Mamici din Arad (62)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Ceau fetelor!
Parca azi am vazut o ameliorare la Adelina, nu mai e chiar asa ragusita...sau mi se pare mie ca m-am obisnuit deja cu ea asa.
Am mai scris si la "Parintii intreaba..." si am primit cateva raspunsuri care m-au mai linistit, au patit si altii asa si dr. le-a spus ca (,)corzile vocale sunt in formare si poate aparea raguseala la copii pana la 1 an.

Maria, ce scumpa e Mara si ce grasunica! Ii mai dai lapte praf?

Clau, ce faci acum te imbolnavesti cand trebuie sa mergem la tine? Mie imi convine si vineri dupa masa (seara).

Ioana, multa sanatate socrului tau si refacere rapida.
Nici Adelina nu e de fiecare data incantata de pireul de legume, dar azi e a doua zi cu carnita si l-a mancat mult mai bine ca si fara.
Supa nu i-am dat ca mai mult curge pe bavetica decat in gurita si nici nu s-a stresat sa pape.

Gabi, cand am fost noi la CC era foarte cald la locul de joaca, Calin s-a dus si a inchis caloriferul acolo ca era sufocant, mai ales ca el nu statea o clipa linistit.
Ioana, cum e, mai are muci? Te-a sunat Adriana sa-ti zica de vaccin pe maine?

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Clau, Alinush, Diana multumesc!Sper sa se refaca repede...

Diana la Cluj l-am operat, la clinica unde am lucrat eu.

Gabi imi pare rau de prietena ta....ingrozitor cand raman si copilasi asa mici fara mama....Dumnezeu s-o odihneasca si sa-l ocroteasca pe baietelul ei!

Eu

Mergi la inceput

Gabi, imi pare rau de prietena ta...asa de tanara...

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

gabi o chema mariana asa-i?imi pare rau,a fost vecina ea sau parintii ei si ruda cu parintii nasilor mei.am fost ieri pe la ei si vorbeau numai de asta.e groaznic...nici nu ai cuvinte in astfel de situatii...
pufy insanatosire grabnica socrului tau!

alina 18+ cu bb Elisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

Ii dau lapte praf numai noaptea, o masa. In rest papa numai de la san. Dar acum incerc sa-i inlocuiesc masa de lapte praf cu o masa de ceai Baby calm.

Maria si Mara

POZE

Mergi la inceput

Maria, foarte bine ca papa tzitzi Mara, o sa vezi ca se regleaza si lacatia si nu vei mai avea probleme. Cu cat o pui mai des la san cu atat ai mai mult lapte, iti spun din proprie experienta, fetele stiu cat le-am "stresat" si eu ca n-am lapte.

alina.a, se vede ca ai laptop acum ca esti mai activa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

he he he asa-i alina.stau in pat si butonez...dar am facut fasole uscata acum dupa-amiaza,asa ca iar am tras chiulul.
dragele mele oficial azi elisa mea mi-a tras una in mana .acum am simtit-o si pe dinafara nu numai inauntru.la cat e de activa ma va termina cand iese afara!.nu-mi pot dezlipi mana de burtica asa de faina e senztia...

alina 18+ cu bb Elisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Maria, Gabi, sa stiti ca si mie mi s-a parut ca seamana Mara cu Ioana .

Gabi, asa fac si eu la ciorba de burta, razuiesc un morcov. Ai facut-o cu mujdei de usturoi sau doar cu usturoi maruntit? Si eu fac de ziua mea. Tot asa o cumpar, gata taiata si prefiarta.
Mersi de site-uri. M-am uitat si am vazut ca si acolo zicea de antibiotice.
Imi pare rau de prietena ta. Doamne, ca si sora administratoarei mele a fost operata pe creier la Cluj sapt trecuta ca a avut cheag de sange de la o cazatura din copilarie si pana acum nu a avut nimic, dintr-o data a lesinat si asa i s-a descoperit.

Alina, ma bucur ca Adelina e mai bine.

Ioana, multa sanatate socrului tau.

Alina, Diana, Ioana, Alina, multumesc de griji, am fost la ORL inca de vineri si mi-a spus ca daca nu vreau sa iau antibiotic sa iau macar paracetamol si algocalmin altenativ. Ieri am fost iar la ea, ca era de garda dr, si mi-a spus ca daca vreau pot sa iau oxacilina, asa ca azi, vazand ca nu trece am inceput cu oxacilina, 3 pe zi. E ok? Maine merg la dr acasa ca sa ma vada ca mi-a spus si ea ca nu e de joaca.
Mi-a verificat si nasul si m-a intrebat asa intr-o doara daca nu cumva fac alergie ca asa arata nasul . Mi-a spus ca uneori nu intreaba pacientii pt ca dupa aia inconstientul joaca feste si oamenii o iau razna cu gandul la alergii ...

Alina.a, felicitari pentru bb Elisa miscareata.

Noi inca o dam inainte cu diversificarea. Azi pt prima data mi-a mancat 50 de gr de piure, facut mai gros, din morcov, cartof si putin lapte de la mine.
Gabi si la noi suzeta e galbena de la sucul de morcov.
De lunea viitoare vreau sa incep si cu cereale.

de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)
poze

www.totsites.com/tot/bogdan_ioan" target="_blank">Gâza noastrã micã

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Clau si pt mine e ok vineri.

Mergi la inceput

Nu mai bufniteaza nimeni?

Flavia, e buna oxacilina, eu stiu ca se ia la 6 ore si mai bine inainte de mancare(aprox 1 ora) ca se absoarbe mai bine.

Mergi la inceput