ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe(5)
Raspunsuri - Pagina 28
lucialu spune:
Boo facem chef!! Multumesc!!
Pagina la mine e largita.
Si acum fac cinste:
nu mor caii cand vor cainii...
gabitu spune:
Boo-Oana avem mai multe motive de party. Ti-a aparut o stelutaaaaaaa.....
Lucialu ma bucur ca esti OK. Acum hai revin-o cu moralul sus, la noi.
Cred ca se iau poftele astea dar.... nu a fost buna placinta?????
Party
Pupici
Gabita
lucialu spune:
Boo(noroc cu Gabita, ca eu )
ai si tuuuuuuuuuuu stelutaaaa taaaaaaaa!!!
Va pupacesc!
Trebuie sa fug, dar fiti sigure ca nu scapati de mine!
Boo spune:
Ati vazut ??????????????? Deci nu vad doar eu stelute !! Sunt draguta, nu ???
Stiti de la ce vine nickname-ul meu ? Ati vazut filmul de desene animate "Monsters Inc" ? Daca da, e o fetita mica acolo cu codite si lumea zice ca seman cu ea. Nu sunt eu nici mica (am 1,70) si nici codite nu am, dar lumea asa spune .. Daca nu l-ati vazut, vi-l recomand, nu se poate sa-l ratati, e filmul meu preferat chiar daca e de desene . Si acum am si steluta !!!
Boo spune:
Gabitu da' stii ce buna a fost !!!!!
Ati vazut ca iconitele alea multe de la "show entire smile list" se tot schimba si a aparut una simpatica: Mi se pare asa draguta !! cum da ea din manute asa .. Am innebunit, stiu!
lucialu spune:
Boovezi sa nu te tunda de toti banii!(asta e o gluma preferata a sosului).E foarte bine ca mergi, si asta ridica moralu'PS:M-ai crede daca ti-as spune ca am o colectie bunusoara de desene animate?
Eu am intrat pe aici sa incerc sa ajustez pagina anterioara si am reusit
Jubica te astept la raport cu dieta.Poate bagi disciplina in noi, ratacitele ( de la dieta).
Madas si eu am citit ceva cum ca pe pamant exista, dupa zone(regiuni) plante diferite cu aceleasi puteri vindecatoare, dar pentru oamenii apartinand zonelor respective.si ca nu ar trebui sa cautam in alte parti, pentru ca trebuie sa fie de pe pamantul pe care ne-am nascut,etc.Sper ca n-am batut campii si m-am exprimat cata bineOricum, articolul a fost interesant.
Gabita, gata: moralu este bine!
Va doresc tuturor o seara placuta si noapte buna!Kisses
gabitu spune:
Boo-Oana esti tare frumoasa si ai si steluteeeeee.
Am vazut desenele dar nu mai tin minte de BOO . Promit sa le revad si sa iti spun ce zic despre ea.
Placinta este tare buna dar...nu trebuie sa exageram.
Lucialu ma bucur ca esti sussss. Acolo sa stai .
Adelamaria, Zenobia, Ioanatugs cate o .
Va .
Gabita
adelamaria spune:
Buna, fetele!
Un martisor virtual va trimit la fiecare si cate o floricica, sa simtiti ca a venit primavara!
Lucia, felicitari pentru rezultatul analizei! Ma bucur ca te-ai linistit si ti-a revenit optimismul
Boo, sa-ti fie de bine noul look!
Gabita, cum avanseaza lucrurile pentru FIV? Cam pe cand marele eveniment? Sa stim sa facem si noi galerie
Adifle, Jubicasi restul fetelor, hai, raspundeti macar la apel, sa stim ca sunteti bine
Si ca sa pun capat "dezmatului" din zona dietei, va zic ca pap eu azi:
Dimineata: Iaurt cu fulgi de orz
Pranz:Spanac si salata de sfecla
Seara: Peste cu legume
Eiiii??? Ce ziceti??? Merit si eu o incurajare, ceva??? A, si fructe de cate ori pot
Va pupic pe toate si sa aveti o primavara superba!