AM NEVOIE URGENT DE UN DOCTOR LA MUNICIPAL

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cat spune:

Buna!
Eu ti-l recomand pe dr. Alexandrescu Paul, medic si om, in primul rand. Pot vorbi direct cu el daca vrei sa te ajut si te hotarasti la el, vad ca ai primit mai multe recomandari.
Bafta multa si nastere usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dim spune:

Multumesc foarte mult. Am fost astazi la Municipal si am aflat ca in situatia dr. Berindan sunt mai multi doctori.Am vorbit cu d-na Grigoriu si mi-a spus ca din cauza ca au foarte multe nasteri le interzice sa mai asiste pacientele care vin din afara , respectiv din policlinici. Asta este politica la Municipal de o saptamana.Am vorbit cu 3 doctori , nimeni nu vrea sa se bage in 40 de saptamani. Cata daca ai putea vorbi cu dr. Alexandrescu ti-as fi recunoscatoare.Trebuie sa gasesc un doctor care are mai putine nasteri. O tampenie. Dr. meu imi recomanda in fiecare zi cate un medic din cei de garda , in cazul ca nasc. As fi vrut totusi sa ma bazez pe unul singur. Nu stiu nimic despre ei.

Mergi la inceput

Scuze am scri"cata "in loc de "cat". Cred ca in max 2 zile nasc. Am PM daca vrei sa iti dau mai multe detalii , si eventual sa-mi dai nr. de tel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Dim mama stai ca-s mai grea de cap. Adica dr. Berindan mai e in Municipal dar nu mai poti naste cu el pt ca esti o pacienta din afara. Apropos ce inseamna o pacienta care nu e din afara?

Ai incercat la dr. Peteu?
Dim, daca nu merge asa exista si varianta sa gasesti un dr. la alta maternitate. Si la Elias sunt conditii bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monip spune:

Revin si eu cu intrebarea: cum adica nu mai au voie sa asiste paciente care vin din afara?Asta cred ca e o problema pt oricine care vrea sa nasca acolo, ca doar la consulatii lumea se duce la cabinet.
Si d-na Grigoriu nu a vrut sa te asiste? Ca eu pe ea as fi vrut sa ti-o recomand....

Mergi la inceput

Cei care lucreaza in policlinici, nu mai au voie sa vina in garzile altor medici sa asiste la nasteri. Nu stiu daca la toate sectiile de obstretica - ginecologie este la fel. Dar la sectia 3 , asa este.D-na Dr. Grigoriu mi-a spus sa stau linistita ca si ea e in aceiasi situatie, si ca sa am toata increderea ca va fi bine.
Astazi am vorbit cu dr. Alexandrescu , si a fost de acord sa ma preia din mers , si sa ma asiste la nastere. Ii multumesc foarte mult lui Cat , care a vorbit cu el sa ma primeasca.
Asa ca am rezolvat.
Va multumesc la toate fetele pentru recomandari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Dim, stai ca m-ai speriat!!

Spune-mi te rog, mai clar, este vorba despre medicii care lucreaza numai la policlinici si nu lucreaza si in Municipal sau este vorba si despre pacientele care nu vin la consultatii la Municipal?! Ca acum sunt total derutata. Medicul la care ma duc stiu ca lucreaza si la Municipal dar si la alte 2 policlinici. Iar eu ma duc la consult la policlinica, nu la spital. El intra in catergoria asta?! Te rog raspunde-mi urgent pentru ca eu de-abia mi-am schimbat medicul in speranta ca pot naste cu el la Municipal si acum as fi pe dinafara!

Madi +

Asa creste bebe!

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

si eu sunt la cristina vasiliu care lucreaza la municipal. asta inseamna ca nu mai pot naste cu ea?

10+

Mergi la inceput

Cel mai bine este sa vorbiti cu respectivii medici. Este posibil sa fie ceva si in legatura cu titlurile universitare, avand in vedere ca spitalul municipal este spital universitar.Nu vreu sa sperii pe nimeni, poate dr. meu avea prea multe paciente. Luni seara am vorbit cu d-na dr. Grigoriu si cu alte 2 doctorite care nu le cunosc, si mi-au spus ca si ele sunt in aceiasi situatie. Nu stiu la ce se refereau exact.Mi-au spus ca nu mai pot asista nasteri. Nu stiu daca nici una sau poate un nr. limitat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Dim, dar doctorul Alexandrescu cum va putea sa te asiste la nastere?!

Madi +

Asa creste bebe!

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput