ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe(5)

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jubica spune:

Multumesc pentru urari,va doresc si voua multa sanatate si impliniri.
Acum plec acasa de la serviciu,mai intru maine sa vad ce mai faceti.

Va doresc o primavara minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitu spune:

Adelamaria nu mai fi asa de aspra cu tine. Vezi tu, o sa invatam, inaintea altor consumatori, sa ne uitam cu ochii cand cumparam ceva . Si sti de ce? Avem endo, mama draga . Nevoia ne va invata . Acum hai la petrecerea lucialu si o sa vezi ca o sa treaca.
Problema pentru care luai ceaiul nu se rezolva cu dieta? Eu de cand tin postul nu mai am nici o treaba. Carnea si lactatele cred ca erau problema.
Zenobia pe unde umbli?
Pupici

Gabita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

adelamaria si eu ma mai .Mai ales daca mananc ceva cu cacao( de ex. cioco- da din aia de post cu portocale
Eu v-am spus ca sunt lucruri la naturiste care numa' pe pielea ta le invetisi apoi ceaiul tau continea SI lemn dulce nu era DOAR.
In alta ordine de idei:la cheful pe care l-am deschis pentru Jubica n-ati vazut nimik?Ia sa va uitati mai bine!
KISSES

nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Lucialu am vazut un smiley nou, supeeeer tare.
Hai sa nu te mai supar , de ce il impusti pe bucatar? Ei, hai spune, ca face saracul si lucruri bune pentru noi cu dieta, un pic de imaginatie...
Pupici

Gabita

Mergi la inceput

Gabitanu-i vorba de moartea bucatarului...Da buna interpretare!Ia mai uita-te sa vezi, ceva straveziu...Gata! nu mai dau indicii, ca dupa aia imi tai singura craca de sub picioare!
Gata! l-am schimbat ca sa se vadaSa nu dati cu rosii!

Mergi la inceput

Gattttttaaaaaaaa!
Sunt de acord, complet .
Super tareee...
A ramas singura reduta, dupa ce moare si bucatarul care nechinuie, supeeerrrrr.
Pupici

Gabita

Mergi la inceput

gabitu greseala mea.Numai daca stateai cu ochii lipiti de pc se vedea.Ma ierti?Am schimbat.Acum se vede!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

Lucia, eu am vazut din prima, iubita, da' am tacut chitic sa nu se ia nimeni de noi Am crezut ca intentionat ai folosit culoarea aia stravezie Da' ce ai, soro, cu micii aia, mai lasa-i si treci inapoi pe calea cea dreapta! Pai iei atatea tratamente si dai iama in mici? Nu-i pacat?...Da' daca "se cere"...aku...asta e... Eu diseara iau cina in oras si ma rog sa nu "se ceara" nimic interzis
Gabita, nu se rezolva constipatia mea deloc...De asta eram si asa fericita cu ceaiul ala, e super bun, isi face treaba O sa mai incerc, ce sa fac??...

PS. Ce facem? Cine stie sa deschida capitol nou???

Mergi la inceput

adelamariamultumesc pentru intelegere.Si da era intentionat!
Nu stiu cu subiectul.Ca stiu ca Ioana il deschide, ea l-a inceput.Si stiu ca acum este ocupata.Habar nu am ce vom face, ca nu vreau sa o suparam.Si oricum, dinspre partea mea, nu prea ma intereseaza sa ma bag la din astea.sunt multumita si super multumita ca putem vorbi si ca exista, ca v-am cunoscut.Eu ma precepdoar la facut mizerie:sa scriu glumitze, prostioare, dar sper eu ca si lucruri cu folos.Nu stiu mai stam un pic si sa vedem.Poate vede si ea ca e nevoie sa ne mute.
IOANAAAAAAAAAAAA HELP US! adica HELPUIESTE-NE SI PE NOI!

Mergi la inceput

Fetelor eu nu stiu cum se deschide un subiect nou. Oricum pe cel vechi il inchide ori Ioana ori un moderator. daca strigam tare sigur un moderator o sa se sesizeze si ne va deschide un nou capitol.
Treaba complicata.
Un nou capitol pleaseeeeee
Pupici

Gabita

Mergi la inceput