ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe(5)
Raspunsuri - Pagina 5
lucialu spune:
Ariana1 sunt cam tufa de venetia cu sacul douglas.Imi pare ca Gabita stie ceva, dar nu stiu daca va mai raspunde azi.Eu zic sa nu-ti faci prea ari probleme, macar pe moment.Ai fost pe situl lui dr.T- infertilitate?Acolo ai putea sa vezi multe lucruri inclusiv la intrebari daca dai motor de cautare cu ce te intereseaza.Incearca!Ma uit si eu ,daca gasesc pe net iti spun.
lucialu spune:
ariana1 am gasit ceva pe DC.Nu stiu daca tu ai vazut asta(nu stiu inca sa pun linkuri):la gen despre copii-teme specializate-clinica virtuala:lichid in sac douglas?ce inseamna asta?-exact asa se numeste subiectul.Te pup.
Zenobia spune:
Ariana, am gasit ceva postat de Ale mai demult:
"Sacul Dougals este o cavitate aflata in spatele uterului si este locul in care se varsa lichidul continut de foliculul ovulator. Astfel, prezenta lichidului in sacul Douglas este normala dupa ovulatie, nu de fiecare data cand faci ecografie.
In general, sintagma "lichid in sacul Dougals" indica faptul ca ovulatia a avut loc."
Asa ca stai linistita.
Zenobia
Barzoiul buclucas
Poze 2007, Miresica, Cununia civila, Prin lume
-----------------------
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]
gabitu spune:
Ariana 1 sper ca ai citit subiectul de care ti-a spus Lucialu. Ai vazut ca, de regula, lichidul in fundul de sac apare ca urmare a ovulatiei. Ceea ce este un pic ciudat. Tu ai spus ca esti la menopauza, indusa prin tratament, nu? Eu zic ca ar trebui sa ii spui medicului tau despre asta. Sa ne spui si noua ce ti-a spus.
Pupici
Gabita
gabitu spune:
'Neata fetelor. Expozitia de care va spuneam se numeste "Body and Mind" si asa cum v-am spus tine de vineri pana duminica. Am vazut si ceva expuneri despre dietoterapia chineza si nutritia chineza. Daca ajung la orele respective poate aflu ceva si despre acest subiect si poate aflu despre un terapeut care ne poate ajuta.
O zi buna va doresc.
Gabita
gabitu spune:
Maaaaaamaaaaaa ce liniste pe aici, toate fetele .
Boo-Oana sa sti ca am sa mananc bine la pranz pentru a putea sa-ti tin pumnii. Sa fie cu bafta iubita.
Va .
Gabita