Clubul moldovencelor de peste Prut (41)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Salutare
Nu stiu ce lene m-a apucat ca nu am mai scris pe-aici, ca nu am fost prea ocupata. Dar am o stare din aia: m-as culca dar nu mi-e somn, as manca dar nu mi-e foame.. adica nu-sce nu am chef de nika.
Azi am facut bors cu varza si mai am niste fasole batuta de duminica. In plus ne-a mai dat mama soacra sarmale. Alea sunt pentru sot si Amelia, ca eu inca ma tin de post.
Amelia azi m-a tot pacalit ca nu vroia sa doarma la pranz. Ba ca ii e sete, ba ca vrea pipi si tot asa. I-am zis sa inchida ochii si sa doarma iar ea mi-a zis foarte serios" pai nu pot, ca se deschid".
Si tot azi si-a luat o bucata de panza de la bunici, asa din senin, si a zis ca vrea sa o ia acasa. Am intrebat-o ce vrea sa faca cu ea si replica a fost " imi tebuie mie" foarte indignata.
Asa ca deja ma da la brazda si ma contrazice in adevaratul sens al cuvantului.
Cred ca mai trebuia sa mai raspund cate ceva, dar am uitat ce. Acus o sa rasfoiesc inca o data mesajele si o sa revin.

Lilia si Amelia(26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Poftiti la poze caldutze

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

quote:
Originally posted by CristinaGoji

Poftiti la poze caldutze

Cristina, le-am preluat asa caldute cum erau! Doamne, ce dragalas e Vlad, ce ochios, e frumusel foc! Ce-mi place in poza aia intitulata "of..." pare asa de mare, zici ca are vreo 7-8 luni.

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Multumesc, Natalia Promta si draguta ca de obicei.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Oau, Doroti! 5 kg in 5 luni! Vreau si eu , vreau si eu! EU parca m-am mai desumflat dupa nastere si incep sa incap in hainele de pana la a doua graviditate. Dar dupa kg tot atat am ca acum 3-4 luni.
Vreau sa te mai intreb, Dianchik, tu cum scurtezi filmuletele?! Ca prima data aud sa fie posibil asa ceva.
Si inca ceva, tu mai alptezi? Si la munca esti full time? Cum le impaci pe amandoua?!

De saptamana viitoare o sa lucrez full time si o sa vin la masa s-o alaptez pe pum-pum. Cred ca o sa fie destul de nasol cu alergatura sta.
Lilia, ce scumpa e Amelia! Ce perlute mai scoate! Are personalitate fata. Tu ce nu intelegi ca are treaba cu panza.

Cristina, super draguta poza! Si noi cu Cami citim carti de timpuriu. Si sa stii ca in modul asta copilul invata dragostea fata de carte. Chiar azi i-am facut Cameliei o poza cum "citea" o broshura de la Metro. Pupicei lui Vladut.

Mi-am adus aminte: Acum 2 luni am intrat intr-o librarie sa-i cumpar niste carti Cameliei. Intreb vanzatoarea ce au pentru cei mai mici cititori. Ea intreaba: Ce varsta? Zic: Patru luni. La care imi arunca fraza: Pai ce intelege ea la 4 luni? Foarte multe!!! i-am raspuns eu indignata.

Merci mult de complimente in adresa piersicutei mele.

Merg la somnic, va pup pe toate. Burticutele, bebelusii si copilasii in special!

www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de Lea dulcineea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinia spune:

Cristina sunt super pozele. Nu-l invata de pe acuma cu telecomanda ca nu o vei putea scoate din mina in citeva luni si iti va schimba canalele. Ce mare e...
Natalia am fost si eu surprinsa de tavele de aicea. Aveam in tara tave simple, de la plita, nu Tefal sau mai stiu eu ce marca vestita si erau ok, insa aicea am incercat Wilton care e de fapt subtire si mi s-a indoit pe diagonala fix in jumate cind e in rola la foc, de aceea am luat una mare adinca si foarte foarte grae, e destinata special pentru curcan si ce crezi aceeasi poveste. Sa vezi cum se coc toate produsele aiurea, in special am copt peste fara foaie de aluminiu si ce crezi o parte era in apa dar restul s-a ars.
Lilia da ce e cu lenea aceasta? Ce draguta e Amelia. Imi place ca raspunde gindit si chibzuit, chiar daca o tine pe a ei. Sa stii ca are personalitate. Ce draguta e.
Mamanati e adevarat ca filmuletele se pot micsora, ca si sotul meu le micsoreaza si mai trimitem in felul asta ceva filmulete acasa pe mail sau messanger. Insa eu nu stiu cum el o face, stiu ca este o programa. Foarte bine ca incerci sa o inveti sa citeasca, sau macar sa se deprinda cu cartea Camelia. Eu la fel am incercat cind Lucian era micut, insa el avea tendinta sa roada cartile si sa nu asculte sau sa vad ce e desenat sau scris in carte, insa acuma el nu prea se trage la carti. (numai la computer si suna prin skype in MD si la alti prieteni si mai si trimite file-uri de pe desctop prin messanger la prieteni, asa ca daca vedeti vreun file de la mine fara ca eu sa zic ceva sa nu va speriati, e Lucian.)
Nati eu am dat jos din ianuarie anul acesta 6 kg, si inca mai vreau sa dau jos. Asa ca sa stii ca e posibil. Principalul sa vreai. Dar cred ca nu e cazul acuma cit alaptez.
Diana chiar intradevar, cum reusesti sa lucrezi full time si sa alaptezi fata? Dar ziua nu iti curge pieptul?
Alincav se vede burtica? Dar Alex ce zice cind o vede? Stie ce e acolo?

