RO lu' mami , cu toate ca nu reusesc sa citesc multe, dar macar mai am si eu o ideie "ce se face in lume"... Daca ai mai gasit ceva reviste interesante scrie...
Cristina, ce mare e Vladut! Cum merge sportul? Ce mai nou face/zice? Ca sa stiu la ce sa ma astept luna viitoare d ela fii-me
Corina, sper ca sa nu se mai imbolnaveasca Luci! Cum bazinul? Bravo p/u kg date jos... Eu tocmai am aflat ca nasii vor sa-i faca cumatrie fetitei lor kiar dupa Paste, oare in ce ma voi imbraca? Ca parca am mai pus vreun kil pe mine... Cum sa mai slabesc oleaka sa arat bine?! Voi cind sinteti nasi? si cine sint fericitii fini? fratele tau?
As vrea sa mai organizam "devishnice cu copii" in parc, dar cred ca daca vreau asta = sa ma invat sa sofez si prin oras ca altfel = cu statul acasa...
fug la

P.S. am pus poze noi, nu va suparati daca am uitat pe cineva, insa la ora asta nu mai gindesc limpede

lia_c si printesa Mirela Brianna (15.11.2006)

Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marianca spune:

Salutare la toate fetele!
Balbina unde te-ai ascuns,ca ai fost pe aici mai des.
Davina sa tzi se primeasca si tzie coafura,da eu chiar doream sa aflu pina la citzi anisori copilul poate zbura free.Ca ne gindim si noi sa economisim macar pe un bilet.Noi de cind am plecat socrii nu au vazut copii,si deja cea mica,noi vara am fost singurei si cu Alice in burtica.
Cornelia-multzumesc pentru aprecieri,da,intre fetitzele noastre diferentza e mica.Parintzii mei sint aici tot de 3ani,nu le-a fost usor sa se acomodeze,acum la ei e bine si impreuna muncesc la scoala.
La toate fetele salutari.Pa-Pa.

Mariana-mamica a trei pui. Anca(15.02.1998) Vladut(12.05.1999) Alice(21.11.2006)
album
Filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Mariana, am fost la nani, unde sa ma ascund? Aici a fost noapte si am dormit. Felicitari cu coafura reusita! Vedem si poze ceva?

Alincic, am vazut si eu pozele cu Lori, chiar ca s-a schimbat mult, cum zicea Cornelia, e domnisoara adevarata. M-a amuzat si pe mine cum papa varza din borcan. Vreau poze si cu tine dupa vizita la coafor.

Alina, ma bucur ca te-au ajutat sfaturile mele, succes la realizat un tort cit mai frumos!

Cornelia, ce viata plina ai, chiar nu ai timp de nimic altceva. E bine ca s-a mai incalzit afara, sa o mai lasi pe Mirela sa doarma afara, e tare benefic pentru ea. Despre slabit in timpul alaptarii nu stiu ce sa zic, e mai dificil, pentru ca nu poti sa maninci mai putin, ca ai nevoie de energie pentru a produce lapte. Unicul lucru pe care ai putea sa-l faci este sa excluzi dulciurile, copturile, bomboanele, care reprezinta calorii goale si nu au nici un aport nutritiv pentru laptic.
Am vazut noile poze cu Mirela, se face pe zi ce trece tot mai frumusica!

Cristina, si mie mi s-a parut din poze ca ai mai slabit, dar am uitat sa scriu. Isi fac efectul vizitele la centrul de fitness?

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

quote:
Originally posted by lia_c
Diana, tu vorbeai despre filmuletele de pe camera foto? Ca eu ziceam de alea de pe camera video... Poate intr-un we cind sotul va fi liber s aveniti sa va inscrie... Insa stiu ca daca vrei sa nu inscrii ceva de pe caseta brut, cind inscrii pe DVD, apoi se fomeaza mai multe fisiere... adica nu e un singur fisier, un singur fisier se primeste doar cind montezi cu programa... de aia inca la noi sta hard-ul plin Ce fel de reviste Winnie Pooh si Spiridusi ai cumparat? ca vreau si eu... Sotul mi-a cumparat ala rusesc cu Detki,insa nu prea mi-a placut, desenele sint cam strasnice... si acum stau si ma gindesc sa cumpar si celelalte numere sau nu ... Noi colectionam Atlasul si am vazut acum ca a mai aparut ceva de genul asta p/u copii Scooby-Doo, cred c-o sa-i zic sotului sa ia si unul din ala... In rest lunar Cosmo RO lu' mami , cu toate ca nu reusesc sa citesc multe, dar macar mai am si eu o ideie "ce se face in lume"... Daca ai mai gasit ceva reviste interesante scrie...

lia_c si printesa Mirela Brianna (15.11.2006)

Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard

Cornelia eu tot despre asta video zic.
Si eu vroiam sa zic azi de Scooby Doo, e faina si e in romana, da e strasnic parca si acolo, oricum mie imi plac.Spiridusii e productie Moldoveneasca si e foarte interesanta, cu ocupatii pentru copii, si Winie e despre natura, toate se gasesc la MoldPresa.Si nu stiu daca vam zis ca este si National Geografic Junior, si pe asta am inceput sa o colectionez.
Scooby va esi saptaminal, inafara de al 2-lea numar care va fi peste 2saptamini, pretul la primul numar e de 13.99MDL, iar la celelalte e de 22.99MDL, la fiecare numar vin 8carti de joc, frumoase, la primul e si harta lumii, plus un pix cu cap de Scooby, la al doilea cica vine o mainuta de tinut cartile de joc, la al treilea o bucata din puzzle, mai departe nui scris.Cu cartile se joaca 3jocuri.E bun pentru invatat numerele si care e mai mare, mai mic.
Mie imi plac si ma gindesc sa i le colectionez lu fiicamea pe cind o mai creste.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4 si 5www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Salutare
Fetelor, ce frumos ca va duceti la coafor. Bravo voua!
Oh, nu pot scrie ca Amelia racneste de zici ca o taie. Mai nou, asa face daca nu ii atragem atentia...

Lilia si Amelia(26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Am revenit. Vad ca nu a scris nimeni intre timp.Am fost cu ea pe-afara, am cumparat niste carticele si am citit in ele. Acuma doarme in sfarsit. O sa merg si eu sa mananc si dupa asta sa ma apuc de facut ceva de mancare ptr diseara. Acuma mancam ce mai e prin frigider.
Alina, sa va distrati bine in Hawaii.
Alinka, ce mai face bebe mic?
Maria, tu cum te mai simti?
Diana, aici e Scooby Doo ala, dar eu nu ii iau Ameliei. Aici sunt multe alte carticele potrivite ptr varsta Ameliei.
Tania, sper ca Chris se simte mai bine.
Veronica, tr sa fii linistita si sa crezi ca totul va fi bine si asa va fi pana la urma. Curaj!
Karina, cum se mai simte Lucian?
Cornelia, te cred ca esti obosita. Fa-ti timp in we sa iesi fara bebita si sa te recreiezi cateva ore. O sa iti reincarci bateriile cu siguranta.

Pozele inca nu le-am vazut la nimeni, sper sa imi fac timp sa le vad si revin cu impresii.

Pupici la toata lumea.

Lilia si Amelia(26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Salutare la toate moldovencele.
O primavara frumoasa va doresc, plina de flori si impliniri.
Am intrat doar putin ca am de lucru cit incape.
va si va doresc we frumos.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4 si 5www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput