Penita Stilou
Oameni buni, am facut o traznaie si trebuie s-o repar urgent!
A scapat fata si i-a luat stiloul lui tac'su, l-a desfacut si vrand sa scrie i-a stricat penita! Cele doua parti ce alcatuiesc penita au fost labartate! initial vad ca erau lipite,acum sunt distantate si nu vad cum as putea sa le lipesc la loc!
Cum fac,urgent ,sa-l repar? Ca era o mare valoare!
Nu e un stilou cu penita mica,era o penita din aceea mai mare, mai lunga!
Kasi si Victoria
Raspunsuri
denizel spune:
Hristina, eu nu cred ca se mai poate repara stiloul ala. Adica, ar putea fi stranse cumva alea doua parti, dar scrisul va fi afectat cu siguranta.
In tot cazul, exista si o parte buna in toata poveste asta: fetita voastra va avea ocazia sa asiste la o lectie despre iertare .
" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
hristina spune:
La un an jumate?
Eu sunt de vina ca trebuie sa i-l fi luat din mana mai repede!
Kasi si Victoria
hristina spune:
Ma gandeam sa-l duc luni la bijutier sa-l stranga cumva; penita e din aur si e lunga,dar firava mi se pare mie!
Oricum ,ma gandesc cu groaza cand o vrea domnu sa scrie!
Kasi si Victoria
denizel spune:
Da, cred ca e o idee buna cea cu bijutierul.
Ei, daca fetita e prea mica, spune-i domnului tau ca esti tu interesata de o asemenea lectie :-))
" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
ymcar spune:
Mi-e teama ca singura solutie este inlocuirea penitei. Daca e stilou de soi, de firma, probabil exista un importator/distribuitor capabil sa furnizeze si piese de schimb, in special penite. Ca accidentele cu stilouri sunt relativ frecvente si fara copil mic, e suficient sa il scapi si sa cada in varf, rezultatul e acelasi. Iar principalul vinovat este cune l-a lasat la indemana, stiind ca are copil mic si nu copilul, nici tu. Eu m-am invatat minte de mult sa pun tot ce este de valoare si simultan sensibil la loc sigur (=inaccesibil micului daunator )