Karina mamica lui LUCIAN (23 februarie 2005) Oare cit avem?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marianca spune:

Salut!!!
Multzumesc Davina pentru raspuns,acum trebue sa o caut pe Violetik.
Cristina ce baiat mare ai si e inalt,dupa cum am intzeles e nascut de 58cm,baiatul meu a fost de57cm si acum ii cumpar haine cu o marime mai mari e cel mai inalt din toata clasa lui.
Fetelor la noi astazi a fost o caldura de 22grade celsius,paremise ca vine incetisor vara,la noi ea se incepe in aprilie.
Acum lui Alice i-au trecut bubitzele,le avea pe picioruse,probabil din cauza ca am trecut la soya.
Fetelor scuzatzima dar sintetzi asa de multe ca nu va pot aduce pe toate aminte,promit ca o sa ma corectez.
Balbina am sa incerc sa pun foto cu torta "barbie" si" brownies cappucino" ca sa vezi cum sau primit.Fetitza mea a ramas cu ochii mari cind a vazut ce i-am pregatit{era happy}.
Bine,dar va las,ma duc sa trag un pui de somn si eu,pina Alice doarme.
Avetzi grija de voi,burtici si copilasi.PA-PA.

Mariana-mamica a trei pui. Anca(15.02.1998) Vladut(12.05.1999) Alice(21.11.2006)
album
Filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

quote:
Originally posted by mamanati
Vreau sa te mai intreb, Dianchik, tu cum scurtezi filmuletele?! Ca prima data aud sa fie posibil asa ceva.
Si inca ceva, tu mai alptezi? Si la munca esti full time? Cum le impaci pe amandoua?!

Mamanati este un programel a Windowsului Windows Movie Maker, acolo poti si sai pui diferite frumuseti, faci montaj si se fac mai mici filmele, eu am incercat ceva si din 900MB am facut 32MB, e bine, da trebuie si timp cum zicea Cornelia.
Eu nu mai alaptez de 2saptamini, singura a lasat tita, da o mincat 5luni cit eu am fost full time, dimineata si seara, ultima luna doar dimineata, seara nu mai avea rabdare, eu zic cai bine, si se primeste.
Si imi pare bine ca nam stresao cu intarcatu si nici eu nu am avut probleme cu sinu.
Si sa stii ca eu tot ii cumpar carti, chiar daca "nu intelege nimic".Ii fac deja si colectii, avem 2numere din Winie Puh si 2 din Spiridusii, foarte interesante si cu multe ocupatii, acum a mai esit in rusa "Neugomonie dethichi po miru", e un fel de atlas pentru mici si iam luat primul numar, e doar 9lei si e super, si cu toate ca ziceam ca no sai iau in rusa asta lam luat e foarte interesant si cu al 2-lea numar vine si mapa.
Pum-Pum.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3 si 4www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

MamaNati, Crinia, Marianca - saru'mana de aprecieri.
Marianca- da, s-a nascut naltut, dar nu a crescut asa de mult dupa nastere - acum are 67 cm, adica doar 9 cm in 4 luni, ceea ce nu-i chiar asa mult.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Crinia, Doroti, merci ca m-ati luminat! Da eu nu ma apuc de asa ceva ca-s Mougli in tehnica. Il intreb pe frate-meu daca stie ceva.

Crinia, oau! Lucian trimite deja file-uri! La varsta asta?!

Doroti, de unde ai cumparat cartea aia in rusa? Vreau si eu sa i-o iau lui Cami. De aude tati, ne bate!
Si eu as vrea intr-un final sa lase pum-pum sanul singura, sa n-o stresez cu intarcatul. Cred ca va fi mai greu la noi ca adormim la tzitzi.

Tre sa fug... Vrea afara... Nus-ce sa fac ca e cam umed...

www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de Lea dulcineea

Mergi la inceput