ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe(5)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitu spune:

Ce de lume aici.
Intai trebuie sa recunosc ca nu am ajuns la targ dar am tot plecat din oras, asa ca .... rusinicaaaaaa.
Adelamaria ma bucur ca au iesit bune prajiturile. Cred ca sunt foarte gustoase. Orez nedecorticat avem voie.
Boo-Oana asa cum am spus orez avem voie si eu manac paste din orez din Taiwan. Foarte bune cu legume.
Zenobia si sper ca esti bine.
Lucialu hai la apel, unde esti?
Mai fetelor lasati starea asta proasta ca vin cu . Va spune un om care a tinut regim, a renuntat si s-a apucat din nou de el . Ce bine ma simt acum... Ma simt un om normal. De ce? Daca am chef de tort manac tort. Daca am chef de o bucata de friptura de porc, manac. Manac tot ce vreau e drept ca din ce n-am voie nu manac mereu sau nu manac mult dar... este suficient. Ma simt mult mai bine asa. Tine dieta fara sa vrea si sotul meu si nu se plange. Vreau sa spun ca nu este foarte drastica, dar am grija ce combin cu ce. Si parintii nostri gatesc astfel incat sa pot manca si eu. Nu simt ca am probleme sau ca nu as fi normala . Din contra acum de cand am revenit la dieta este chiar super. Am uitat sa zic ca mananc 1-3 felii de paine integrala pe zi.
Haideti nu mai fiti triste ca nu este rau. Doar in anumite zile este mai rau, dar trece si asta si omul este inzestrat de DD cu uitare si se uita si zilele alea.
Haideti capul sus, Pupam.

Gabita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

eu recunosc ca tin regim, dar nu tot timpul . Adica mi-am schimbat alimentatia, mananc muuult mai sanatos decat inainte, sunt zile in care tin ca la carte dar si zile in care o cam zbarcesc.
Dar eu m-am gandit ca daca asa in general mananc "de endometrioza", oricum e mai bine decat deloc.
Nu pot sa ma abtin de tot, chiar nu pot.

Mie mi-a raspuns la email dr homeopat de care va povesteam acum o saptamana. Mi-a spus sa revin in 2 saptamani cu un email ca acum nu poate. Oare tratamentul asta naturist cu ceaiuri pe care l-am inceput o sa pot sa-l continui si cu homeopate ? Merg impreuna sau nu ? Voi ce stiti ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Ma aliez si eu cu Gabi si va spun ca regimul nostru nu este unul pentru endometrioza strict, este un regim general pentru detoxifierea organismului si pentru intarirea imunitatii. Asa ca nu avem de ce sa ne simtim lezate sau anormale, dimpotriva, trebuie sa fim mandre ca il putem tine si ca nu ne lasam usor prada unor impulsuri grobiene de a manca mult si prost! Eu cel putin asa vad lucrurile.

Va pupacesc.

Zenobia
Barzoiul buclucas
Poze 2007, Miresica, Cununia civila, Prin lume
-----------------------
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Mergi la inceput

Zenobia foarte frumos spus draga mea. Asa este. Pentru organismul meu eu acum simt diferenta . Este enorm de mare. Inainte eram o . Luam ceaiuri speciale si pastile si... nada. Acum este foarte bine . Cred ca am si dat jos ceva . Si asa cum v-am spus conteaza, din punctul meu de vedere, principiul. Eu incerc sa ma alimentez sanatos, ca o mai zbarcesc cate o data... asta este. Dar, de regula, manac sanatos. Din acest motiv am inceput sa imi cumpar numai alimente sanatoase, cat se poate. Sotul este cel care ma ajuta acum . Asa ca se poate.
Suntem, dragele mele, niste persoane normale. Ganditi-va la diabetici sau alte boli, mie nu-mi vin in minte. Acolo probleme, nu la noi. Hai capul sus, este OK pentru organismele noastre.
Boo-Oana nu stiu daca se pupa ceaiurile cu homeopatele dar il vei intreba pe terapeut. Asta nu este o problema.
Lucialu ce faci?
Pupici

Gabita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Gabita nu da ca doare!Va salut si "acata-ma" si eu la apel!
N-am apucat sa scriu mai repede ca am fost plecata in alt judet, am ajuns si la dr. si mi-a luat sange.Poimaine, cel tarziu am rezultatul.Si a trebuit sa mananc ceva ca eram lihnita. acum sunt mai bine,am incalcat dieta si mi-am recompensat starea cu ceva praji si nu mai insir, sa nu va fac pofta.Cm nu a fost, ca pe ala il cunosc in toate formele.Ma mai doare dar suportabil.Ce sa ma mai vait eu, cand voi sunteti de mii de ori mai curajoase decat mine.Adevarul ca mi-a fost frica.Acum ca stiu ce sa fac e mai bine.
Boo eu iau si ceaiurile si homeopatele impreuna.Vreau sa spun ca fac ambele tratamente, nu ca le iau deodata.Am vorbit cu dr.si mi-a dat verde.
Adelamaria, jos palaria!(pt. bucatarit)
Zeno nu am chist, tocmai asta este ca nu stiu de ce sangerez.Sa vedem ce zice analiza aia.
De celalalte fete mai stiti ceva?Adifle, toate fetele care au scris pe aici?Si Ioanatugs ce face?Ca pe aici mai rarut...sper ca toate bine.
Va multumesc pentru gandurile voastre bune si va doresc multa multa sanatate si BB-eii sa vina in sfarsit la toate.sunteti extraordinare si adevarate prietene!

Mergi la inceput

Lucialu ma bucur ca ai revenit. Foarte bine ca te-ai indulcit . Daca asa ai simtit este OK. Cand vei fi din nou sus vei reveni la dieta. De sangerare ca poti sa spui. A durat mult? A fost sange curat? Detalii ca sa putem sa ne dam cu parerea.
Pupici

Gabita

Mergi la inceput

Gabita - curat murdar!A fost niste pete maronii si apoi niste pete rosii. Veneau asa, cand mi-era lumea mai draga si treceau, destul de repede.Mai mult a fost asta rosu, dar si el cand cum.Cu dureri nu ca la CM si...uf! mi-e rusine sa spun, dar spun:CM are un miros specificAsta nimic.Ce sa spun?SF-uri clar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Bravo, am inteles fix pe dos. Sunt cu capu' Scuze, Lucia.

Zenobia
Barzoiul buclucas
Poze 2007, Miresica, Cununia civila, Prin lume
-----------------------
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Mergi la inceput

Zeno stai linistita iubita si tu ai destule pe cap.E greu sa retii la cate suntem aici pe DC, din pacate prea multe,toate aspectele la fiecare.

Mergi la inceput

Lucialu nu pot sa-mi dau cu parerea pentru ca habar nu am. Asta este. Poate alte fete sa-ti poata spune ceva, macar din experienta personala.
Va pup pe toate.

Gabita

Mergi la inceput