ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe(5)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

quote:
Originally posted by gabitu
Zenobia tot astepti ?
Gabita

Ihi.

Zenobia
Barzoiul buclucas
Poze 2007, Miresica, Cununia civila, Prin lume
-----------------------
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitu spune:

Zenobia fac galerie pentru maine .
Lucialu nu stiu ce ar putea fi. De la ovulatie nu este pentru ca este prea tarziu , sincer nu stiu.
Va .

Gabita

Mergi la inceput

Multumesc mult, Gabitu, dar sincer... nu credca il fac nici maine. Inca nu am curaj ... asta in cazul in care ai mai pomenit asa ceva...
Lucia, cat a trecut de la ovulatie?
Zenobia
Barzoiul buclucas
-----------------------
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Mergi la inceput

Stiu ca este greu, frica de un rezultat negativ este imensa dar... Eu zic sa-l faci macar sti cum stai. Ce zici?
Pupici

Gabita

Mergi la inceput

Nu stiu, sa vad in ce stare ma trezesc maine.

Zenobia
Barzoiul buclucas
-----------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Pai asa fara teste, dupa scurgerea zisa de la ovulatie ar fi fost in 16.So daca este 16+14 ar trebui sa-mi vina in data de 2 martie.Dar eu cred ca, dupa dureri, care se intetesc este o inflamatie.Asa ca o sa incerc sa o combat cumva.Chist n-are cum sa fie,ca numa ce am mers la dr.in 31 ian.
Va pup si aveti grija de voi!

PS:Zeno fa-l testu' cand te simti ok sa-l faci.Stiu ca este stres si fetele te agita si ele,chiar daca cu intentii bune,dar in final fa cum iti este tie bine.

Mergi la inceput

'Neata fetelor. O zi minunata va doresc. Cred ca este minunat acolo unde este totul alb, in Bucuresti.... naspa, vant, frig, ploaie.
Lucialu cum te mai simti?
Pupici

Gabita

Mergi la inceput

Zenobia acum am vazut . Asta este, macar acum sti ca nu este nimik si astepti "rusii". O sa fie bine pana la urma, o sa vezi. Toate o sa avem ceea ce ne dorim cel mai mult, un .
Ai grija de tine.

Gabita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

Buna, si eu prezenta la apelul de dimineata!

Zenobia, stiu ca nu te ajta cu nimic sa te simti mai bine, dar...imi pare rau de rezultatul negativ Si totusi, rusii inca n-au venit, nu?...E greu sa speri si sa iti vezi sperantele cum se duc pe apa sambetei, dar...se spune ca D-zeu nu ne da mai mult decat putem duce! Deci, capul sus si o luam de la capat!

Lucia, nu stiu ce sa-ti zic...Sper ca azi esti mai bine...Adica, as putea sa-ti zic ca eu am trait cu scurgeri di astea maronii la ovulatie si dupa ovulatie pana la CM ani de zile (nu exagerez!)...Si nimeni n-a vazut nimic la eco si toti imi spuneau ca ori e ovulatia puternica, ori am o dereglare hormonala...desi analizele erau bune...La mine nu era niciodata rosu pana la CM, era maroniu...Scuze de detalii, dar dupa cum probabil stiti chisturile endometriozice se mai cheama "chocolate cysts" pentru ca sunt pline cu sange vechi (cred) maroniu. Ei, la mine sunt convinsa ca acel chist se apuca sa sangereze cand imi era lumea mai draga (un comportament comun pentru astfel de chisturi)...Drept urmare, in prima luna dupa laparo am fost "curata" permanent, iar cand a venit CM a venit rosu direct...Astept sa vad si luna asta ce se intampla...
Eu nu vreau sa te sperii, am zis doar ce s-a intamplat in cazul meu...Insa daca problemele se repeta si in alte luni...mergi din nou la medic!
Sper sa nu te superi pentru ce ti-am spus, dar suntem intre prietene si am fost cu intentii bune

Gabita, tu ce mai zici? Mergi sambata la targ? Eu o sa fiu in centru maine dimineata si poate intru si pe acolo putin...de curiozitate.

Geo, mai zi si tu ceva...te-ai hotarat sa incerci sa tii dieta?

Pup toate fetele!

Mergi la inceput

Ce sa fac cu dieta asta, of... .
Adelamaria si eu am scurgeri maroni in fiecare luna, diferit de CM. Este intr-adevar de la endo. Eu am un focar in fundul de sac Douglas, so... se explica.
Sigur voi merge pe la expozitie. Sunt curioasa daca o sa gasesc ceva interesant.
Va .

Gabita

Mergi la inceput