Mamici din Arad (62)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

quote:
Originally posted by ILDI25

Clau are si Ioana la pagina 17 si Ducki la pagina 4.

Ildi

intre timp le-am gasit, dar n-am inteles daca are si Gabi
Diana, poza ta am recunoscut-o dupa ochisorii Timeei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

quote:

dar n-am inteles daca are si Gabi

Nu cred sa aibe,asteptam sa ne confirme ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Io am cautat da n-am gasit nici o poza inca.
Clau eu nu m-am inscris la concurs...inca!
In poza aia in care sta Ioana in fundulet am tinut-o de rochita ca altfel ar fi cazut in nas.
No, am inceput si io diversificarea ca sa nu raman de caruta, in sensul ca i-am dat 2.5 ml suc de morcov. s-a strambat un pis dar a mers si acum e tare fericita. Chiuie de numa. Cred ca astepta o schimbare ca se cam sictirise numa de tzatza lu mama.
Alina, i-am luat un sarafan H&M maro cu o bentita roz cu floricele maro in talie si cu catarame metalice la bretele. O stii?

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

Clau sti cumva pana la ce ora e deschis magazinul ala de care ziceai Paloma sau cum ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

quote:
Originally posted by ILDI25

Clau sti cumva pana la ce ora e deschis magazinul ala de care ziceai Paloma sau cum ?

Pana la 9 seara.

Azi ma duc cu Raul la control ca nu-mi place, inca tuseste. Deja e a doua tura de medicamente si nimic, aceeasi tuse N-are alte simptome decat nenorocita asta de tuse (uneori pana vomita ) Adevarul ca nici nu stiu ce sa fac, sa-l las in pace ca trece sau sa-l bag iar pe medicamente? offffffff

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Ildi e tare scump David cum sta pe haine
Alina cum merge masina?
Eu sunt rupta de oboseala ca am dorit vreo 5 ore azinoapte. Nu stiu ce a fost cu Tudor ca tare agitat a fost. M-a chemat sa dorm cu el si nu m-a lasat sa plec nici cand a plans Ioana. mai e si Ioana maraita de vreo 2 nopti si se trezeste des. Azi dimineata la 5 cand in sfarsit a adormit Tudor cum trebuie si m-am dus si eu in patul mei , Ioan vea chef de vorba. Am lasat-o cat am lasat-o dupa care am pus-o la san. Dar nu s-a potolit nici dupa ce a mancat a mai gangurit un sfert de ora.
Pe unde umblati??

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Salut. Multumesc de voturi.

Clau, lasa copilul in pace... Fiu-miu cand tuseste ca-i dau ambroxol ca nu-i dau tot cam aia e...

Ildi, fain David pe hainute... Cum a ajuns acolo singurel?

Gabi, cum am spus precis Ioana va manca orice fara probleme...

Merg sa o votez pe Ducky.

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Verzuliile: Delidana-Khristin-Daria-Diana-Dulcetica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Salut,
mama ce ati mai scris. De sambata n-am intrat si voi deja ati trecut la capitol nou. Noi din cauza vremii asteia stam mai mult pe afara, bagam cam 2 ture de cate 2 ore pe zi. Mai si mersul la lucru si activitatile extra ale pruncilor, asa ca n-ajung acasa decat seara.Pentru zilele urmatoare mi-am adus ceva de lucrat acasa la PC asa ca voi intra si eu mai des.

Matia e usor racit, am fost azi la doctorita , dar a zis sa nu-i dau decat eferalgan si sirop de patlagina. Sper sa scapam cu atat.
De vreo 3 nopti Matia care dormea neintors pana pe la 4-5 dimineata se trezeste de 4-5 ori pe noapte. Ma termina, is zombi. Mi-am iesit din mana cu trezitu noaptea.

Cum merge diversificarea fetelor?

Mai aveti nevoie careva de lapte? Sa nu-l adun aiurea in borcane.

Carmen te-ai obisnuit la scoala?

Daria- 29.01.1999
Alex - 07.02.2003
Matia - 31.10.2006
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

salutari la toata lumea!
desi nu e inca primavara sa ma apuce astenia ,dar m-au luat probabil depresiile de sarcina,nu am chef de nimic...oricum nu faceam prea multe.nu mi-a mers nici netul calumea...trece si asta.
alina felicitari pt masina sa o stapaniti sanatosi!
am vazut de ceva concurs imi spune-ti si mie despre ce e vorba si pe unde gasesc copilashii sa-i pot vota?multumesc.

alina 17+ de sarcina cu o la purtator...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Salutare!
Gabi, am intrebat de sarafan ca ma gandeam ca sunt la fel fiind la acelasi pret. Care l-am luat eu e mov inchis raiat,am scris aseara, e de la Next.
Am rezolvat cu masina, a intrat un ciorap de-a lui Calin si asta era problema, bine ca merge acum.

Revin imediat...

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput