Clubul moldovencelor de peste Prut (41)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

quote:
Originally posted by Marianca

Balbina ma pui si pe mine in listutza cu zilele de nastere?
A mea e pe 23 februarie 1977.
Scuza ca -ti-am dat de lucru,tot odata multzumesc.

Mariana-mamica a trei pui. Anca(15.02.1998) Vladut(12.05.1999) Alice(21.11.2006)
album
Filmulet

Da, da, scuze, mi-a scapat din vedere, acusica completez listuta.

Vahaha, 4 mii, 7 mii de dolari, dumnezeule, despre ce sume vorbesti, mi se par absolut intangibile, cel putin pentru mine . Va doresc din toata inima sa va rezolvati problemele din punct de vedere financiar si multa sanatate, ca vad ca e taaaare scumpa in SUA.
Multumesc de urarile pentru bebe.

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Marianca, Veronica - multumim de aprecieri.
Veronica - celalalt baietel e copilul unei prietene si are 7 luni, e cu 2 cm mai lungut decat Vladic, si cu 3,5 kg mai greu.
Marianca - cu ce-l hranesc? Formula exclusiv

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Doroti, iarna ca iarna. Da pozele cu Natalita sunt tare simpatice. E o dulcica. Mai ales odiseea ridicatului in piciorushe. Tot imi pare ca in unele poze seamana cu Camelia.

www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de Lea dulcineea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

Of scriu a doua oara ca Deanna numai ce mi-a strers mesajul .

Diana multumesc pentru poze ,sunt tare frumoase .N-am stiut ca a nins asa de frumos.De cite ori sun acasa imi zic ca n-a nins.Degraba o sa ai fata umblareata.e haioasa cu limbutza afara si cu baticul binicii :-).Deanna cind a vazut-o cu caciula de Craciun a inceput sa cinte ginggle bells.
Lilia ce raspunsuri destepte da Amelia.Cind am fost la Bucuresti m-a surprins ce vocabular au copii acolo si in general cum formeaza fraze.
Veronica multumesc de urari.Nu conteaza cum nasti ,principalul bebe sa fie sanatos.Nu te stresa ca nu-ti face bine.Tensiunea o monitorizezi acasa ?
Cristina e lungut Vladut.Mi-a placut poze unde cititi si cum butoneaza telecomanda ,e tare haios.
Marianca esti o norocoasa sa ai toata familia acolo.Te invidiez.Medicina nu e gratis aici de aia si ti-au trimis factura de citeva mii de dolari.Multa sanatate la fetiza si sa nu aveti nevoie de medici .
Nati acum am vazut si eu tickerul ,felicitari.

Cit scriam mesajul am pus-o pe Deanna la colt in sufragerie si cind ma duc sa vad daca n-a iesit ,o gasesc in fata frigiderului cu un pahar si isi turna suc .M-am mirat ca n-a varsat pe jos sau pe haine .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

quote:
Originally posted by Davina

Cit scriam mesajul am pus-o pe Deanna la colt in sufragerie si cind ma duc sa vad daca n-a iesit ,o gasesc in fata frigiderului cu un pahar si isi turna suc .M-am mirat ca n-a varsat pe jos sau pe haine .

poze

Hai, ca asta e tare de tot!

Da fii-mea a adormit acum singura!!! Explic: Am culcat-o, maraia... o pun la titi, papa , aproape adoarme... suna telefonul, se trezeste, eu raspund, cat vorbesc adoarme singurica. Intru in camera doarme cu bratele larg desfacute ca nu mai am loc unde sa ma mai culc. Poate asa o invat sa adoarma in patut, ca la noi stau jucariile in el.

www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de Lea dulcineea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marianca spune:

Davina,eu am stiut ca medicina nu e gratis,eu eram in luna a5-a cind mi-au inchis medicheitul,pur si simplu au spus ca sau schimbat legile pentru statutul nostru,putem avea doar dupa 5ani in SUA medicina gratis,si iar daca salariul e mai mic decit trebue.
Cind am nascut am apelat la un fel de medicina urgenta ca sa-mi acopere facturile,acum sint 3,5luni si nu se aude nimic si nu-mi mai vin factuei-oare poate mi le-a platit statul?
Cum la voi e timpul acum in California?
Balbina,multzumesc ca si datele mele au aparutpe prima paginutza.
Noi astazi am mincat prima data cereale cu banana,si ce sa va spun ii place mult dar inca se invatza a minca,sticlutza e mai dulce mai ales inainte de somn.
Miine merg la coafor,poate imi schimb lucul.

Mariana-mamica a trei pui. Anca(15.02.1998) Vladut(12.05.1999) Alice(21.11.2006)
album
Filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marianca spune:

[navy]Si daca tot e 1 martie:[/navy]

Dragi mamici moldovence va doresc o primavara insorita afara si in suflete,frumoasa,linistita si plina de bucurii!!!!!

album
Filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alincic spune:

Pina se trezesc fetele (din somn),vin si eu cu :
FELICITARI CU SOSIREA PRIMAVERII!!!!!
SA FITI FRUMOASE SI GINGASE PRECUM GHIOCEII SI AROMATE PRECUM LACRIMIOARELE!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alincic spune:

Am vrut sa scriu mai multe(miam facut si insemnari pe foaie),dar sotiunea se plinge ca duce lipsa de imbratzisarile mele
asa ca o las pe miine.
la fetite cuminti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Alina, creste fata, ce vrei.

Nati, felicitari Cameliei pentru adormitul independent! Sa devina o obisnuinta de acum incolo!

FELICITARI SI DIN PARTEA MEA PENTRU TOATE FETELE CU OCAZIA PRIMAVERII! SA FITI FERICITE SI IUBITE, SI SA AVETI PARTE DE MULT SOARE IN VIATA VOASTRA!

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput