Mamici din Arad (62)
Raspunsuri - Pagina 25
flavia ramona spune:
Ildi, da si asta e un secret, uleiul bine incalzit
Ada, deci nu excluzi cu totul bb 3???????/![]()
Sa va spun o chestie, eu ma tot gandesc deja la bb 2 ..........
de
Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)
poze
www.totsites.com/tot/bogdan_ioan" target="_blank">Gâza noastrã micã
pufymic spune:
Flavia
!
Nu mai iesi afara pana nu-ti trece otita sa nu faci ceva complicatii...
Noapte buna fetelor!
Edit: am pus poze noi www.pufymic.info/thumbnails.php?album=32" target="_blank">AICI
Eu
alinamoro spune:
Mey, ati scris azi 2 pagini fara mine. ![]()
Fetelor, mie nu-mi mai ajunge timpul, toata ziua ma invart dupa Adelina, mai ales acum de cand ii fac si mancarica si culmea a inceput sa manance pireul de legume de cand am introdus carnita.
Gabi, si Adelina a facut un pic de febra dimineata(37,6) si dupa masa i-am dat Panadol ca am simtit-o iar calduta. Piciorusul a durut-o tare si azi, abia spre seara a inceput sa-l miste si sa mai pedaleze cu el.
Fetelor, Dragos tuseste de vre-o saptamana, dar la el e mai mult alergica tusea, daca credeti ca nu-i ok nu venim la intalnire, vad ca persista tusea,nici nu trece si nici nu se agraveaza, muci nu are.
Carmen, da, la gradinita d ela Boul rosu e Dragos. Unde l-ai vazut, ai fost pe-acolo?
Noi nu ne mai sarbatorim(eu si Calin) decat asa in familie de cand s-a nascut Dragos, chefuim la ziua lui (de-acum si a Adelinei) cu o gramada de prieteni.![]()
Flavia, pai ce mai stai pe ganduri?, puneti-va la treaba! 
Clau, am primit adresa.![]()
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze 1, poze 2
alinamoro spune:
Ioana, ce grasunel e Nicolas! Cate kg are acum? Mie mi se pare tare barosan.
Si Adelina suge pe degetele de la picioare,de fiecare data cand o schimb si e cu piciorusele goale, uneori plange daca nu o las.![]()
Gabi, am aflat azi ca pe pritena ta care a murit o cunosteam foarte bine, Mariana Gudiu era numele inainte de casatorie. Am stat un an la internat la Goldis impreuna(in camere alaturate), in primul an de postliceal.Stiam ca tare mult s-a chinuit sa aiba fetita, tare greu a ramas insarcinata.
Mi-a zis vecina mea(care e tot din Cermei, Consuela o cheama) ca fetita s-a inchis in baie si striga intruna "vreau sa vina mami"
.
alinamoro spune:
1 Martie calator, va aduce un MARTISOR.

alinamoro spune:
quote:
Originally posted by flavia ramona
Alina, ai uitat mama ca am nascut cu cezariana?
Flavia, chiar nu mi-am dat seama cand am scris, ai dreptate.
Am o cunostinta care are fetita de 8 luni si acum e insarcinata, a nascut normal.
Claudelu spune:
Ceau fetelor!
La multi ani 
fetelor imi pare rau dar acum chiar nu mai pot muta pe sambata, am planificat altceva intre timp 
Cine vrea e asteptat la noi, vineri de pe la 6-6.30
Alina haideti ca si Raul inca mai tuseste. A ramas cu tusa aia urata
Aaaaaa si eu tusesc dar numai de cand am icneput aerobicu...cred ca mi se curata plamanii de tutun 
Ioana, acum ma execut cu un PM ![]()
Ada, imi pare rau ca nu veniti
Ca sa-ti activezi PM vezi ca in partea stanga a ecranului ai mai multe optiuni si acolo e si Mesaje private. Doar de acolo poti sa-l activezi
Sper ca te-am lamurit!
Sincer imi pare tare rau pentru fetele care nu pot veni decat sambata, dar Clau ne-a pregatit ceva (surpriza - nici idee n-am ce
) si acum nu pot sa-i zic ca nu se poate, sigur s-ar supara. stiti voi barbatii-s mai rau ca si copii ![]()
Ieri am pierdut 500.000 lei si nu va spun cat de necajita am fost. Niciodata n-am pierdut bani sau te miri ce. 
Flavia, sa nu aduci nimic, foile de napolitane le-am luat si azi vreau sa le fac ![]()
Nou stil de viata

Cookie-
Alma-
Ina-
Claudelu